ΑρχικήΑΡΧΙΚΗΜιχάλης Γρηγορίου ο νέος προπονητής του Πανσερραϊκού

Μιχάλης Γρηγορίου ο νέος προπονητής του Πανσερραϊκού

Μιχάλης Γρηγορίου ο νέος προπονητής του Πανσερραϊκού και ανανέωση Πεταυράκη

Με δύο ανακοινώσεις η ΠΑΕ Πανσερραϊκός ενημερώνει για  την πρόσληψη νέου προπονητή, μετά την αποχώρηση του Πάμπλο Γκαρσία και την ανανέωση του συμβολαίου του Πεταυράκη έως το 2026.

Περισσότερα από τις ανακοινώσεις της ΠΑΕ που αναφέρουν:

Euro 2024 Πρόγραμμα, αποτελέσματα, βαθμολογίες (Κλικ στη φώτο)
Πλήρης οδηγός

1. Έναρξη της συνεργασίας με τον προπονητή Μιχάλη Γρηγορίου. (24 Μαΐου 2024)

O 50χρονος (19/12/1973) τεχνικός (Μιχάλης Γρηγορίου) επιστρέφει στον Πανσερραϊκό 11 χρόνια μετά τον τελευταίο του αγώνα στον πάγκο των “λιονταριών” και έχοντας καταγράψει έκτοτε, μία άνοδο στην Super League, την επόμενη αγωνιστική περίοδο με την ομάδα της Κέρκυρας και 272 συνεχόμενους αγώνες στους πάγκους της κορυφαίας κατηγορίας με τον ΑΟΚ, τον Ατρόμητο, τον Πανιώνιο, την Λάρισα, την Λαμία, τον Ιωνικό και προσφάτως τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Μάλιστα τις περιόδους 2015-2016 και 2017-2018 καθοδήγησε τον Ατρόμητο αρχικά και στην συνέχεια τον Πανιώνιο σε 8 αγώνες του Europa League, φτάνοντας έως τον 4ο και 3ο γύρο αντίστοιχα.

Η ΠΑΕ Πανσερραϊκός καλωσορίζει και πάλι στην οικογένεια της τον κ.Γρηγορίου.

2. Ανανέωση συμβολαίου με τον Σταύρο Πεταυράκη. (23 Μαΐου 2024)

Η ΠΑΕ Πανσερραϊκός ανακοινώνει την ανανέωση του συμβολαίου του ποδοσφαιριστή και εκ των αρχηγών της ομάδας μας Σταύρου Πεταυράκη.
Ο έμπειρος αριστερός μπακ, μετά από μία ακόμη επιτυχημένη σεζόν, θα φοράει τη φανέλα με το λιοντάρι στο στήθος έως το 2026.

Ο Σταύρος Πεταυράκης αποκτήθηκε το 2022 από την Βέροια, πέρυσι πανηγύρισε με την ομάδα μας την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Super League 2 έχοντας συνολικά 28 συμμετοχές και 3 ασίστ, ενώ φέτος συνέβαλλε και ο ίδιος τα μέγιστα στην επίτευξη των στόχων έχοντας 28 συμμετοχές και 3 ασίστ.

Τα καλύτερα έρχονται λιοντάρι…

Once ALion Always ALion (Μια Φορά Λιοντάρι Πάντα Λιοντάρι).

X. Panseraikos
X. Panseraikoshttps://panseraikos.gr
www.panseraikos.gr me ena r όπως Γιάνης με ένα ν. Ένα ιστολόγιο στον αέρα που σκοπός του είναι ΟΧΙ να καλύψει το «κενό» αλλά να βάλει ένα λιθαράκι στην πολιτιστική, αθλητική, Life - Hot ενημέρωση. Τα πάντα για Sports, culture, Art, Life, Hot και πολλά άλλα. Σέρρες Μακεδονία Ελλάς Serres Makedonia Ellas GR panserraikos Πανσερραϊκός
Δημοφιλή άρθρα

UEFA Euro 2024
Αγώνες ημέρας

Βαθμολογίες, όλοι αγώνες.

Αγώνες Πανσερραϊκού SL1

Πρόγραμμα, αποτελέσματα & βαθμολογία ΕΔΩ.

Τελευταία άρθρα