ΑρχικήΑΡΧΙΚΗΨυχολογική υποστήριξη από το Δήμο Βισαλτίας

Ψυχολογική υποστήριξη από το Δήμο Βισαλτίας

Ψυχολογική υποστήριξη από το Δήμο Βισαλτίας

 Ένα ακόμη μέτρο ανακοίνωσε ο τοπικός δήμος στο πλαίσιο καταπολέμησης των προβλημάτων που έχουν δημιουργηθεί από τον κορωνοϊό και αφορά τη ψυχολογική υποστήριξη των δημοτών. Ας ελπίζουμε ότι θα είναι και το τελευταίο !!!
Αναλυτικά οι ανακοίνωση του δήμου αναφέρει.

 Τα μέτρα κατά της εξάπλωσης του κορωνοϊού, που έχει λάβει η κυβέρνηση και ανακοινώνονται από τα αρμόδια υπουργεία είναι επιβεβλημένα και αναγκαία,ταυτόχρονα όμως μας έχουν φέρει όλους αντιμέτωπους με μια καινούργια πραγματικότητα και με μεγάλες ανατροπές στην καθημερινότητα και τον τρόπο ζωής μας.

Σε αυτό το κλίμα, ο Δήμος Βισαλτίας, με αίσθημα ευθύνης και κοινωνικής αλληλεγγύης, υλοποιεί έκτακτη δράση με στόχο την ψυχολογική, κοινωνική και συμβουλευτική υποστήριξη όσων αδυνατούν να ανταποκριθούν στις δυσάρεστες επιπτώσεις της πανδημίας του κορωνοϊού.

Ψυχολόγος της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου παρέχει συμβουλευτική και ψυχολογική υποστήριξη σε συμπολίτες μας που δυσκολεύονται να διαχειριστούν τα νέα δεδομένα της καθημερινής ζωής Κατανομή αξιωμάτων στο Δήμο Βισαλτίαςτους και απαντά σε ερωτήσεις και προβληματισμούς πολιτών και οικογενειών.

Η νέα αυτή δράση έχει προστεθεί στις διευρυμένες υπηρεσίες κοινωνικής φροντίδας που παρέχει, από την πρώτη στιγμή, ο Δήμος Βισαλτίας σε άτομα που δεν μπορούν ή δεν επιτρέπεται να μετακινηθούν από το σπίτι τους και αδυνατούν να εξυπηρετηθούν.

 Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται κάθε Δευτέρα & Πέμπτη 10:00 – 13:00 στο τηλέφωνο: 2322353427.

X. Panseraikos
X. Panseraikoshttps://panseraikos.gr
www.panseraikos.gr me ena r όπως Γιάνης με ένα ν. Ένα ιστολόγιο στον αέρα που σκοπός του είναι ΟΧΙ να καλύψει το «κενό» αλλά να βάλει ένα λιθαράκι στην πολιτιστική, αθλητική, Life - Hot ενημέρωση. Τα πάντα για Sports, culture, Art, Life, Hot και πολλά άλλα. Σέρρες Μακεδονία Ελλάς Serres Makedonia Ellas GR panserraikos Πανσερραϊκός
Δημοφιλή άρθρα
- Advertisment -

Αγώνες Πανσερραϊκού SL1

2η Αγωνιστική Play Out
Σάββατο 30 Μαρτίου, 2024 15:00
1η Αγωνιστική Play Out
Σάββατο 16 Μαρτίου, 2024 20:00
Πρόγραμμα, αποτελέσματα & βαθμολογία ΕΔΩ.

Τελευταία άρθρα