ΑρχικήΑΡΧΙΚΗΤελευταία υποστολή σημαίας στο Α-Τ Αναβύσσου

Τελευταία υποστολή σημαίας στο Α-Τ Αναβύσσου

Τελευταία υποστολή σημαίας στο Α/Τ Αναβύσσου

 Με μια συγκινητική ανάρτηση στα δίκτυα κοινωνικής δικτύωσης, οι αστυνομικοί που υπηρετούσαν στο αστυνομικό τμήμα Αναβύσσου αποχαιρέτησαν το δεύτερο σπίτι τους που στην συγκεκριμένη θέση στεγάζεται από τις αρχές του 1990.

Σας μεταφέρουμε τα συναισθήματα των αστυνομικών υπαλλήλων του τμήματος και το video της υποστολής της σημαίας από το Α/Τ Αναβύσσου.

Τελευταία υποστολή σημαίας σήμερα 15-03-2020 με τη δύση του ηλίου για το για πολλά χρόνια δεύτερο σπίτι μας , Αστυνομικό Τμήμα Αναβύσσου, από την “ψυχή” της υπηρεσίας Υ/Ά ΓΕΒΡΕΚΟ Πολύβιο.
Από αύριο 16-03-2020 και ώρα 14:00 ξεκινάει την λειτουργία του το νεοϊδρυθέν Αστυνομικό Τμήμα Σαρωνικού – Λαγονήσι Καλυβίων οδός Κύπρου έναντι 15Α.
Το τηλέφωνο του Αξιωματικού Υπηρεσίας είναι: 2291440980.

Υγεία και καλή δύναμη σε όλους τους συναδέλφους, στις οικογένειες τους και σε όλο το κόσμο.

Στιγμές που ζήσαμε μαζί
έχω μες στη καρδιά μου
γι αυτό το δάκρυ δροσερό
τρέχει στα μάγουλα μου
Μ.Γ.Α.

Το video από την τελευταία υποστολή σημαίας από το Α/Τ Αναβύσσου είναι πραγματικό συγκινητικό και για όποιον το βλέπει.

Η συνένωση των τμημάτων έγινε με το ΠΔ της υπ΄αριθμ. 7 – 09/02/2017.
Σύμφωνα με το παραπάνω ΠΔ, αποφασίστηκε η κατάργηση του αστυνομικού τμήματος Αναβύσσου, αστυνομικού σταθμού Σαρωνίδας και υποβίβαση του αστυνομικού τμήματος Καλυβίων σε αστυνομικό σταθμό.
Με το κλείσιμο και την υποβίβαση θα υπάρχει μόνο ένα αστυνομικό τμήμα στον Καλλικρατικό Δήμο Σαρωνικού.

 Ένας κύκλος έκλεισε με πολλές αναμνήσεις και συγκινήσεις για όλους όσους υπηρέτησαν στο Α. Τ Αναβύσσου. Ένας νέος κύκλος ανοίγει, με πολλές προκλήσεις σε δύσκολες συγκυρίες. Σίγουρα με τον ίδιο ζήλο, εργατικότητα και αφοσίωση θα συνεχίσουν τον αγώνα για την προστασία και ασφάλεια του Πολίτη, όπως έγραψε ένας συνάδελφος των αστυνομικών που υπηρέτησε στο παρελθόν στο ίδιο αστυνομικό τμήμα.

X. Panseraikos
X. Panseraikoshttps://panseraikos.gr
www.panseraikos.gr me ena r όπως Γιάνης με ένα ν. Ένα ιστολόγιο στον αέρα που σκοπός του είναι ΟΧΙ να καλύψει το «κενό» αλλά να βάλει ένα λιθαράκι στην πολιτιστική, αθλητική, Life - Hot ενημέρωση. Τα πάντα για Sports, culture, Art, Life, Hot και πολλά άλλα. Σέρρες Μακεδονία Ελλάς Serres Makedonia Ellas GR panserraikos Πανσερραϊκός
Δημοφιλή άρθρα
- Advertisment -

Αγώνες Πανσερραϊκού SL1

5η Αγωνιστική Play Out
Κυριακή 21 Απριλίου, 2024 15:00
4η Αγωνιστική Play Out
Σάββατο 13 Απριλίου, 2024 15:00 location
Πρόγραμμα, αποτελέσματα & βαθμολογία ΕΔΩ.

Τελευταία άρθρα