Χαλβάς με κουβερτούρα.
Η συνταγή του ΣΤΕΛΙΟΥ
ΥΛΙΚΑ
1 ποτήρι σπορέλαιο
2 ποτήρια σιμιγδάλι
3 ποτήρια ζάχαρη
4 ποτήρια νερό
1 ποτήρι σπορέλαιο
2 ποτήρια σιμιγδάλι
3 ποτήρια ζάχαρη
4 ποτήρια νερό
Σιρόπι
1 βανίλια
1 κουβερτούρα
Ξύσμα από πορτοκάλι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ συνταγής
Σε μια κατσαρόλα ρίχνουμε το νερό , τη ζάχαρη, το ξύσμα πορτοκαλιού και τη βανίλια για να φτιάξω το σιρόπι. Στο τέλος ρίχνουμε την κουβερτούρα και ανακατεύουμε καλά.
Ψήνουμε το σιμιγδάλι με το σπορέλαιο σε άλλη κατσαρόλα και ρίχνω σιγά σιγά και το σιρόπι που
έχω ετοιμάσει , ανακατεύοντας συνέχεια.
έχω ετοιμάσει , ανακατεύοντας συνέχεια.
Καλή επιτυχία στο Χαλβάς με κουβερτούρα.
Υ.Γ
Η διαχείρηση της ιστοσελίδας www.panseraikos.gr(panseraikos me 1 r όπως Γιάνης με 1 ν) ευχαριστεί τους φίλους που στέλνουν τις συνταγές του.
Υ.Γ
Η διαχείρηση της ιστοσελίδας www.panseraikos.gr(panseraikos me 1 r όπως Γιάνης με 1 ν) ευχαριστεί τους φίλους που στέλνουν τις συνταγές του.