ΑρχικήΑΡΧΙΚΗ18η τακτική συνεδρίαση του ΔΣ Βισαλτίας την Τρίτη 11 Ιουνίου 2024

18η τακτική συνεδρίαση του ΔΣ Βισαλτίας την Τρίτη 11 Ιουνίου 2024

18η τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Βισαλτίας την Τρίτη 11 Ιουνίου 2024

Με δέκα έξι (16) θέματα συνεδριάζει δια ζώσης το Δ.Σ του Δήμου Βισαλτίας, την Τρίτη 11 Ιουνίου 2024 και ώρα 20:00 στην αίθουσα του Δημοτικού Μεγάρου “ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΚΑΣΙΑΚΟΓΙΑΣ” στην Νιγρίτα.

Θέματα ημερήσιας διάταξης (16):

1o: Ανακήρυξη του κ. Δημητρίου Χούπη ,Αρχηγού του Γενικού Επιτελείου Εθνικής Άμυνας σε επίτιμο Δημότη του Δήμου Βισαλτίας».
2o: Έγκριση 19ης αναμόρφωσης προϋπολογισμού εσόδων-εξόδων Δήμου Βισαλτίας οικονομικού έτους 2024.
3o: Έγκριση του Κανονισμού Λειτουργίας των Παιδικών/Βρεφονηπιακών Σταθμών Δήμου Βισαλτίας.

Euro 2024 Πρόγραμμα, αποτελέσματα, βαθμολογίες (Κλικ στη φώτο)
Πλήρης οδηγός

4o: Καθορισμός καταβολής μηνιαίας οικονομικής εισφοράς (τροφεία) για το σχολικό έτος 2024-2025 των φιλοξενούμενων νηπίων στους Παιδικούς και Βρεφονηπιακούς Σταθμούς του Δήμου Βισαλτίας .
5o: Καθορισμός κριτηρίων μοριοδότησης εξέτασης αιτήσεων εγγραφής βρεφών &νηπίων στους Παιδικούς Σταθμούς και Βρεφονηπιακούς Σταθμούς των πρώην ΔΗΚΠΠΠΑ & ΚΕΔΗΒ Δήμου Βισαλτίας σχολικής χρονιάς 2024-2025.

6o: Σύσταση επιτροπής παροχής γνώμης προς το Δημοτικό Συμβούλιο για την καταστροφή των αντικειμένων που δεν έχουν καμία αξία (άρθρο 199 παρ.6 του Ν.3463/2006) για το έτος 2024 και εφεξής.

7o: Σύσταση επιτροπής Αξιολόγησης Καταλληλότητας Οχημάτων του Δήμου Βισαλτίας για το έτος 2024 και εφεξής .
8o: Έγκριση απόδοσης ποσού στη Σχολική Επιτροπή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Βισαλτίας.

9o: Έγκριση επιχορήγησης του Πολιτιστικού Συλλόγου με την επωνυμία :«Πολιτιστικός Σύλλογος Αγίας Παρασκευής ο Μέγας Αλέξανδρος ».
10o: Έγκριση επιχορήγησης του Αθλητικού Συλλόγου με την επωνυμία :«Ορειβατικός Σύλλογος Νιγρίτας Ε.Ο.Σ.».

11o: Λήψη απόφασης για τον καθορισμό αμοιβής της εταιρείας συμβολαιογράφων με την επωνυμία : «Ιωάννης Λαϊνάς-Αικατερίνη Νατσούδη» για την σύνταξη 1ης πρόσθετης πράξης επί του δανειστικού συμβολαίου με το ΤΠΔ για την πράξη :«Βελτίωση αγροτικού δρόμου που συνδέει την Τ.Κ. Μαυροθάλασσας με την Τ.Κ. Αγίου Δημητρίου του Δήμου Βισαλτίας».

Συνέχεια του άρθρου “18η τακτική συνεδρίαση ΔΣ Βισαλτίας” στην επόμενη σελίδα (2) με τα υπόλοιπα θέματα.

X. Panseraikos
X. Panseraikoshttps://panseraikos.gr
www.panseraikos.gr me ena r όπως Γιάνης με ένα ν. Ένα ιστολόγιο στον αέρα που σκοπός του είναι ΟΧΙ να καλύψει το «κενό» αλλά να βάλει ένα λιθαράκι στην πολιτιστική, αθλητική, Life - Hot ενημέρωση. Τα πάντα για Sports, culture, Art, Life, Hot και πολλά άλλα. Σέρρες Μακεδονία Ελλάς Serres Makedonia Ellas GR panserraikos Πανσερραϊκός
Δημοφιλή άρθρα

Αγώνες Πανσερραϊκού SL1

Πρόγραμμα, αποτελέσματα & βαθμολογία ΕΔΩ.

Τελευταία άρθρα