ΑρχικήΑΡΧΙΚΗΤελική απόφαση για τα Γερακίνεια Νιγρίτας 2020

Τελική απόφαση για τα Γερακίνεια Νιγρίτας 2020

Τελική απόφαση για τα Γερακίνεια Νιγρίτας 2020, δήλωση Δημάρχου Αθανασίου Μασλαρινού

Στην συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίο της Τετάρτης 26 Αυγούστου 2020 το 9ο θέμα αφορούσε την “Εξέταση αιτήματος του Ν.Π.Δ.Δ. με την επωνυμία «Δημοτικό Κέντρο Κοινωνικής Προστασίας –Παιδείας –Πολιτισμού & Αθλητισμού του Δήμου Βισαλτίας» για έκτακτη οικονομική επιχορήγηση ποσού 12.000,00 € με σκοπό την διοργάνωση των εκδηλώσεων «ΓΕΡΑΚΙΝΕΙΑ 2020»”.

Μετά από συζήτηση αποφασίστηκε η αναβολή – ματαίωση των εκδηλώσεων των Γερακινείων για τη χρονιά 2020.
Όπως ανέφερε ο Δήμαρχος Βισαλτίας με δελτίο τύπου που διανεμήθηκε “αναβάλλουμε τις εκδηλώσεις πολιτισμού” που πραγματοποιούνται το πρώτο δεκαήμερο του Σεπτέμβρη.

Αναλυτικά το δελτίο τύπου του Δήμου αναφέρει για την τελική απόφαση για τα Γερακίνεια Νιγρίτας 2020:

«Οφείλουμε να αντιμετωπίσουμε με υπευθυνότητα την κατάσταση την οποία βιώνουμε στη χώρα μας.

Δυστυχώς λόγω της ραγδαίας εξάπλωσης των ημερήσιων κρουσμάτων του κορωνοϊού, με αίσθημα ευθύνης και δίνοντας προτεραιότητα στα θέματα υγείας και ασφάλειας και προκειμένου να αποφευχθούν φαινόμενα συνωστισμού αναβάλλουμε τις εκδηλώσεις του Φεστιβάλ Πολιτισμού «ΓΕΡΑΚΙΝΕΙΑ 2020».

Απόλυτη προτεραιότητα για εμάς είναι η ασφάλεια και η προστασία της δημόσιας υγείας των δημοτών, των καλλιτεχνών, των εθελοντών και γενικότερα όσων συμμετέχουν στο Φεστιβάλ Πολιτισμού «ΓΕΡΑΚΙΝΕΙΑ» του Δήμου Βισαλτίας.

Ευχαριστούμε θερμά τους επαγγελματίες, επιχειρηματίες και φορείς οι οποίοι εξέφρασαν την διάθεση να στηρίξουν τις εκδηλώσεις των «ΓΕΡΑΚΙΝΕΙΩΝ 2020» και δεσμευόμαστε να συνεχίσουμε να προάγουμε τον πολιτισμό, να κρατάμε ζωντανά τα ήθη και έθιμα του τόπου μας και στο μέλλον όταν οι επιδημιολογικές συνθήκες το επιτρέψουν.».

X. Panseraikos
X. Panseraikoshttps://panseraikos.gr
www.panseraikos.gr me ena r όπως Γιάνης με ένα ν. Ένα ιστολόγιο στον αέρα που σκοπός του είναι ΟΧΙ να καλύψει το «κενό» αλλά να βάλει ένα λιθαράκι στην πολιτιστική, αθλητική, Life - Hot ενημέρωση. Τα πάντα για Sports, culture, Art, Life, Hot και πολλά άλλα. Σέρρες Μακεδονία Ελλάς Serres Makedonia Ellas GR panserraikos Πανσερραϊκός
Δημοφιλή άρθρα

Αγώνες Πανσερραϊκού SL1

6η Αγωνιστική Play Out
Σάββατο 27 Απριλίου, 2024 20:00
5η Αγωνιστική Play Out
Κυριακή 21 Απριλίου, 2024 15:00 location
Πρόγραμμα, αποτελέσματα & βαθμολογία ΕΔΩ.

Τελευταία άρθρα