ΑρχικήΑΡΧΙΚΗΑπόφαση Διαιτητικού Δικαστήριου της ΕΠΟ για πριμ Ανάκογλου

Απόφαση Διαιτητικού Δικαστήριου της ΕΠΟ για πριμ Ανάκογλου

Απόφαση Διαιτητικού Δικαστήριου Ποδοσφαίρου της ΕΠΟ για πριμ Ανάκογλου και το τεχνικό επιτελείο του Μιχάλη Γρηγορίου, προπονητή του Πανσερραϊκού

Το Διαιτητικό Δικαστήριο Ποδοσφαίρου της ΕΠΟ έλαβε κατά την τελευταία του συνεδρίαση την ακόλουθη απόφαση.

Α. Δέχεται εν μέρει και κατά πλειοψηφία την έφεση του ποδοσφαιριστή Δημητρίου Ανάκογλου κατά της ΠΑΕ Πανσερραϊκός και υποχρεώνει την εν λόγω ΠΑΕ να καταβάλει στον ποδοσφαιριστή το ποσό των 15.000 ευρώ για πριμ ανόδου, νομιμότοκα από 1 Σεπτεμβρίου 2023.
Β. Δέχεται κατά πλειοψηφία την έφεση της ΠΑΕ Πανσερραϊκός κατά του ποδοσφαιριστή Δημητρίου Ανάκογλου και κατά της υπ’ αριθμ. 529/2023 απόφασης της ΠΕΕΟΔ/ΕΠΟ.
Αναγνωρίζει ότι η από 25/08/2021 σύμβαση (συμβόλαιο) επαγγελματία ποδοσφαιριστή, που καταρτίστηκε μεταξύ του Δημητρίου Ανάκογλου και της ΠΑΕ Πανσερραϊκός, λύθηκε από 04/09/2023 με αποκλειστική υπαιτιότητα του ποδοσφαιριστή.

Πηγή: Ανάρτηση της ΕΠΟ την Τετάρτη, 5 Ιουνίου 2024.

Euro 2024 Πρόγραμμα, αποτελέσματα, βαθμολογίες (Κλικ στη φώτο)
Πλήρης οδηγός

Συνέχεια στο άρθρο “Απόφαση Διαιτητικού Δικαστήριου της ΕΠΟ” με το επιτελείο του προπονητή του Πανσερραϊκού, όπως ανακοινώθηκε από την ΠΑΕ (4 Ιουνίου 2024):

Μιχάλης ΓρηγορίουΗ ΠΑΕ Πανσερραϊκός ανακοινώνει πως το τεχνικό επιτελείο του προπονητή μας Μιχάλη Γρηγορίου, το οποίο και θα τον πλαισιώνει κατά την διάρκεια της αγωνιστικής περιόδου 2024-2025, απαρτίζεται από τους κάτωθι προπονητές και συνεργάτες.

Βοηθός προπονητή: Αλέξανδρος Βεργώνης
Β΄ Βοηθός προπονητή: Σιρίλ Καλί
Προπονητής φυσικής κατάστασης: Γιάννης Γεωργιάδης (επί σειρά 14 ετών άμεσος συνεργάτης του)
Προπονητής τερματοφυλάκων: Άρης Καραμπέτσιος
Αναλυτής: Ευάγγελος Γούναρης.

X. Panseraikos
X. Panseraikoshttps://panseraikos.gr
www.panseraikos.gr me ena r όπως Γιάνης με ένα ν. Ένα ιστολόγιο στον αέρα που σκοπός του είναι ΟΧΙ να καλύψει το «κενό» αλλά να βάλει ένα λιθαράκι στην πολιτιστική, αθλητική, Life - Hot ενημέρωση. Τα πάντα για Sports, culture, Art, Life, Hot και πολλά άλλα. Σέρρες Μακεδονία Ελλάς Serres Makedonia Ellas GR panserraikos Πανσερραϊκός
Δημοφιλή άρθρα

UEFA Euro 2024
Αγώνες ημέρας

Φάση των "16" (Νοκ άουτ)
Τρίτη 02 Ιουλίου, 2024 19:00
Τρίτη 02 Ιουλίου, 2024 22:00

Βαθμολογίες, όλοι αγώνες.

Αγώνες Πανσερραϊκού SL1

Πρόγραμμα, αποτελέσματα & βαθμολογία ΕΔΩ.

Τελευταία άρθρα