ΑρχικήΑΡΧΙΚΗ509 πρόστιμα από τη Διεύθυνση Αστυνομίας Σερρών

509 πρόστιμα από τη Διεύθυνση Αστυνομίας Σερρών

509 πρόστιμα από τη Διεύθυνση Αστυνομίας Σερρών

Σύμφωνα με σημερινό, Δευτέρα 30 Νοεμβρίου 2020, δελτίο τύπου της Ελληνικής Αστυνομίας το μήνα Νοέμβριο η Διεύθυνση Αστυνομίας Σερρών έκανε 9309 ελέγχους, έχει επιβάλει 509 πρόστιμα.
Από αυτά τα 341 έχουν σχέση με άσκοπη μετακίνηση και τα υπόλοιπα 168 πρόστιμα έχουν σχέση με τη μη χρήση μάσκας.

Αναλυτικά το δελτίο τύπου αναφέρει:

Συνεχείς είναι οι έλεγχοι στις Σέρρες για την εφαρμογή των μέτρων περιορισμού της διάδοσης του κορωνοϊού.
Στόχος των ελέγχων είναι η προστασία της δημόσιας υγείας.
Συνεχείς είναι οι έλεγχοι των αστυνομικών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Σερρών, για την εφαρμογή των μέτρων περιορισμού της διάδοσης του κορωνοϊού.

Οι έλεγχοι έχουν ως στόχο την προστασία της δημόσιας υγείας και από την πρώτη στιγμή οι αστυνομικοί βρίσκονται στον «δρόμο» για να βοηθήσουν, να συμβουλέψουν, αλλά και να επιβάλλουν πρόστιμα σε περιπτώσεις που διαπιστώσουν παράβαση των περιοριστικών υγειονομικών μέτρων .

Τον τελευταίο μήνα και συγκεκριμένα από 1 Νοεμβρίου έως και 06.00 ώρα της 30 Νοεμβρίου , στην Περιφερειακή Ενότητα Σερρών έχουν πραγματοποιηθεί 9.309 έλεγχοι και έχουν επιβληθεί συνολικά 509 πρόστιμα, εκ των οποίων 341 για άσκοπη μετακίνηση και 168 για μη χρήση μάσκας.

Κλείνει το άρθρο “509 πρόστιμα από τη Διεύθυνση Αστυνομίας Σερρών” με την ενημέρωση ότι:
Οι έλεγχοι από την Ελληνική Αστυνομία θα συνεχιστούν με αμείωτη ένταση για την προστασία της δημόσιας τάξης και ασφάλειας, αλλά και για την εφαρμογή των μέτρων για τον περιορισμό της διάδοσης του κορωνοϊού, ως μία από τις ελεγκτικές Αρχές που έχουν οριστεί για το σκοπό αυτό.
X. Panseraikos
X. Panseraikoshttps://panseraikos.gr
www.panseraikos.gr me ena r όπως Γιάνης με ένα ν. Ένα ιστολόγιο στον αέρα που σκοπός του είναι ΟΧΙ να καλύψει το «κενό» αλλά να βάλει ένα λιθαράκι στην πολιτιστική, αθλητική, Life - Hot ενημέρωση. Τα πάντα για Sports, culture, Art, Life, Hot και πολλά άλλα. Σέρρες Μακεδονία Ελλάς Serres Makedonia Ellas GR panserraikos Πανσερραϊκός
Δημοφιλή άρθρα
- Advertisment -

Αγώνες Πανσερραϊκού SL1

6η Αγωνιστική Play Out
Σάββατο 27 Απριλίου, 2024 20:00
5η Αγωνιστική Play Out
Κυριακή 21 Απριλίου, 2024 15:00 location
Πρόγραμμα, αποτελέσματα & βαθμολογία ΕΔΩ.

Τελευταία άρθρα