ΑρχικήΑΕΚΤελικός κυπέλλου Ελλάδος 2016-17 ΠΑΟΚ VS ΑΕΚ 2-1

Τελικός κυπέλλου Ελλάδος 2016-17 ΠΑΟΚ VS ΑΕΚ 2-1

Ο τελικός κυπέλλου άρχισε όχι με τις καλύτερες συνθήκες. Τα επεισόδια άρχισαν  από νωρίς όταν φίλαθλοι της ΑΕΚ που δεν είχαν εισιτήριο προσπάθησαν να διασπάσουν το κλοιό της αστυνομίας που στην προσπάθεια να αποτρέψει την είσοδο στο γήπεδο έριξε φωτοβολίδες κρότου και δακρυγόνα. Συμπλοκές έγιναν και μέσα στο γήπεδο μεταξύ των οπαδών των δύο ομάδων γύρο από μια πεζογέφυρα και έτσι ο τελικός άρχισε και ελπίζουμε ότι θα τελειώσει.

Στο αγωνιστικό τομέα του τελικού έχουμε τις συνθέσεις των δύο ομάδων.

panseraikos_paok_τελικόςΠΑΟΚ (Ίβιτς): Γλύκος, Μάτος, Βαρέλα, Κρέσπο, Λέοβατς, Σακχόφ, Κάνιας, Τσιμιρότ, Κάμπος, Πρίγιοβιτς, Μπισεσβάρ.

ΑΕΚ(Χιμένεθ ): Ανέστης, Γκάλο, Βράνιες, Τσιγκρίνσκι, Ντιντάκ, Γιόχανσον, Σιμόες, Χριστοδουλόπουλος, Μάνταλος, Ροντρίγκεζ και Σέρτζιο Αραούχο.

Διαιτητής ο Κομίνης Γεώργιος (σύνδεσμος Θεσπρωτίας), Α βοηθός ο Μπαλτάς Χρήστος (σύνδεσμος Αχαΐας), Β βοηθός Καλφόγλου Γεώτγιος (Θεσπρωτίας), 4ος διαιτητής  Καλογερόπουλος Χαράλαμπος (Αθηνών), 1ος επιπρόσθετος Σιδηρόπουλος Αναστάσιος (Δωδακανήσου), 2ος επιπρόσθετος Θάνος Δημήτριος (Γρεβενών) και παρατηρητής του αγώνα ο Τσαχειλήδης Ιωάννης από το σύνδεσμο του Πειραιά.

Ο τελικός ξεκινάει με την ΑΕΚ να έχει ποιο πολύ κατοχή και στο να κερδίζει κόρνερ στο πρώτο λεπτό που περνάει χωρίς προβλήματα για τον ΠΑΟΚ.

Στο 13΄καλεί στιγμή για τον ΠΑΟΚ που σε κεφαλιά του Σάκχοφ ο τερματοφύλακας της ΑΕΚ με δυσκολία αποκρούει σε κόρνερ που είχε την ίδια τύχη όπως πρώτο της ΑΕΚ. Στο επόμενο λεπτό κίτρινη στο Κρέσπο (ΠΑΟΚ) και μετά από δύο λεπτά 1-1 οι κίτρινες κάρτες με κάρτα στον Ροντρίγκεζ (ΑΕΚ). Στο 24΄ το πρώτο γκολ για  ΠΑΟΚ με Μπίσεβορ μετά από ανταλλαγή της μπάλας με Τσιγκρίνσκι και τα πανηγύρια στην πλευρά τον τυπικά γηπεδούχων παίρνει φωτιά και ο τελικός αρχίζει να έχει ενδιαφέρων αλλά δε μπόρεσαν να κρατήσουν και πολύ γιατί δύο λεπτά αργότερα ο Χριστοδουλόπουλος με μακρινό σουτ και αστοχία του Γλύκου το σκορ έγινε 1-1 και τώρα σειρά των φιλοξενούμενων για πανηγύρια. Αυτό ήταν και το αποτέλεσμα του πρώτου ημιχρόνου με φάσεις και στις δύο εστίες αλλά χωρίς αποτέλεσμα.

τελικός_panseraikos_aekΔεύτερο ημίχρονο και ο τελικός σε εξέλιξη αλλά το παιχνίδι δεν εντυπωσιάζει τους φιλάθλους γιατί ο Γιάννης  φοβάται το θεριό και το θεριό το Γιάννη και οι ακίνδυνες φάσεις η μία διαδέχεται την άλλη και εκεί που όλοι περιμέναμε την παράταση και γιατί όχι τα πέναλτι στο 81΄σε γέμισμα του Λέοβατς στην περιοχή ο Ροντρίγκεζ κάνει το 2-1 με κεφαλιά.

Τα πέντε λεπτά των καθυστερήσεων δεν ήταν αρκετά για να γυρίσει η ΑΕΚ τον τελικό και μετά από αλλαγές και καθυστερήσεις το τελευταίο σφύριγμα από το διαιτητή Κομίνη Γεώργιο (σύνδεσμος Θεσπρωτίας) βρίσκει τον ΠΑΟΚ κυπελλούχο ξανά πάλι μετά από δεκατέσσερα χρόνια (2003).

Η ΑΕΚ διαμαρτύρεται για την φάση του δεύτερου γκολ λέγοντας ότι ο Λέοβατς  όταν πήρε την μπάλα ήταν σε θέση οφσάιντ. Τα στατιστικά για το κύπελλο ποτέ δε θα αναφέρουν το Λέοβατς αλλά ότι το 2017 κυπελλούχος ήταν ο ΠΑΟΚ.

Τελικός Κυπέλλου:  

Βόλος  ( γήπεδο Πανθεσσαλικό)

 06/05/2017 20:30 &

 ΠΑΟΚ  VS ΑΕΚ     2 – 1

 

X. Panseraikos
X. Panseraikoshttps://panseraikos.gr
www.panseraikos.gr me ena r όπως Γιάνης με ένα ν. Ένα ιστολόγιο στον αέρα που σκοπός του είναι ΟΧΙ να καλύψει το «κενό» αλλά να βάλει ένα λιθαράκι στην πολιτιστική, αθλητική, Life - Hot ενημέρωση. Τα πάντα για Sports, culture, Art, Life, Hot και πολλά άλλα. Σέρρες Μακεδονία Ελλάς Serres Makedonia Ellas GR panserraikos Πανσερραϊκός
Δημοφιλή άρθρα
- Advertisment -

Αγώνες Πανσερραϊκού SL1

2η Αγωνιστική Play Out
Σάββατο 30 Μαρτίου, 2024 15:00
1η Αγωνιστική Play Out
Σάββατο 16 Μαρτίου, 2024 20:00
Πρόγραμμα, αποτελέσματα & βαθμολογία ΕΔΩ.

Τελευταία άρθρα