ΑρχικήΑΡΧΙΚΗFIBRAN μία μεγάλη ελληνική βιομηχανία με οκτώ εργοστάσια

FIBRAN μία μεγάλη ελληνική βιομηχανία με οκτώ εργοστάσια

FIBRAN μία μεγάλη ελληνική βιομηχανία με οκτώ εργοστάσια

Στην τελική ευθεία βρίσκεται η ολοκλήρωση ενός ακόμη εργοστασίου της FIBRAN, μιας μεγάλης ελληνικής βιομηχανίας από τις Σέρρες που σήμερα διαθέτει οκτώ εργοστάσια στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Ολοκληρώνει νέα επένδυση 25 εκατ. ευρώ και  εξαγόρασε εταιρεία στην Ιταλία.

Εξαγόρασε την ιταλική Gessi Roccastrada – Η συμφωνία πραγματοποιήθηκε με την οικογένεια Beltrami, ιδιοκτήτρια της εταιρείας. Eξαγόρασε το 100% της Gessi Roccastrada, μιας ιταλικής εταιρείας στον κατασκευαστικό τομέα για την παραγωγή και διανομή γύψου, ενισχυμένου με ίνες γύψου, στόκου και προϊόντων εξομάλυνσης, ιδιοκτήτη των πιο σημαντικών λατομείων φυσικού γύψου στη λεκάνη εξόρυξης της Roccastrada.

Η συμφωνία επετεύχθη με την οικογένεια Beltrami, ιδιοκτήτρια της εταιρείας Gessi Roccastrada. Με αυτή τη λειτουργία η Fibran αποκτά άλλο ένα σημαντικό κομμάτι της ιταλικής αγοράς κατασκευών, για την οποία παράγει μια σειρά προϊόντων με τα εμπορικά σήματα FIBRANgyps (πάνελ, φύλλα γυψοσανίδας, φύλλα για εξωτερικούς χώρους και αξεσουάρ για ξηρά συστήματα), FIBRANgeo (πάνελ από πετροβάμβακα) και FIBRANxps (πάνελ από εξηλασμένη διογκωμένη πολυστερίνη).

Η FIBRAN είναι δημιούργημα του αείμνηστου Δημητρίου Αναστασιάδη, με αφετηρία από τη Θεσσαλονίκη, το 1974, ξεκίνησε το ταξίδι για τη δημιουργία μιας αληθινά παγκόσμιας ελληνικής βιομηχανίας. Από το 1995 πρωταγωνιστεί στο χώρο παραγωγής μονωτικών υλικών της Ευρώπης δημιουργώντας συστήματα λύσεων για διαφορετικά πεδία εφαρμογής σε βιομηχανία και ναυτιλία, ενώ διεύρυνε τη δραστηριοποίησή της στον κλάδο της οικοδομής με την επένδυση στην παραγωγή συστημάτων ξηράς δόμησης.

Snack Bar - Ψητοπωλείο
 “ο ΤΟΛΗΣ”
Νιγρίτα-Τηλεπαραγγελίες
6989447710 & 2322770770
​Καφέ Ουζερί
"Ο Λεωνίδας"
Νιγρίτα - Σερρών
6977453413 - 2322023744

Η βιομηχανία ολοκληρώνει το διάστημα αυτό επένδυση 25 εκατ. ευρώ στη βιομηχανική ζώνη Most Joseph της Τσεχίας που αφορά νέα γραμμή παραγωγής, συνολικής έκτασης 100.000 τ.μ. και παραγωγικής δυναμικότητας 400.000 κ.μ., εξηλασμένης πολυστερίνης FIBRANxps.

Το νέο εργοστάσιο αποτελεί στρατηγικό μοχλό για την περαιτέρω διείσδυση της στις πιο απαιτητικές ευρωπαϊκές αγορές της Κεντρικής Ευρώπης και ειδικότερα στις αγορές της Γερμανίας, Πολωνίας, Ολλανδίας και Βελγίου. Διευθύνων Σύμβουλος της FIBRAN d.o.o. δήλωσε σχετικά : “Με τη νέα επένδυση της FIBRAN στην Τσεχία, είμαστε ακόμη πιο κοντά στον καθορισμένο στόχο της περαιτέρω ενίσχυσης της θέσης μας ως ενός από τους κορυφαίους κατασκευαστές θερμομονωτικών υλικών. Διαθέτουμε την απαραίτητη τεχνογνωσία, τις ικανότητες και τα κίνητρα για να γίνουμε ακόμα καλύτεροι και πιο αναγνωρίσιμοι”.

Κλείνει το άρθρο “FIBRAN μία μεγάλη ελληνική βιομηχανία με οκτώ εργοστάσια” με ένα μικρό αφιέρωμα στον ιδρυτή της βιομηχανίας Αναστασιάδη Δημήτριου που θα βρείτε ΕΔΩ.

G. Panseraikos
G. Panseraikoshttps://panseraikos.gr/
www.panseraikos.gr me ena r όπως Γιάνης με ένα ν. Ένα νέο ιστολόγιο στον αέρα που σκοπός του είναι ΟΧΙ να καλύψει το «κενό» αλλά να βάλει ένα λιθαράκι στην πολιτιστική, αθλητική, Life - Hot ενημέρωση. Τα πάντα για Sports, culture, Art, Life, Hot και πολλά άλλα. Σέρρες Μακεδονία Ελλάς Serres Makedonia Ellas GR panserraikos Πανσερραϊκός
Δημοφιλή άρθρα
- Advertisment -

Αγώνες Πανσερραϊκού SL1

24η Αγωνιστική
Σάββατο 24 Φεβρουαρίου, 2024 19:30
23η Αγωνιστική
Δευτέρα 19 Φεβρουαρίου, 2024 17:30
Πρόγραμμα, αποτελέσματα & βαθμολογία ΕΔΩ.

Τελευταία άρθρα