Τετάρτη, 27 Σεπτεμβρίου, 2023
ΑρχικήΑΡΧΙΚΗ1η ανθοκομική έκθεση Δήμου Βισαλτίας τον Απρίλιο του 2022

1η ανθοκομική έκθεση Δήμου Βισαλτίας τον Απρίλιο του 2022

1η ανθοκομική έκθεση Δήμου Βισαλτίας τον Απρίλιο του 2022

Στην 7η τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Βισαλτίας που έγινε στις 14 Μαρτίου 2022 αποφασίστηκε να πραγματοποιηθεί η 1η ανθοκομική έκθεση Βισαλτίας στην πλατεία της Νιγρίτας.

Εισηγητής της πρότασης ο Αντιδήμαρχος Ανάπτυξης κ.Ψαρράς Λεωνίδας ο οποίος ανέφερε τα παρακάτω:

ΚΔΑΠ“Με προηγούμενες αποφάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου εγκρίθηκε Κανονισμός Λειτουργίας Υπαίθριας Αγοράς με τον διακριτικό τίτλο «ΑΝΘΟΚΟΜΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ΒΙΣΑΛΤΙΑΣ».
Εν συνεχεία με νέα απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου καθορίστηκε το τέλος συμμετοχής και χρήσης χώρου των επαγγελματιών που θα συμμετάσχουν στην Ανθοκομική Έκθεση Βισαλτίας και θα πληρώσουν στο Δήμο Βισαλτίας για την κατάληψη θέσης του περιπτέρου τους στην Πλατεία του Δημαρχείου”.

Snack Bar - Ψητοπωλείο
 “ο ΤΟΛΗΣ”
Νιγρίτα-Τηλεπαραγγελίες
6989447710 & 2322770770

Μετά από συζήτηση το σώμα αποφάσισε ομόφωνα τα παρακάτω:

1) Η 1η ανθοκομική έκθεση Βισαλτίας θα πραγματοποιηθεί στην Πλατεία του Δημαρχείου από 13 Απριλίου έως και 17 Απριλίου 2022 , στην οποία θα συμμετέχουν :
1α. Παραγωγοί φυτών εσωτερικού και εξωτερικού χώρου – εποχικού λουλουδιού και εκθέτες με παρεμφερή προϊόντα από το Νομό Σερρών.
1β. Επιχειρήσεις – Παραγωγοί φυτών εσωτερικού και εξωτερικού χώρου – εποχικού λουλουδιού και εκθέτες με παρεμφερή προϊόντα από το Νομό Σερρών.
1γ. Επιχειρήσεις με είδη κηπουρικής, κήπου και διαμόρφωσης κήπων από το Νομό Σερρών.

​Καφέ Ουζερί
"Ο Λεωνίδας"
Νιγρίτα - Σερρών
6977453413 - 2322023744

2) Σε περίπτωση κακών καιρικών συνθηκών η έκθεση θα πραγματοποιηθεί σε ημερομηνία που θα οριστεί με νέα απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου.

Το Δημοτικό Συμβούλιο σε προγενέστερη συνεδρίαση αποφάσισε:
Την επιβολή τέλους συμμετοχής και χρήσης χώρου σε κάθε παραγωγό, για την συμμετοχή του στην Ανθοκομική Έκθεση Βισαλτίας , Δήμου Βισαλτίας για το έτος 2022 και εφεξής, στο ποσό των είκοσι πέντε ευρώ (25,00 €).

Κλείνει το άρθρο “1η ανθοκομική έκθεση” με την ενημέρωση ότι η έκθεση θα διεξάγεται στην πλατεία Δημαρχείου, θα έχει διάρκεια πέντε (5) ημερών (από Τετάρτη έως Κυριακή), θα πραγματοποιείται την εβδομάδα πριν την Μεγάλη Εβδομάδα του Πάσχα κάθε έτους ή σε ημερομηνία που θα καθορίζεται με απόφαση Δημοτικού Συμβουλίου.

X. Panseraikos
X. Panseraikoshttps://panseraikos.gr
www.panseraikos.gr me ena r όπως Γιάνης με ένα ν. Ένα ιστολόγιο στον αέρα που σκοπός του είναι ΟΧΙ να καλύψει το «κενό» αλλά να βάλει ένα λιθαράκι στην πολιτιστική, αθλητική, Life - Hot ενημέρωση. Τα πάντα για Sports, culture, Art, Life, Hot και πολλά άλλα. Σέρρες Μακεδονία Ελλάς Serres Makedonia Ellas GR panserraikos Πανσερραϊκός
Δημοφιλή άρθρα

Διαφήμιση

spot_img

Διαφήμιση

spot_img

Διαφήμιση

spot_img

Δημοσκόπηση:

Επόμενος δήμαρχος Βισαλτίας ;

Επόμενος δήμαρχος Σερρών ;

 

- Advertisment -

Αγώνες Πανσερραϊκού SL1

6η Αγωνιστική
Πέμπτη 28 Σεπτεμβρίου, 2023 17:30
5η Αγωνιστική
Σάββατο 23 Σεπτεμβρίου, 2023 20:00 location
Πρόγραμμα, αποτελέσματα & βαθμολογία ΕΔΩ.

Τελευταία άρθρα