ΑρχικήΑΡΧΙΚΗΌλοι μαζί μπορούμε να βοηθήσουμε τον Αλέξανδρο

Όλοι μαζί μπορούμε να βοηθήσουμε τον Αλέξανδρο

Όλοι μαζί μπορούμε να βοηθήσουμε τον Αλέξανδρο

Ένα ακόμη νεαρό παιδί, για μια φορά ακόμη, ο Αλέξανδρος Μπαϊράμι που μένει στη Νιγρίτα, έχει ανάγκη από τη βοήθειά μας. Όλοι μαζί μπορούμε να καταφέρουμε πολλά και σίγουρα ο στόχος θα επιτευχθεί πολύ γρήγορα, ώστε ο νεαρός να φύγει για τη Θεσσαλονίκη, όπου θα γίνει η επέμβαση.

Όποιος θέλει να βοηθήσει τον νεαρό Αλέξανδρο, μπορεί εύκολα να το κάνει, αγοράζοντας λαχεία που διαθέτει η ομάδα στήριξης της όλης προσπάθειας, αλλά και  σύλλογοι και φορείς της πόλης.

νιγρίτα_Καθορισμός εξ αναβολήςΑκόμη η ποδοσφαιρική ομάδα της Νιγρίτας ,”Νιγρίτας 2018“, θα προσφέρει τα έσοδα του αγώνα  Νιγρίτα 2018 – Ν. Ζίχνη, που διεξάγεται αυτό το Σάββατο 11 Ιανουαρίου 2020 στις 15:00 για τον Αλέξανδρο. Μια πολύ όμορφη κίνηση ευαισθησίας και ανθρωπιάς από τον πρόεδρο , το Δ.Σ και τους παίκτες της ομάδας της Νιγρίτας.

Όταν προσφέρεις, δίνεις χαρά και αυτό σου μεταφέρει ευχάριστα συναισθήματα. Χαίρεσαι κι εσύ όταν κάνεις χαρούμενο κάποιον άλλο που το έχει ανάγκη. Ένα δικό του χαμόγελο, σε αναπτερώνει.

Επίσης, αυτό λειτουργεί ως ευκαιρία να εκτιμήσεις αυτά που ήδη έχεις, να τα προστατεύσεις.

Τα διδάγματα που δίνουμε κυρίως στα παιδιά μας όταν προσφέρουμε βοήθεια σε οποιοδήποτε συνάνθρωπό μας, είναι να μάθουμε να ζούμε με απλό τρόπο, εκτιμώντας τα μικρά καθημερινά πράγματα και προστατεύοντάς τα, ώστε να τα διατηρήσουμε και στο μέλλον. Τα μικρά καθημερινά πράγματα συνθέτουν τη μεγαλειότητα της ζωής!

G. Panseraikos
G. Panseraikoshttps://panseraikos.gr/
www.panseraikos.gr me ena r όπως Γιάνης με ένα ν. Ένα νέο ιστολόγιο στον αέρα που σκοπός του είναι ΟΧΙ να καλύψει το «κενό» αλλά να βάλει ένα λιθαράκι στην πολιτιστική, αθλητική, Life - Hot ενημέρωση. Τα πάντα για Sports, culture, Art, Life, Hot και πολλά άλλα. Σέρρες Μακεδονία Ελλάς Serres Makedonia Ellas GR panserraikos Πανσερραϊκός
Δημοφιλή άρθρα
- Advertisment -

Αγώνες Πανσερραϊκού SL1

5η Αγωνιστική Play Out
Κυριακή 21 Απριλίου, 2024 15:00
4η Αγωνιστική Play Out
Σάββατο 13 Απριλίου, 2024 15:00 location
Πρόγραμμα, αποτελέσματα & βαθμολογία ΕΔΩ.

Τελευταία άρθρα