ΑρχικήLIFE HOTΠρογραμματισμός για τα Γερακίνεια 2024 από το Δήμο Βισαλτίας

Προγραμματισμός για τα Γερακίνεια 2024 από το Δήμο Βισαλτίας

Προγραμματισμός για τα Γερακίνεια 2024 από το Δήμο Βισαλτίας

Στο τελευταίο Δημοτικό Συμβούλιο, Τετάρτη 22 Μαΐου 2024, ένα από τα θέματα ήταν ο προγραμματισμός για τα Γερακίνεια 2024, με εισηγητή τον Αντιδήμαρχο Οικονομικών και Διοικητικών λειτουργιών ΚΟΥΛΤΣΙΑΚΗ Ι.

Το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου, αφού άκουσε τον εισηγητή:
“Στο Δήμο Βισαλτίας και συγκεκριμένα στην πόλη της Νιγρίτας διεξάγεται για περισσότερο από 40 χρόνια το Φεστιβάλ Πολιτισμού με την επωνυμία «ΓΕΡΑΚΙΝΕΙΑ».
Το «Φεστιβάλ Πολιτισμού ΓΕΡΑΚΙΝΕΙΑ» αποτελεί τον καρπό μιας οργανωμένης συλλογικής προσπάθειας και δράσης του Δήμου Βισαλτίας, φορέων της περιοχής και εθελοντών πολιτών. Μέσα από την προσπάθεια αυτή αλλά κυρίως από την αγάπη με την οποία περιέβαλε τις εκδηλώσεις αυτές ο κόσμος του Ν. Σερρών, τα «ΓΕΡΑΚΙΝΕΙΑ» έχουν καθιερωθεί σε κορυφαίο Πολιτιστικό γεγονός, όχι μόνο σε τοπικό επίπεδο, αλλά και της ευρύτερης περιοχής.
Θα πρέπει να καθορίσουμε την ημερομηνία του Φεστιβάλ Πολιτισμού με την επωνυμία : «ΓΕΡΑΚΙΝΕΙΑ 2024» και σε επόμενη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου θα οριστεί και η επιτροπή”.

Euro 2024 Πρόγραμμα, αποτελέσματα, βαθμολογίες (Κλικ στη φώτο)
Πλήρης οδηγός

και αφού έλαβε υπόψη του τις σχετικές διατάξεις των νόμων ……..

Αποφασίζει ομόφωνα
Α) Καθορίζει ότι το Φεστιβάλ Πολιτισμού με την επωνυμία : «ΓΕΡΑΚΙΝΕΙΑ 2024» θα πραγματοποιηθεί στην Πλατεία του Δημαρχείου από 2 Σεπτεμβρίου έως και 8 Σεπτεμβρίου 2024.
Β) Εξουσιοδοτεί την κ. Δήμαρχο για τις περαιτέρω νόμιμες ενέργειες.

Παρόντες Δημοτικοί Σύμβουλοι στη λήψη της απόφασης, είκοσι (20). Οι Δ.Σ ΜΠΑΣΔΑΡΑΣ Ι. , ΚΑΤΣΑΒΟΥΝΗΣ Δ. και ΔΑΦΝΟΠΟΥΛΟΣ Χ. απουσίαζαν κατά τη συζήτηση και λήψη απόφασης του ανωτέρω θέματος.
Απόντες από το Δ.Σ οι ΜΑΥΡΙΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ, ΜΠΑΚΑΛΟΥΔΗΣ ΘΩΜΑΣ και ΠΑΣΧΑΛΙΔΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ.

X. Panseraikos
X. Panseraikoshttps://panseraikos.gr
www.panseraikos.gr me ena r όπως Γιάνης με ένα ν. Ένα ιστολόγιο στον αέρα που σκοπός του είναι ΟΧΙ να καλύψει το «κενό» αλλά να βάλει ένα λιθαράκι στην πολιτιστική, αθλητική, Life - Hot ενημέρωση. Τα πάντα για Sports, culture, Art, Life, Hot και πολλά άλλα. Σέρρες Μακεδονία Ελλάς Serres Makedonia Ellas GR panserraikos Πανσερραϊκός
Δημοφιλή άρθρα

UEFA Euro 2024
Αγώνες ημέρας

Φάση ομίλων 3η Αγωνιστική
Κυριακή 23 Ιουνίου, 2024 22:00
Κυριακή 23 Ιουνίου, 2024 22:00

Βαθμολογίες, όλοι αγώνες.

Αγώνες Πανσερραϊκού SL1

Πρόγραμμα, αποτελέσματα & βαθμολογία ΕΔΩ.

Τελευταία άρθρα