ΑρχικήΑΡΧΙΚΗΔιεθνής ημέρα οικογενειακών εμβασμάτων, σημασία οικογένειας

Διεθνής ημέρα οικογενειακών εμβασμάτων, σημασία οικογένειας

Διεθνής ημέρα οικογενειακών εμβασμάτων, σημασία της οικογένειας

Καθιερώθηκε το 2018 από τη γενική συνέλευση του ΟΗΕ, εορτάζεται κάθε χρόνο στις 16 Ιουνίου.
Αυτή η ημέρα αναγνωρίζει τη σημαντική συνεισφορά των περίπου 200 εκατομμυρίων μεταναστών που βελτιώνουν τη ζωή των 800 εκατομμυρίων μελών των οικογενειών τους που διαμένουν στις πατρίδες καταγωγής τους.

Τα εμβάσματα αυτά συχνά κατευθύνονται σε υπανάπτυκτες αγροτικές περιοχές, όπου η φτώχεια και η πείνα είναι εντονότερες, και έχουν τεράστια σημασία για την καταπολέμηση αυτών των προβλημάτων.

Euro 2024 Πρόγραμμα, αποτελέσματα, βαθμολογίες (Κλικ στη φώτο)
Πλήρης οδηγός

Μέσω αυτής της παρατήρησης, τα Ηνωμένα Έθνη επιδιώκουν να αυξήσουν την ευαισθητοποίηση για τον αντίκτυπο που έχουν αυτές οι συνεισφορές σε εκατομμύρια νοικοκυριά, αλλά και σε κοινότητες, χώρες και ολόκληρες περιοχές.

Η ημέρα αυτή καλεί επίσης τις κυβερνήσεις, τον ιδιωτικό τομέα, καθώς και την κοινωνία των πολιτών, να βρουν τρόπους που μπορούν να μεγιστοποιήσουν τον αντίκτυπο των εμβασμάτων μέσω ατομικών και/ή συλλογικών δράσεων.

Η διεθνής ημέρα οικογενειακών εμβασμάτων είναι πλέον πλήρως αναγνωρισμένη σε παγκόσμιο επίπεδο και συμπεριλαμβάνεται ως μία από τις κύριες πρωτοβουλίες για την εφαρμογή της Παγκόσμιας Συμφωνίας για Ασφαλείς, Τακτικές και Τακτικές Μεταναστεύσεις, καλώντας επίσης για τη μείωση του κόστους μεταφοράς εμβασμάτων και μεγαλύτερη χρηματοοικονομική ένταξη μέσω εμβασμάτων.

Κλείνει το άρθρο “Διεθνής ημέρα οικογενειακών εμβασμάτων” με λίγα λόγια για τη σημασία της οικογένειας.

Παγκόσμια ημέρα οικογένειαςΟι οικογένειες παίζουν κρίσιμο ρόλο στις μεταβάσεις, καθώς αποτελούν το βασικό δίκτυο υποστήριξης και την πρώτη μονάδα κοινωνικοποίησης.
Στη διάρκεια σημαντικών αλλαγών, όπως η μετάβαση από την παιδική ηλικία στην εφηβεία, από την εκπαίδευση στην εργασία, ή από την ανεξαρτησία στη δημιουργία δικής τους οικογένειας, τα άτομα βασίζονται στην οικογένεια για στήριξη, καθοδήγηση και σταθερότητα.

Οι οικογένειες παρέχουν τα απαραίτητα εργαλεία και τις αξίες που βοηθούν τα μέλη τους να προσαρμοστούν σε νέες καταστάσεις και να αντιμετωπίσουν τις προκλήσεις που εμφανίζονται. Επιπλέον, οι οικογένειες συμβάλλουν στη διαμόρφωση της ταυτότητας και των πεποιθήσεων των ατόμων, παρέχοντας ένα πλαίσιο αναφοράς για την κατανόηση του κόσμου και της θέσης τους σε αυτόν.

Η σημασία της οικογένειας στη μετάβαση είναι αδιαμφισβήτητη, καθώς η στήριξη και η αγάπη που παρέχει μπορεί να είναι καθοριστική για την επιτυχή προσαρμογή σε νέες πραγματικότητες.

X. Panseraikos
X. Panseraikoshttps://panseraikos.gr
www.panseraikos.gr me ena r όπως Γιάνης με ένα ν. Ένα ιστολόγιο στον αέρα που σκοπός του είναι ΟΧΙ να καλύψει το «κενό» αλλά να βάλει ένα λιθαράκι στην πολιτιστική, αθλητική, Life - Hot ενημέρωση. Τα πάντα για Sports, culture, Art, Life, Hot και πολλά άλλα. Σέρρες Μακεδονία Ελλάς Serres Makedonia Ellas GR panserraikos Πανσερραϊκός
Δημοφιλή άρθρα

UEFA Euro 2024
Αγώνες ημέρας

Φάση ομίλων 3η Αγωνιστική
Κυριακή 23 Ιουνίου, 2024 22:00
Κυριακή 23 Ιουνίου, 2024 22:00

Βαθμολογίες, όλοι αγώνες.

Αγώνες Πανσερραϊκού SL1

Πρόγραμμα, αποτελέσματα & βαθμολογία ΕΔΩ.

Τελευταία άρθρα