ΑρχικήΑΡΧΙΚΗΦωτιά στη Νέκταρ στις Σέρρες

Φωτιά στη Νέκταρ στις Σέρρες

 Μεγάλη φωτιά στη εταιρία αναψυκτικών Νέκταρ στις Σέρρες εκδηλώθηκε το απόγευμα, περίπου στις 18:00, από άγνωστη μέχρι στιγμής αίτια. 

Με την εμφάνιση της φωτιάς άμεσα ενημερώθηκε η πυροσβεστική και με επτά οχήματα και δεκατέσσερις άνδρες μπόρεσε μέχρι της οχτώ (20:00) να τη σβήσει.

 Παραμένει μικρή δύναμη για τυχών αναζωπύρωσης της φωτιάς.

 Το “ευτυχές” στην περίπτωση φωτιάς στο Νέκταρ είναι ότι λόγω αργίας δεν υπήρχε προσωπικό της μεγάλης Σερραϊκής επιχείρησης.

Ανακρίσεις διενεργεί το ανακριτικό τμήμα της πυροσβεστικής Σερρών ώστε να εξακριβωθούν τα αίτια της πυρκαγιάς στη Νέκταρ στις Σέρρες .

 Λίγα λόγια για τη Νέκταρ.

   Ο Κουρτίδης Γιώργος το 1936 ιδρύει την πρώτη ατομική επιχείρηση και κάνει διανομή πάγου. Λίγο αργότερα ασχολήται με την παραγωγή αναψυκτικών και το 1958 λειτουργεί το πρώτο εργοστάσιο παραγωγής αναψυκτικών της Νέκταρ στα Κιουπλιά Σερρών .

  Το 1966 κάνει παραγωγή πάγου και λίγο πριν το 1980 η δεύτερη γενιά Κουρτίδη δημιουργεί καλύτερες προϋποθέσεις για ανάπτυξη της εταιρείας Νέκταρ και μεταφέρουν την επιχείρηση σε ιδιόκτητο οικόπεδο δίπλα στο σταθμό τρένων στις Σέρρες.

  Περισσότερα για τη ” Nektar Αφοί Γ. Κουρτίδη Α.Ε ”    ΕΔΩ

Κάνοντας κλικ στο ΣΕΡΡΕΣ διαβάζετε άρθρα που έχουν σχέση με ΣΕΡΡΕΣ

X. Panseraikos
X. Panseraikoshttps://panseraikos.gr
www.panseraikos.gr me ena r όπως Γιάνης με ένα ν. Ένα ιστολόγιο στον αέρα που σκοπός του είναι ΟΧΙ να καλύψει το «κενό» αλλά να βάλει ένα λιθαράκι στην πολιτιστική, αθλητική, Life - Hot ενημέρωση. Τα πάντα για Sports, culture, Art, Life, Hot και πολλά άλλα. Σέρρες Μακεδονία Ελλάς Serres Makedonia Ellas GR panserraikos Πανσερραϊκός
Δημοφιλή άρθρα
- Advertisment -

Αγώνες Πανσερραϊκού SL1

5η Αγωνιστική Play Out
Κυριακή 21 Απριλίου, 2024 15:00
4η Αγωνιστική Play Out
Σάββατο 13 Απριλίου, 2024 15:00 location
Πρόγραμμα, αποτελέσματα & βαθμολογία ΕΔΩ.

Τελευταία άρθρα