ΑρχικήΑΡΧΙΚΗΠαραίτηση Αμανατίδη Περικλή από Πανσερραϊκό

Παραίτηση Αμανατίδη Περικλή από Πανσερραϊκό

Παραίτηση Αμανατίδη Περικλή από Πανσερραϊκό
Μετά το σημερινό παιχνίδι του Πανσερραϊκού με Εργοτέλη, στο οποίο ο Πανσερραϊκός έχασε με 0-1, ξεκίνησαν διεργασίες για αλλαγή φρουράς στο προπονητικό τιμ της ομάδας των Σερρών.
Σε δηλώσεις ο προπονητής του Πανσερραϊκού μετά το σημερινό αγώνα έκανε γνωστό την παραίτηση του από τον πάγκο της ομάδας.
«Στους νέους παίκτες πρέπει να δοθεί χρόνος ενσωμάτωσης. Είναι επιτυχία που ήρθαν όλοι οι παίκτες να βοηθήσουν. Υπομονή και στήριξη θέλει. Το 80% είναι μικροί. Πρέπει να τους πιστέψετε και να τους στηρίξετε. Αδικήθηκε ο Πανσερραϊκός σε πολλά παιχνίδια και δεν χρειάζεται κλάμα για αυτό. Το καλοκαίρι έβαλα πλάτη γιατί το χρειαζόταν. Είναι μερικές στιγμές και για τον προπονητή και για το άτομο να ξέρεις να βάζεις ένα τέλος. Θα είναι και για την ομάδα μια εξέλιξη. Αυτή είναι μια απόφαση όχι εν θερμό, είναι μια τελευταία απόφαση για να αλλάξει κάτι στην ομάδα, έχω ενημερώσει τον πρόεδρο. Ευχαριστώ για την συνεργασία, δεν ήρθαμε χθες, δεν επιτρέπω να με ακυρώσει κανείς». (Πηγή: http://www.onsports.gr)
Πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι στην αρχή έγινε δεκτή η παραίτηση του προπονητή αλλά στην πορεία ανακλήθηκε η αποδοχή της παραίτησης.
Επισκεφτήκαμε το επίσημο site της ΠΑΕ Πανσερραϊκός στο οποίο δε βρήκαμε κάτι σχετικό.

X. Panseraikos
X. Panseraikoshttps://panseraikos.gr
www.panseraikos.gr me ena r όπως Γιάνης με ένα ν. Ένα ιστολόγιο στον αέρα που σκοπός του είναι ΟΧΙ να καλύψει το «κενό» αλλά να βάλει ένα λιθαράκι στην πολιτιστική, αθλητική, Life - Hot ενημέρωση. Τα πάντα για Sports, culture, Art, Life, Hot και πολλά άλλα. Σέρρες Μακεδονία Ελλάς Serres Makedonia Ellas GR panserraikos Πανσερραϊκός
Δημοφιλή άρθρα
- Advertisment -

Αγώνες Πανσερραϊκού SL1

2η Αγωνιστική Play Out
Σάββατο 30 Μαρτίου, 2024 15:00
1η Αγωνιστική Play Out
Σάββατο 16 Μαρτίου, 2024 20:00
Πρόγραμμα, αποτελέσματα & βαθμολογία ΕΔΩ.

Τελευταία άρθρα