ΑρχικήΑΡΧΙΚΗΜεταγραφή του Γιώργου Μαρίνου από τον ΟΣΦΠ στις Σέρρες

Μεταγραφή του Γιώργου Μαρίνου από τον ΟΣΦΠ στις Σέρρες

Από τον Ολυμπιακό στον Πανσερραϊκό ο μεσοεπιθετικός Γιώργος Μαρίνος έως το 2026 ανακοίνωσε η ΠΑΕ Πανσερραϊκός

Μεταγραφή του Γιώργου Μαρίνου από τον ΟΣΦΠ στις Σέρρες

Στον κόσμο του ποδοσφαίρου, οι μεταγραφές είναι συχνά σημαντικά γεγονότα που μπορούν να αλλάξουν την πορεία μιας ομάδας. Η πρόσφατη μετακίνηση του Γιώργου Μαρίνου από τον Ολυμπιακό στον Πανσερραϊκό είναι ένα τέτοιο παράδειγμα. Ο 24χρονος μεσοεπιθετικός, που γεννήθηκε στις 8 Μαΐου 2000 στη Μυτιλήνη και ξεκίνησε την καριέρα του στο τοπικό σωματείο Οδυσσέας Ελύτης, έχει δείξει εξαιρετικές επιδόσεις στο παρελθόν.

Ο Μαρίνος, μετά από μια επιτυχημένη παρουσία στον Ολυμπιακό Β’ όπου κατέγραψε 76 συμμετοχές, 13 γκολ και 11 ασίστ, αναμένεται να φέρει νέα δυναμική στον Πανσερραϊκό. Η εμπειρία του στη Super League 2 και η παρουσία του ως δανεικός στον Λεβαδειακό, όπου σημείωσε 3 γκολ και 3 ασίστ σε 24 συμμετοχές, τον καθιστούν έναν παίκτη με αποδεδειγμένη αξία και δυνατότητες.

Euro 2024 Πρόγραμμα, αποτελέσματα, βαθμολογίες (Κλικ στη φώτο)
Πλήρης οδηγός

Η μεταγραφή του στον Πανσερραϊκό, με τον οποίο υπέγραψε διετές συμβόλαιο, είναι μια ευκαιρία για τον Μαρίνο να αποδείξει το ταλέντο του στα “σαλόνια” της Super League. Οι φίλαθλοι του Πανσερραϊκού έχουν κάθε λόγο να ανυπομονούν για την προσθήκη αυτού του ταλαντούχου παίκτη στην ομάδα τους, ο οποίος αναμένεται να φέρει φρεσκάδα και νέες ιδέες στο παιχνίδι τους.

Η μεταγραφή του Μαρίνου είναι επίσης ένδειξη της συνεχούς ανάπτυξης και ενίσχυσης του Πανσερραϊκού, καθώς η ομάδα επιδιώκει να καταστεί ανταγωνιστική στην ελληνική πρώτη κατηγορία.

Με την προσθήκη του Μαρίνου, ο Πανσερραϊκός ενισχύει την επιθετική του γραμμή και δηλώνει τις προθέσεις του για μια δυναμική παρουσία στο πρωτάθλημα.

Ο Γιώργος Μαρίνος, με την αφοσίωση και το πάθος που έχει δείξει στο παιχνίδι, έχει όλες τις προϋποθέσεις για να γίνει ένας από τους κορυφαίους παίκτες της νέας του ομάδας και να συμβάλει στην επίτευξη των στόχων της.

Μιχάλης ΓρηγορίουΜε τη βοήθεια του προπονητή, την υποστήριξη των φιλάθλων και την ομαδική συνεργασία, ο Μαρίνος και ο Πανσερραϊκός μπορούν να πετύχουν σημαντικά επιτεύγματα στο μέλλον.

Αναμένουμε με ενδιαφέρον την εξέλιξη της καριέρας του στη νέα του ποδοσφαιρική “στέγη”.

Once ALion Always ALion (Μια Φορά Λιοντάρι Πάντα Λιοντάρι).

X. Panseraikos
X. Panseraikoshttps://panseraikos.gr
www.panseraikos.gr me ena r όπως Γιάνης με ένα ν. Ένα ιστολόγιο στον αέρα που σκοπός του είναι ΟΧΙ να καλύψει το «κενό» αλλά να βάλει ένα λιθαράκι στην πολιτιστική, αθλητική, Life - Hot ενημέρωση. Τα πάντα για Sports, culture, Art, Life, Hot και πολλά άλλα. Σέρρες Μακεδονία Ελλάς Serres Makedonia Ellas GR panserraikos Πανσερραϊκός
Δημοφιλή άρθρα

UEFA Euro 2024
Αγώνες ημέρας

Προημιτελικά (Νοκ άουτ)
Παρασκευή 05 Ιουλίου, 2024 19:00
Παρασκευή 05 Ιουλίου, 2024 22:00
Ζωντανά
0 - 0

Βαθμολογίες, όλοι αγώνες.

Αγώνες Πανσερραϊκού SL1

Πρόγραμμα, αποτελέσματα & βαθμολογία ΕΔΩ.

Τελευταία άρθρα