ΑρχικήΑΡΧΙΚΗΦιλικός αγώνας ποδοσφαίρου μεταξύ των ομάδων Πανσερραϊκός V ΠΑΟΚ

Φιλικός αγώνας ποδοσφαίρου μεταξύ των ομάδων Πανσερραϊκός V ΠΑΟΚ

Φιλικός αγώνας ποδοσφαίρου μεταξύ των ομάδων ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ – ΠΑΟΚ

Η τοπική Ένωση ποδοσφαίρου νομού Σερρών ανακοίνωσε ότι τη Δευτέρα 6 Ιουνίου 2022 θα διεξαχθεί φιλικός αγώνας ποδοσφαίρου μεταξύ των παλαιμάχων ποδοσφαιριστών της ομάδας του Πανσερραϊκού και του ΠΑΟΚ.
Το παιχνίδι θα γίνει στο Δημοτικό γήπεδο των Σερρών, θα αρχίσει στις 16:30 και όλα τα έσοδα από τα εισιτήρια του αγώνα θα διατεθούν στο σύλλογο “Η ΗΛΙΑΧΤΙΔΑ”.

Περισσότερα από τη σχετική ανάρτηση της Ε.Π.Σ Σερρών που αναφέρει:

Στο πλαίσιο της κοινωνικής της ευθύνης και του φιλανθρωπικού της έργου, η Ε.Π.Σ Σερρών ανακοινώνει τη διεξαγωγή φιλικού αγώνα ποδοσφαίρου παλαιμάχων ποδοσφαιριστών μεταξύ των ομάδων ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣΠΑΟΚ, ο οποίος θα διεξαχθεί τη Δευτέρα 06 Ιουνίου και ώρα 18:30 στο Δημοτικό γήπεδο Σερρών.

Οι Σερραίοι φίλαθλοι θα έχουν την ευκαιρία να δούνε στο γήπεδο παλαίμαχους ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων, τόσο της πρόσφατης ιστορίας τους, όσο και ακόμη παλαιότερους, να αγωνίζονται για φιλανθρωπικό σκοπό.

Όλα τα έσοδα από τα εισιτήρια του αγώνα θα διατεθούν για την ενίσχυση του “Συλλόγου Γονέων ,Φίλων και Κηδεμόνων Ατόμων με Αυτισμό Ν. Σερρών, « Η ΗΛΙΑΧΤΙΔΑ»”.

Ο Σύλλογος έχει ιδρυθεί από το 2007 και σκοπός του είναι η ενημέρωση και στήριξη των Οικογενειών των Ατόμων με Αυτισμό και ευαισθητοποίηση των φορέων και της Τοπικής Κοινωνίας μας για τη φύση και τα προβλήματα που περιβάλουν αυτή την αναπτυξιακή διαταραχή.
Αρωγοί αυτής προσπάθειας είναι επιστημονικοί φορείς, ειδικοί θεραπευτές ,ψυχολόγοι, παιδοψυχίατροι και όλοι όσοι εντάσσονται σε αυτό το αντικείμενο.

Ο Σύλλογος από το 2015 στεγάζεται στο παραχωρηθέν από το Δήμο Σερρών κτίριο ,στο Κάτω Μητρούσι και λειτουργεί Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης παιδιών με Αναπηρία (ΚΔΑΠΜΕΑ).

X. Panseraikos
X. Panseraikoshttps://panseraikos.gr
www.panseraikos.gr me ena r όπως Γιάνης με ένα ν. Ένα ιστολόγιο στον αέρα που σκοπός του είναι ΟΧΙ να καλύψει το «κενό» αλλά να βάλει ένα λιθαράκι στην πολιτιστική, αθλητική, Life - Hot ενημέρωση. Τα πάντα για Sports, culture, Art, Life, Hot και πολλά άλλα. Σέρρες Μακεδονία Ελλάς Serres Makedonia Ellas GR panserraikos Πανσερραϊκός
Δημοφιλή άρθρα
- Advertisment -

Αγώνες Πανσερραϊκού SL1

2η Αγωνιστική Play Out
Σάββατο 30 Μαρτίου, 2024 15:00
1η Αγωνιστική Play Out
Σάββατο 16 Μαρτίου, 2024 20:00
Πρόγραμμα, αποτελέσματα & βαθμολογία ΕΔΩ.

Τελευταία άρθρα