ΑρχικήΑΡΧΙΚΗΦΕΓΓΑΡΟΒΡΑΔΙΑ ΣΤΗΝ ΤΕΡΠΝΗ 2017

ΦΕΓΓΑΡΟΒΡΑΔΙΑ ΣΤΗΝ ΤΕΡΠΝΗ 2017

 THN KYΡIAKH H 10η ΦΕΓΓΑΡΟΒΡΑΔΙΑ ΣΤΗΝ ΤΕΡΠΝΗ 2017

«Γιατί, σε κάθε αυγουστιάτικη πανσέληνο ανταμώνουμε…»

Με υπέροχη ορχήστρα από τη Θεσσαλονίκη ετοιμάζει την Κυριακή 6 Αυγούστου 2017 στις 9,30 μ.μ στα Πλατανούδια, στο χώρο του πρώην Λυκείου ο Πολιτιστικός Σύλλογος Τερπνής μια ιδιαίτερη μουσική βραδιά για τη συμπλήρωση 10 χρόνων από την έναρξη της εκδήλωσης της Φεγγαροβραδιάς στην Τερπνή, κάτω από την ολόφωτη Αυγουστιάτικη πανσέληνο.

Η εκπληκτική ορχήστρα που θα μας χαρίσει μια υπέροχη καλοκαιρινή βραδιά πανσελήνου αποτελείται από γνωστούς μουσικούς, καταξιωμένους στο χώρο τους και είναι:  

Στο τραγούδι: ΝΤΙΝΑ ΓΙΑΚΟΥΜΑΚΟΥ

Πιάνο: Σάκης Κοντονικόλας

Κιθάρες: Δημήτρης Τυχάλας

Μπουζούκι: Μιχάλης Καλαϊτζής

Ακορντεόν: Ζωγράφος Σταυρίδης

Είμαστε σίγουροι πως η φετινή θα είναι μια ιδιαίτερα όμορφη Φεγγαροβραδιά. Οι συναυλίες σκοπό έχουν να δώσουν την ευκαιρία να απολαύσουμε όμορφη μουσική κάτω από την πανσέληνο του Αυγούστου, αλλά κυρίως να μας υπενθυμίσουν ότι ο αρχαιολογικός χώρος της Τερπνής παραμένει αναξιοποίητος για 24 χρόνια, από τον Αύγουστο του 1993 μέχρι και σήμερα. Αυτή την ημέρα σε όλη την Ελλάδα οι αρχαιολογικοί χώροι θα ανοίξουν τις πύλες τους στο κοινό, εκτός από την Τερπνή. Οι θεατές παντού θα νιώσουν την υπέροχη μαγεία του φεγγαριού που θα φωτίσει και θα πλημμυρίσει τα αρχαία κάθε τόπου. Ευελπιστούμε και ελπίζουμε πως θα έλθει αυτή η ημέρα και για την Τερπνή και τον αρχαιολογικό χώρο στο Παλιόκαστρο.

ΦΕΓΓΑΡΟΒΡΑΔΙΑ ΣΤΗΝ ΤΕΡΠΝΗΑφού τα αρχαία της περιοχής μας συνεχίζουν να μένουν αναξιοποίητα, θα αρκεστούμε και φέτος στην τελευταία πανσέληνο του καλοκαιριού να απολαύσουμε όμορφες μελωδίες που θα πλημμυρίσουν το χώρο της εκδήλωσης, ενώ σε συνδυασμό με το θέαμα του πορφυρού ολόγιομου αυγουστιάτικου φεγγαριού το κοινό να απολαύσει μαγικές στιγμές και ένα μοναδικό μουσικό θέαμα.

Δε χρειάζεται να κλείσετε θέση στο φεγγάρι γιατί η είσοδος είναι ελεύθερη για όλο τον κόσμο.

Ο Σύλλογος στο χώρο της συναυλίας θα λειτουργήσει αναψυκτήριο για να δροσιστείτε.

Σας περιμένουμε όλους να ευφρανθείτε μουσικά, να σιγοτραγουδήσετε κάτω από το φως του φεγγαριού, να αφεθείτε στη μαγεία αυτής της μοναδικής νύχτας, να δροσιστείτε.

Την Κυριακή 6 Αυγούστου 2017  στις 9:30 μ.μ στα Πλατανούδια για την ΦΕΓΓΑΡΟΒΡΑΔΙΑ ΣΤΗΝ ΤΕΡΠΝΗ 2017

Περισσότερα για τον Πολιτιστικό Τερπνής στο blogspot του συλλόγου ΕΔΩ

 

X. Panseraikos
X. Panseraikoshttps://panseraikos.gr
www.panseraikos.gr me ena r όπως Γιάνης με ένα ν. Ένα ιστολόγιο στον αέρα που σκοπός του είναι ΟΧΙ να καλύψει το «κενό» αλλά να βάλει ένα λιθαράκι στην πολιτιστική, αθλητική, Life - Hot ενημέρωση. Τα πάντα για Sports, culture, Art, Life, Hot και πολλά άλλα. Σέρρες Μακεδονία Ελλάς Serres Makedonia Ellas GR panserraikos Πανσερραϊκός
Δημοφιλή άρθρα
- Advertisment -

Αγώνες Πανσερραϊκού SL1

3η Αγωνιστική Play Out
Σάββατο 06 Απριλίου, 2024 17:00
2η Αγωνιστική Play Out
Σάββατο 30 Μαρτίου, 2024 15:00 location
Ζωντανά
0 - 0
1η Αγωνιστική Play Out
Σάββατο 16 Μαρτίου, 2024 20:00
Πρόγραμμα, αποτελέσματα & βαθμολογία ΕΔΩ.

Τελευταία άρθρα