ΑρχικήΑΡΧΙΚΗΤο Σχήμα Επιμένουμε παραδοσιακά στο Αλάτι της Γης

Το Σχήμα Επιμένουμε παραδοσιακά στο Αλάτι της Γης

Το Σχήμα Επιμένουμε παραδοσιακά στο Αλάτι της Γης

Συντονιστείτε τις Κυριακές του Νοεμβρίου πριν το μεσημέρι ώρα 13.00-15.00 στην υπέροχη παραδοσιακή εκπομπή μουσικοχορευτικής παράδοσης της ΕΤ1 “ΤΟ ΑΛΑΤΙ ΤΗΣ ΓΗΣ” , γιατί το υπέροχο σχήμα “Επιμένουμε παραδοσιακά” με υπεύθυνο τον κ. Δάπη Δημήτριο και τους εκπληκτικούς παραδοσιακούς τραγουδιστές της Βισαλτίας θα εμφανιστεί και θα έχουμε τη χαρά να τους απολαύσουμε σε ακριβή ημερομηνία που θα ανακοινωθεί.

Όπως μας ενημέρωσαν η εκπομπή φέτος θα μεταδίδεται κάθε Σάββατο στην ΕΤ3.  Στο πλαίσιο του αναμορφωμένου προγράμματος της ΕΡΤ, το “Αλάτι της Γης” μεταφέρεται στην ΕΡΤ3, όπου θα μεταδίδεται κάθε Σάββατο, ώρα 11.00-13.00.

Τα γυρίσματα πραγματοποιήθηκαν στο καταπράσινο χώρο του Αγίου Παντελεήμονα στα Θερμά.

Συγκεκριμένα το ίδιο το σχήμα αναφέρει:

Στις 6 Οκτωβρίου 2022 για την ομάδα «επιμένουμε παραδοσιακά» έγιναν γυρίσματα και θα παρουσιαστούν  προσεχώς στην κορυφαία εκπομπή στο «αλάτι της γης».

Απευθύνουμε θερμές ευχαριστίες:

1) στον αντιπεριφερειάρχη κ Σπυρόπουλο Παναγιώτη για την στήριξη και την υλοποίηση του οδοιπορικού της εκπομπής στο Ν. Σερρων.
2) στον κ Λάμπρο Λιάβα καθηγητή Εθνομουσικολογίας στο Τμήμα Μουσικών Σπουδών του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.
3) στο 18μελές συνεργείο της ΕΡΤ και ιδιαίτερα στον αρχισυντάκτη της εκπομπής κ Γρηγόρη Φιλίδη και στον σκηνοθέτη κ Μανώλη Φιλαίτη.

4) στους 9 τραγουδιστές της ομάδας μας Γούναρη Αστέριο, Καραγιώρα Κωνσταντίνο, Καράπαλη Χαράλαμπο, Καταρτζή Μίμη, Κουντουρά Αρη, Κουντουρά Νάσο, Μανούγκα Πέτρο, Τσαλαπάτη Κωνσταντίνο, Χατζηστραβό Απόστολο και στους 5 μουσικούς μας Ζαρίμπα Παναγιώτη,Ζάρκο Νίκο, Κούκο Σπύρο, Μάγειρα Βασίλη και Φουρλάκη Τάσο.

5) στην κ. Στέλλα Μπίμπη και στον Ηλία Χριστοδούλου που συντόνισαν τα χορευτικά τμήματα ΝιγρίταςΤερπνής και Φλαμπούρου αντίστοιχα. Χορευτικό τμήμα, το οποίο αποτελείτο από χορευτές του πολιτιστικού συλλόγου Τερπνής, συλλόγου γυναικών Νιγρίτας,  καθώς και από χορευτές που δεν συμμετέχουν σε συλλόγους.
6) στο χορευτικό τμήμα του πολιτιστικού συλλόγου «Αγιος Ιωάννης» Φλαμπούρου
7) στους οργανοπαίχτες Δράμαλη Αριστείδη, Καρακώστα Βασίλη και Νούρη Σάκη οι οποίοι έπαιξαν για τους 2 χορούς του φλαμπούρου.

Στους Αναστασιάδου Μαρία (FIBRAN), Ρήγα Κωνσταντίνο, Ζαπρούδη Ιωάννη, Δάπη Δημήτριο, Χατζηθωμά Γεώργιο, Παπαιωάννου Γεώργιο και Ντάντο Δημήτριο που συνέβαλαν οικονομικά .
10) στα μέλη της ομάδας μας που πρόσφεραν όπως πάντα τις υπηρεσίες τους.
11) στις κυρίες που παρασκεύασαν τα παραδοσιακά φαγητά και γλυκά.
12) στο δήμο Νιγρίτας για τις διευκολύνσεις ώστε να πραγματοποιηθεί απρόσκοπτα το γύρισμα.

Κλείνοντας το άρθρο “Το Σχήμα Επιμένουμε παραδοσιακά στο Αλάτι  της Γης” τους διαβεβαιώνουμε πως θα περιμένουμε να τους δούμε και να τους ακούσουμε εναγωνίως.
G. Panseraikos
G. Panseraikoshttps://panseraikos.gr/
www.panseraikos.gr me ena r όπως Γιάνης με ένα ν. Ένα νέο ιστολόγιο στον αέρα που σκοπός του είναι ΟΧΙ να καλύψει το «κενό» αλλά να βάλει ένα λιθαράκι στην πολιτιστική, αθλητική, Life - Hot ενημέρωση. Τα πάντα για Sports, culture, Art, Life, Hot και πολλά άλλα. Σέρρες Μακεδονία Ελλάς Serres Makedonia Ellas GR panserraikos Πανσερραϊκός
Δημοφιλή άρθρα
- Advertisment -

Αγώνες Πανσερραϊκού SL1

5η Αγωνιστική Play Out
Κυριακή 21 Απριλίου, 2024 15:00
4η Αγωνιστική Play Out
Σάββατο 13 Απριλίου, 2024 15:00 location
Πρόγραμμα, αποτελέσματα & βαθμολογία ΕΔΩ.

Τελευταία άρθρα