ΑρχικήΑΡΧΙΚΗΜεταγραφή του Άγγελου Λιάσου στον Πανσερραϊκό

Μεταγραφή του Άγγελου Λιάσου στον Πανσερραϊκό

Μεταγραφή του Άγγελου Λιάσου στον Πανσερραϊκό έως το 2026

Ο Πανσερραϊκός, ένας από τους ιστορικούς συλλόγους του ελληνικού ποδοσφαίρου, έχει προχωρήσει σε μια σημαντική ενίσχυση του ρόστερ του, ανακοινώνοντας την απόκτηση του Άγγελου Λιάσου.

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής, που γεννήθηκε στις 26 Μαΐου του 2000 στη Φλώρινα, έχει υπογράψει διετές συμβόλαιο με την ομάδα των Σερρών και αναμένεται να φορέσει τη φανέλα με το λιοντάρι στο στήθος έως το 2026.

Euro 2024 Πρόγραμμα, αποτελέσματα, βαθμολογίες (Κλικ στη φώτο)
Πλήρης οδηγός

Ο Λιάσος, ο οποίος κατέχει τη θέση του αμυντικού χαφ, έχει ήδη μια εντυπωσιακή πορεία στο ελληνικό ποδόσφαιρο, ξεκινώντας την καριέρα του στον ΠΑΣ Γιάννινα από το 2017.

Εκεί, υπέγραψε το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο πριν καν κλείσει τα 17 του χρόνια, αποδεικνύοντας το ταλέντο του και την αφοσίωσή του στο παιχνίδι. Με 116 συμμετοχές και 3 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις, ο Λιάσος έχει δείξει ότι είναι ένας παίκτης με μεγάλες δυνατότητες και ένα λαμπρό μέλλον μπροστά του.

Η μεταγραφή του στον Πανσερραϊκό αντικατοπτρίζει την επιθυμία της ομάδας να επενδύσει σε νέους, Έλληνες, ταλαντούχους και εξελίξιμους ποδοσφαιριστές, που έχουν ταυτόχρονα εμπειρία και συμμετοχές στο υψηλότερο επίπεδο. Η προσθήκη του Λιάσου στο δυναμικό της ομάδας ενδέχεται να αποτελέσει ένα σημαντικό βήμα για την περαιτέρω ενίσχυση του κέντρου της ομάδας και την επίτευξη των στόχων της στο μέλλον.

Ο Άγγελος Λιάσος έχει επίσης φορέσει τη φανέλα της Εθνικής Ελπίδων, προσθέτοντας στο βιογραφικό του και τη διεθνή εμπειρία. Η παρουσία του στον Πανσερραϊκό αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον, καθώς οι φίλαθλοι της ομάδας περιμένουν να δουν τον νεαρό παίκτη να αναπτύσσεται και να συμβάλλει στην επιτυχία της ομάδας τους.

Με την προσθήκη του Λιάσου, ο Πανσερραϊκός δείχνει ότι έχει στραμμένο το βλέμμα του στο μέλλον, ενισχύοντας την ομάδα με παίκτες που μπορούν να προσφέρουν τόσο στο παρόν όσο και στο μέλλον. Οι φίλαθλοι των «λιονταριών» έχουν κάθε λόγο να αισιοδοξούν για την επόμενη σεζόν, καθώς η ομάδα τους συνεχίζει να κάνει βήματα προόδου και ανάπτυξης.

Η ανακοίνωση τη ΠΑΕ Πανσερραϊκός για τη μεταγραφή του Άγγελου Λιάσου κλείνει με “Καλωσορίζουμε τον Άγγελο Λιάσο στον Πανσερραϊκό και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία στη νέα του ποδοσφαιρική πορεία“.

Once ALion Always ALion (Μια Φορά Λιοντάρι Πάντα Λιοντάρι)
X. Panseraikos
X. Panseraikoshttps://panseraikos.gr
www.panseraikos.gr me ena r όπως Γιάνης με ένα ν. Ένα ιστολόγιο στον αέρα που σκοπός του είναι ΟΧΙ να καλύψει το «κενό» αλλά να βάλει ένα λιθαράκι στην πολιτιστική, αθλητική, Life - Hot ενημέρωση. Τα πάντα για Sports, culture, Art, Life, Hot και πολλά άλλα. Σέρρες Μακεδονία Ελλάς Serres Makedonia Ellas GR panserraikos Πανσερραϊκός
Δημοφιλή άρθρα

UEFA Euro 2024
Αγώνες ημέρας

Βαθμολογίες, όλοι αγώνες.

Αγώνες Πανσερραϊκού SL1

Πρόγραμμα, αποτελέσματα & βαθμολογία ΕΔΩ.

Τελευταία άρθρα