ΑρχικήΑΡΧΙΚΗΜετακίνηση των φιλάθλων για τον τελικό UEFA Conference League

Μετακίνηση των φιλάθλων για τον τελικό UEFA Conference League

Μετακίνηση των φιλάθλων για τον τελικό UEFA Europa Conference League

Από την Ελληνική Αστυνομία και τη διοργανώτρια Αρχή συναποφασίστηκε η λήψη αυστηρών μέτρων ελέγχου και πρόληψης για την ασφαλή και ομαλή κίνηση φιλάθλων ενόψει του τελικού Uefa Europa Conference League μεταξύ των ομάδων “Ολυμπιακός – Φιορεντίνα”, που θα διεξαχθεί την Τετάρτη, 29 Μαΐου 2024 και ώρα 22:00, στο Γήπεδο «ΟΠΑΠ Αρένα» στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ για την μετακίνηση των φιλάθλων αναφέρει:

Για τους φιλάθλους των δύο ομάδων, έχουν σχεδιαστεί σημεία συγκέντρωσης φιλάθλων (Fan Meeting Points), σε διαφορετικές και απομακρυσμένες περιοχές.

Euro 2024 Πρόγραμμα, αποτελέσματα, βαθμολογίες (Κλικ στη φώτο)
Πλήρης οδηγός

Οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού:
Πρόγραμμα ΟλυμπιακούΑ. Που έχουν εξασφαλίσει νόμιμο εισιτήριο (κόκκινο), καλούνται να συγκεντρωθούν στον περιβάλλοντα χώρο του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας (Σ.Ε.Φ.) στο Νέο Φάληρο, ο οποίος θα είναι κατάλληλα προσαρμοσμένος.
Προσοχή! Θα πραγματοποιούνται αυστηροί έλεγχοι. Όλοι οι φίλαθλοι που θα εισέρχονται στον συρμό θα πρέπει απαραιτήτως να έχουν την αστυνομική τους ταυτότητα και το νόμιμο ηλεκτρονικό εισιτήριο. Απαγορεύονται σακίδια μεγαλύτερα της διάστασης Α4. Σακίδια που είναι μεγαλύτερα από αυτή τη διάσταση θα αποθηκεύονται σε storage box, με μέριμνα της διοργανώτριας αρχής.
Η μετακίνηση θα πραγματοποιηθεί οργανωμένα και μαζικά μέσω συρμών του ΗΣΑΠ, από το σταθμό «Φάληρο» μέχρι το σταθμό «Περισσός», που θα διατεθεί αποκλειστικά προς αυτό το σκοπό, από την 18:00 ώρα εκείνης της ημέρας.
Β. Όσοι έχουν προμηθευτεί «λευκό» εισιτήριο και διαμένουν στο κέντρο της Αθήνας μπορούν να επιβιβάζονται σε συρμούς στον σταθμό «Θησείο», ενώ όσοι διαμένουν στα βόρεια του νομού, μπορούν να επιβιβάζονται στον σταθμό «Ειρήνη».

Οι φίλαθλοι της Φιορεντίνα, θα συγκεντρωθούν σε διαφορετικό Fan Meeting Point και συγκεκριμένα στο Ο.Α.Κ.Α., και θα μεταφερθούν συνοδεία αστυνομικών με λεωφορεία του Ο.Σ.Υ. από και προς το γήπεδο.

Σημειώνεται ότι, για την εξυπηρέτηση θεατών που χρησιμοποιούν αναπηρικό αμαξίδιο ή έχουν μειωμένη κινητικότητα, έχει προβλεφθεί από τη διοργανώτρια Αρχή να διατεθούν minivans που θα τους μεταφέρουν από και προς το Σταθμό του ΗΣΑΠ «Περισσός» όσο και από το πάρκινγκ του πάρκου Αποστολάκη.

Πηγή του άρθρου “Μετακίνηση των φιλάθλων για τον τελικό” η ΕΛ.ΑΣ.

X. Panseraikos
X. Panseraikoshttps://panseraikos.gr
www.panseraikos.gr me ena r όπως Γιάνης με ένα ν. Ένα ιστολόγιο στον αέρα που σκοπός του είναι ΟΧΙ να καλύψει το «κενό» αλλά να βάλει ένα λιθαράκι στην πολιτιστική, αθλητική, Life - Hot ενημέρωση. Τα πάντα για Sports, culture, Art, Life, Hot και πολλά άλλα. Σέρρες Μακεδονία Ελλάς Serres Makedonia Ellas GR panserraikos Πανσερραϊκός
Δημοφιλή άρθρα

UEFA Euro 2024
Αγώνες ημέρας

Φάση ομίλων 1η Αγωνιστική
Δευτέρα 17 Ιουνίου, 2024 16:00
Δευτέρα 17 Ιουνίου, 2024 19:00
Δευτέρα 17 Ιουνίου, 2024 22:00

Βαθμολογίες, όλοι αγώνες.

Αγώνες Πανσερραϊκού SL1

Πρόγραμμα, αποτελέσματα & βαθμολογία ΕΔΩ.

Τελευταία άρθρα