ΑρχικήLIFE HOTΥγειονομικό πρωτόκολλο οίκων ανοχής από Ε.Ο.Δ.Υ

Υγειονομικό πρωτόκολλο οίκων ανοχής από Ε.Ο.Δ.Υ

Υγειονομικό πρωτόκολλο οίκων ανοχής από Ε.Ο.Δ.Υ (Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας)

Το άρθρο γράφτηκε με αφορμή την παρακάτω ατάκα: “Ποια ανωτέρα βία; σταμάτησε να υπάρχει, μέχρι και οι οίκοι ανοχής λειτουργούν”.

Αυτά είπε στην τηλεδιάσκεψη της Super League 2 ο Γιάννης Κομπότης (Λεβαδειακός) στον Βασίλη Γκαγκάτση (Απόλλωνας Σμύρνης) όταν ο δεύτερος δήλωσε ότι υπάρχει “ανωτέρα βία¨ για να μη συνεχιστεί το πρωτάθλημα της Super League 2.

Μια και αναφερόσαστε σε οίκους ανοχής, να σας ενημερώσουμε για το υγειονομικό πρωτόκολλο των οίκων αυτών.

Δεν υπάρχει κανένας συσχετισμός για τα δύο παραπάνω και μακριά από εμάς τέτοια υπονοούμενα !!!

Συνέχεια με το υγειονομικό πρωτόκολλο για οίκους ανοχής με την ενημέρωση ότι η επαναλειτουργία άρχισε τη Δευτέρα 15 Ιουνίου 2020.

Τα νέα μέτρα λειτουργίας όπως τα παρουσίασε η εφημερίδα “Καθημερινή” είναι: 

  1. Αποφυγή πληρωμής με μετρητά και χρήση πλαστικών καρτών με ανέπαφη συναλλαγή.
  2. Η παροχή υπηρεσιών να μην ξεπερνά τα 15 λεπτά ανά πελάτη.
  3. Δεν επιτρέπεται η παροχή υπηρεσίας με δύο ή περισσότερους πελάτες.
  4. Συνιστάται η χρήση υφασμάτινης μη ιατρικής μάσκας για όλες τις υπηρεσίες. Η πρακτική αυτή θα μπορούσε να ενταχθεί στο πλαίσιο παιγνίου προκειμένου να καταστεί αποδεκτή κατά τη διάρκεια των ερωτικών πράξεων.
  5. Κατά τη σεξουαλική επαφή, θα πρέπει να εφαρμόζονται σεξουαλικές στάσεις που εξασφαλίζουν απόσταση και όχι πρόσωπο με πρόσωπο επαφή. Κατά τη διάρκεια της υπηρεσίας, πρέπει να υπάρχει απόσταση τουλάχιστον ενός αντιβραχίου μεταξύ των κεφαλών των δύο ατόμων.
  6. Τήρηση πελατολογίου όπου θα αναγράφεται το μικρό όνομα και τηλέφωνο επικοινωνίας για λόγους εχεμύθειας. Όλοι οι πελάτες ενημερώνονται ότι τα δεδομένα επικοινωνίας τους διατηρούνται για τέσσερις εβδομάδες σε κλειστό φάκελο για τον εντοπισμό και ιχνηλάτηση σε περίπτωση κρούσματος.
  7. Οι εργαζόμενοι πρέπει να πλένουν τα χέρια τους με νερό και υγρό σαπούνι ή με αλκοολούχο αντισηπτικό διάλυμα πριν και μετά κάθε πελάτη. Εάν χρειάζεται, εφαρμογή γαντιών μιας χρήσης. Αποφυγή περιττής φυσικής επαφής (όπως η χειραψία).
  8. Χρησιμοποίηση εργαλείων μιας χρήσης, εάν είναι δυνατόν. Απολύμανση εργαλείων εργασίας μεταξύ δύο πελατών. Απαγόρευση χρήσης βρώσιμων σεξουαλικών αντικειμένων.
  9. Διατήρηση ανοιχτών παραθύρων και θυρών για είσοδο νωπού αέρα εκτός από τις πόρτες δωματίων όπου παρέχονται σεξουαλικές υπηρεσίες.
Προσοχή στο πρώτο μέτρο, ειδικά για παντρεμένους !!!

X. Panseraikos
X. Panseraikoshttps://panseraikos.gr
www.panseraikos.gr me ena r όπως Γιάνης με ένα ν. Ένα ιστολόγιο στον αέρα που σκοπός του είναι ΟΧΙ να καλύψει το «κενό» αλλά να βάλει ένα λιθαράκι στην πολιτιστική, αθλητική, Life - Hot ενημέρωση. Τα πάντα για Sports, culture, Art, Life, Hot και πολλά άλλα. Σέρρες Μακεδονία Ελλάς Serres Makedonia Ellas GR panserraikos Πανσερραϊκός
Δημοφιλή άρθρα
- Advertisment -

Αγώνες Πανσερραϊκού SL1

2η Αγωνιστική Play Out
Σάββατο 30 Μαρτίου, 2024 15:00
1η Αγωνιστική Play Out
Σάββατο 16 Μαρτίου, 2024 20:00
Πρόγραμμα, αποτελέσματα & βαθμολογία ΕΔΩ.

Τελευταία άρθρα