ΑρχικήΑΡΧΙΚΗΤου Αγίου Αρτεμίου (20-10-2021) η ημέρα της Αστυνομίας

Του Αγίου Αρτεμίου (20-10-2021) η ημέρα της Αστυνομίας

Του Αγίου Αρτεμίου (20-10-2021) η ημέρα της Αστυνομίας

Ημέρα της Αστυνομίας και του Προστάτη του Σώματος.

Η Ελληνική Αστυνομία γιόρτασε σήμερα, 20 Οκτωβρίου 2021, την «Ημέρα της Αστυνομίας» και τη μνήμη του Προστάτη του Σώματος, Μεγαλομάρτυρα Αγίου Αρτεμίου.
Η «Ημέρα της Αστυνομίας» θεσπίστηκε από την Πολιτεία για να τιμήσει το έργο και την προσφορά της Ελληνικής Αστυνομίας στην κοινωνία .

Σ τις έδρες των Διευθύνσεων Αστυνομίας Ημαθίας, Κιλκίς, Πέλλας, Πιερίας, Σερρών και Χαλκιδικής, τελέστηκαν σήμερα το πρωί επίσημες δοξολογί ες σε Ιερούς Μητροπολιτικούς Ναούς και αναγνώστηκε η Ημερήσια Διαταγή του Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας Αντιστρατήγου Μιχαήλ Καραμαλάκη.

Με πρωτοβουλία του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας, πραγματοποιείται πανελλαδική εθελοντική αιμοδοσία του προσωπικού της Ελληνικής Αστυνομίας, για την ενίσχυση της τράπεζας αίματος της αστυνομίας.

Ακόμη, σήμερα στη Θεσσαλονίκη γιορτάστηκε στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Γρηγορίου του Παλαμά η «Ημέρα της Αστυνομίας» και του Προστάτη του Σώματος Μεγαλομάρτυρα Αγίου Αρτεμίου, όπου τελέσθηκε Δοξολογία χοροστατούντος του Πανοσολιογιώτατου κ.κ. Μεθοδίου, εκπρόσωπο του Μητροπολίτη της Ι.Μ. Θεσσαλονίκης Παναγιωτάτου κ. κ. Άνθιμου.
Στο πλαίσιο της εκδήλωσης πραγματοποιήθηκε Δοξολογία στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Γρηγορίου του Παλαμά και αναγνώσθηκε η Ημερήσια Διαταγή του Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας, Αντιστρατήγου Μιχαήλ Καραμαλάκη.

Από πλευράς Φυσικής Ηγεσίας της Ελληνικής Αστυνομίας παρέστησαν, ο Γενικός Επιθεωρητής Αστυνομίας Βορείου Ελλάδος, Αντιστράτηγος Κωνσταντίνος Σκούμας και ο Γενικός Αστυνομικός Διευθυντής Θεσσαλονίκης, Υποστράτηγος Λάζαρος Μαυρόπουλος.
Πηγή για το άρθρο “Του Αγίου Αρτεμίου (20-10-2021) η ημέρα της Αστυνομίας ” η ιστοσελίδα της ΕΛΑΣ.
X. Panseraikos
X. Panseraikoshttps://panseraikos.gr
www.panseraikos.gr me ena r όπως Γιάνης με ένα ν. Ένα ιστολόγιο στον αέρα που σκοπός του είναι ΟΧΙ να καλύψει το «κενό» αλλά να βάλει ένα λιθαράκι στην πολιτιστική, αθλητική, Life - Hot ενημέρωση. Τα πάντα για Sports, culture, Art, Life, Hot και πολλά άλλα. Σέρρες Μακεδονία Ελλάς Serres Makedonia Ellas GR panserraikos Πανσερραϊκός
Δημοφιλή άρθρα

Αγώνες Πανσερραϊκού SL1

6η Αγωνιστική Play Out
Σάββατο 27 Απριλίου, 2024 20:00
5η Αγωνιστική Play Out
Κυριακή 21 Απριλίου, 2024 15:00 location
Πρόγραμμα, αποτελέσματα & βαθμολογία ΕΔΩ.

Τελευταία άρθρα