ΑρχικήΑΡΧΙΚΗΦιλικό του ΟΦΗ με Άγιαξ σήμερα 22-07-2019 - TV

Φιλικό του ΟΦΗ με Άγιαξ σήμερα 22-07-2019 – TV

Φιλικό του ΟΦΗ με Άγιαξ σήμερα 22-07-2019 – TV.
   Νέο, δυνατό, τεστ για τον ΟΦΗ με αντίπαλο τον Άγιαξ (15:00), με τον κόσμο να έχει την ευκαιρία να δει την ομάδα του Σίμου.

  Το τέταρτο φιλικό στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας δίνει ο ΟΦΗ σήμερα στις 3 μ.μ ώρα Ελλάδας. Μετά από τις αναμετρήσεις με Μπέρσοτ, Άντερλεχτ και Έουπεν, ο Όμιλος αντιμετωπίζει τον πάντα δυνατό και υπολογίσιμο Αίαντα, ο οποίος μπορεί να μην παραταχθεί πλήρως με τους βασικούς (λίγη ώρα αργότερα ο Άγιαξ παίζει φιλικό με τον Παναθηναϊκό), ωστόσο ο βαθμός δυσκολίας παραμένει υψηλός.
 Το διαφορετικό αυτή τη φορά σε σχέση με τα προηγούμενα φιλικά είναι ότι για πρώτη φορά θα δούμε τον ΟΦΗ επί… χόρτου, αφού ο αγώνας θα μεταδοθεί ζωντανά από το επίσημο κανάλι του ολλανδικού συλλόγου στο youtube. Έτσι, οι φίλοι της ομάδας θα έχουν την ευκαιρία να δουν τη νέα ομάδα που «χτίζεται» από τον Γιώργο Σίμο στην Ολλανδία, όπως και τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα που αναμένεται να αγωνιστούν είτε ως βασικοί είτε ως αλλαγή.
Ο τεχνικός του ΟΦΗ την Κυριακή «έβγαλε» το λάδι στους ποδοσφαιριστές, ανεβάζοντας την ένταση. Το πρόγραμμα δεν περιλάμβανε μόνο εκγύμναση, αλλά και πολλή τακτική. Το απόγευμα ο Σίμος δούλεψε στα στημένα και στις οργανωμένες επιθέσεις, θέλοντας οι παίκτες του να αφομιώσουν αυτά που θέλει να περάσει στον νέο ΟΦΗ.
Για τον Σίμο το σημερινό φιλικό είναι μία καλή ευκαιρία να δει τον βαθμό ετοιμότητας της ομάδας, η οποία σιγά-σιγά μπαίνει σε φουλ ρυθμούς προετοιμασίας. Η ένταση στις προπονήσεις έχει ανέβει, αλλά το θέμα για τον προπονητή του Ομίλου δεν είναι οι αντοχές των ποδοσφαιριστών, αλλά το τακτικό κομμάτι. Εκεί που θέλει βελτίωση και καλύτερη λειτουργία.

     Πηγή για το άρθρο “Φιλικό του ΟΦΗ με Άγιαξ” η ιστοσελίδα www.capitano.gr.

X. Panseraikos
X. Panseraikoshttps://panseraikos.gr
www.panseraikos.gr me ena r όπως Γιάνης με ένα ν. Ένα ιστολόγιο στον αέρα που σκοπός του είναι ΟΧΙ να καλύψει το «κενό» αλλά να βάλει ένα λιθαράκι στην πολιτιστική, αθλητική, Life - Hot ενημέρωση. Τα πάντα για Sports, culture, Art, Life, Hot και πολλά άλλα. Σέρρες Μακεδονία Ελλάς Serres Makedonia Ellas GR panserraikos Πανσερραϊκός
Δημοφιλή άρθρα
- Advertisment -

Αγώνες Πανσερραϊκού SL1

5η Αγωνιστική Play Out
Κυριακή 21 Απριλίου, 2024 15:00
4η Αγωνιστική Play Out
Σάββατο 13 Απριλίου, 2024 15:00 location
Πρόγραμμα, αποτελέσματα & βαθμολογία ΕΔΩ.

Τελευταία άρθρα