13η ημέρα καριέρας της ΔΥΠΑ στις Σέρρες

13η ημέρα καριέρας της ΔΥΠΑ στις Σέρρες

Μια σπουδαία ευκαιρία προσφέρει στις Σέρρες η ΔΥΠΑ (πρώην ΟΑΕΔ) στους ανέργους, με την 13η ημέρα Καριέρας που διοργανώνεται στο ξενοδοχείο Philippos Xenia Hotel.

Για 8 ώρες που θα βρίσκονται εκεί εκπρόσωποι της ΔΥΠΑ αλλά και εκπρόσωποι πολλών επιχειρήσεων, οι άνεργοι θα μπορούν να κάνουν συναντήσεις και να ενημερωθούν για πλείστα θέματα που τους ενδιαφέρουν .

Η Δημόσια Υπηρεσία Απασχόλησης ΔΥΠΑ διοργανώνει το Σάββατο, 4 Φεβρουαρίου 2023 τη 13η Ημέρα Καριέρας ΔΥΠΑ στο Philippos Xenia Hotel (Αγίας Σοφίας 1, Σέρρες 62122) από τις 10:00πμ έως τις 6.00μμ, με στόχο να δοθεί η δυνατότητα σε όσους αναζητούν εργασία να συνομιλήσουν απευθείας με εκπροσώπους εταιρειών που αναζητούν το κατάλληλο προσωπικό.

"Ο Λεωνίδας"
Καφέ - Ουζερί - Μεζεδοπωλείο
Νιγρίτα  Τηλέφωνο: 2322 023744

Έχουν ήδη δηλώσει συμμετοχή 32 επιχειρήσεις με πάνω από 700 θέσεις εργασίας διαφόρων ειδικοτήτων και επιπέδων εξειδίκευσης.

Οι Ημέρες Καριέρας αποτελούν μέρος των δράσεων και εκδηλώσεων της Δημόσιας Υπηρεσίας Απασχόλησης, οι οποίες υλοποιούνται με στόχο την άμεση και αποτελεσματική σύζευξη της προσφοράς και της ζήτησης στην αγορά εργασίας.

Οι συναντήσεις με στελέχη των εταιρειών θα γίνονται καθ’ όλη τη διάρκεια της εκδήλωσης.

Snack Bar - Ψητοπωλείο “ο ΤΟΛΗΣ”

Νιγρίτα - Τηλεπαραγγελίες: What's Up 6989447710 & 2322770770     Περισσότερα ΕΔΩ

Η συμμετοχή είναι δωρεάν για όλους τους ενδιαφερόμενους πολίτες που αναζητούν εργασία. Η προεγγραφή είναι προαιρετική και αφορά στην επιλογή ώρας προσέλευσης (timeslot) για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας.

Σε περίπτωση μη προεγγραφής ή συμπλήρωσης του ορίου προεγγραφών, είναι δυνατή και η επιτόπια εγγραφή σας κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης.

G. Panseraikos

www.panseraikos.gr me ena r όπως Γιάνης με ένα ν. Ένα νέο ιστολόγιο στον αέρα που σκοπός του είναι ΟΧΙ να καλύψει το «κενό» αλλά να βάλει ένα λιθαράκι στην πολιτιστική, αθλητική, Life - Hot ενημέρωση. Τα πάντα για Sports, culture, Art, Life, Hot και πολλά άλλα. Σέρρες Μακεδονία Ελλάς Serres Makedonia Ellas GR panserraikos Πανσερραϊκός