ΑρχικήΑΡΧΙΚΗΧωρίς παράβολο συμμετοχής τη σεζόν 2020-21

Χωρίς παράβολο συμμετοχής τη σεζόν 2020-21

Χωρίς παράβολο συμμετοχής τη σεζόν 2020-21 στην ΕΠΣ Χαλκιδικής

Μα ανακοίνωση της η τοπική Ένωση ποδοσφαίρου ν. Χαλκιδικής ενημερώνει τα σωματεία ότι από τη νέα σεζόν 2020-21 δε θα πληρώσουν παράβολο για να συμμετέχουν στο πρωτάθλημα και στο κύπελλο.
Ακόμη επιφυλάσσετε σε λίγες ημέρες να ανακοινώσει μειώσεις που έχουν σχέση με τα έξοδα της ομάδας, που σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας μας θα έχουν σχέση με την ετήσια συνδρομή προς την Ένωση, έξοδα διαιτησίας και μείωση χρηματικών ποινών για τιμωρίες ποδοσφαιριστών και παραγόντων.

Η ανακοίνωση της ΕΠΣ Χαλκιδικής αναφέρει:

Σε συνεδρίαση που πραγματοποίησε η Ε.Ε. της Ε.Π.Σ. Χαλκιδικής την 10η Ιουνίου 2020 αποφάσισε ότι, οι ομάδες που θα συμμετέχουν στο πρωτάθλημα και στο κύπελλο για την αγωνιστική περίοδο 2020 – 2021, δεν θα πληρώσουν παράβολο συμμετοχής για τις δύο άνω διοργανώσεις.
Σε σύντομο χρονικό διάστημα θα ανακοινωθούν νέες μειώσεις που θα αφορούν στα πάγια λειτουργικά έξοδα των ομάδων.

Συνέχεια του άρθρου “Χωρίς παράβολο συμμετοχής τη σεζόν 2020-21” σας μεταφέρουμε δύο ακόμη ειδήσεις που αφορούν ΟΛΑ τα ερασιτεχνικά σωματεία της Ελλάδος και έχουν σχέση με:

1. Σύμφωνα με τον Νόμο 4639/2019 – ΦΕΚ 185/Α/22-11-2019 οι αρχαιρεσίες για τα όργανα των αθλητικών σωματείων, των ενώσεων και των ομοσπονδιών, καθώς και για την εκλογή των αντιπροσώπων των ενώσεων σε υπερκείμενες αθλητικές ενώσεις και ομοσπονδίες, διεξάγονται από τριμελή εφορευτική επιτροπή, της οποίας προεδρεύει υποχρεωτικά δικαστικός αντιπρόσωπος.

2. Η ΓΓΑ έδωσε παράταση έως τις 30/6/2020 για την υποβολή της αίτησης προεγγραφής των αθλητικών σωματείων με την προϋπόθεση ότι μέχρι την Παρασκευή 5 Ιουνίου 2020 να είχαν εισέλθει στην πλατφόρμα προεγγραφής και να έχουν προβεί στη δημιουργία του σχετικού τους λογαριασμού, εισάγοντας τα βασικά στοιχεία (επωνυμία σωματείου, πρόεδρο και μέλη ΔΣ). (Για περισσότερες πληροφορίες στις τοπικές Ενώσεις ποδοσφαίρου).

X. Panseraikos
X. Panseraikoshttps://panseraikos.gr
www.panseraikos.gr me ena r όπως Γιάνης με ένα ν. Ένα ιστολόγιο στον αέρα που σκοπός του είναι ΟΧΙ να καλύψει το «κενό» αλλά να βάλει ένα λιθαράκι στην πολιτιστική, αθλητική, Life - Hot ενημέρωση. Τα πάντα για Sports, culture, Art, Life, Hot και πολλά άλλα. Σέρρες Μακεδονία Ελλάς Serres Makedonia Ellas GR panserraikos Πανσερραϊκός
Δημοφιλή άρθρα
- Advertisment -

Αγώνες Πανσερραϊκού SL1

5η Αγωνιστική Play Out
Κυριακή 21 Απριλίου, 2024 15:00
4η Αγωνιστική Play Out
Σάββατο 13 Απριλίου, 2024 15:00 location
Πρόγραμμα, αποτελέσματα & βαθμολογία ΕΔΩ.

Τελευταία άρθρα