ΑρχικήΑΡΧΙΚΗΠροημιτελικά του Euro 2024 ημερομηνίες αγώνων και TV

Προημιτελικά του Euro 2024 ημερομηνίες αγώνων και TV

Προημιτελικά του Euro 2024, ημερομηνίες αγώνων, ζευγάρια και TV

Το UEFA Euro 2024 έχει φτάσει στη φάση των προημιτελικών, με τις οκτώ καλύτερες ομάδες της Ευρώπης να ετοιμάζονται για τις συναρπαστικές αναμετρήσεις που θα κρίνουν τις ομάδες που θα προκριθούν στα ημιτελικά.
Στα προημιτελικά του Euro 2024, οι ομάδες που κατάφεραν να προκριθούν είναι: Η Ισπανία, η Γερμανία, η Γαλλία, η Πορτογαλία, η Αγγλία, η Ελβετία, η Ολλανδία και η Τουρκία.

Η Ισπανία θα αντιμετωπίσει τη διοργανώτρια Γερμανία σε ένα ματς που υπόσχεται να είναι γεμάτο τακτική και πάθος (Παρασκευή 5 Ιουλίου 2024 & 19:00).
Από την άλλη, η Γαλλία θα βρεθεί αντιμέτωπη με την Πορτογαλία σε έναν αγώνα που θα φέρει αντιμέτωπους δύο από τους πιο ταλαντούχους συλλόγους του τουρνουά (Παρασκευή 5 Ιουλίου 2024 & 22:00).
Η Αγγλία, μετά την επικράτησή της στην παράταση επί της Σλοβακίας, θα αντιμετωπίσει την Ελβετία, η οποία έκανε την έκπληξη αποκλείοντας την κάτοχο του τροπαίου Ιταλία (Σάββατο 6 Ιουλίου 2024 & 19:00).
Τέλος, η Ολλανδία θα παίξει με την Τουρκία, με την τελευταία να έχει εξασφαλίσει μια θέση στους «8» μετά από μια εντυπωσιακή νίκη επί της Αυστρίας (Σάββατο 6 Ιουλίου 2024 & 22:00).

Euro 2024 Πρόγραμμα, αποτελέσματα, βαθμολογίες (Κλικ στη φώτο)
Πλήρης οδηγός

Οι νικητές αυτών των αγώνων θα προχωρήσουν στα ημιτελικά, όπου οι στόχοι και τα όνειρα για την κατάκτηση του τροπαίου θα γίνουν ακόμα πιο έντονα. Τα παιχνίδια των ημιτελικών θα γίνουν Τρίτη 9 Ιουλίου και Τετάρτη 10 Ιουλίου 2024.

Με τον παλμό της διοργάνωσης να αυξάνεται, οι φίλαθλοι ανά την Ευρώπη περιμένουν με αγωνία τις επόμενες αναμετρήσεις, προβλέποντας συναρπαστικές στιγμές και ανεπανάληπτες εμπειρίες.

Τηλεοπτικά οι αγώνες θα καλυφθούν από την ΕΡΤ 1.

Όλα τα αποτελέσματα του Euro 2024.

Η ατμόσφαιρα στα γήπεδα θα είναι ηλεκτρισμένη, καθώς οι ομάδες θα δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους για να φτάσουν όσο πιο κοντά γίνεται στον τελικό και την κατάκτηση του πολυπόθητου τροπαίου.

Οι προημιτελικοί του Euro 2024 υπόσχονται να είναι μια γιορτή του ποδοσφαίρου, με ταλέντο, δύναμη και στρατηγική να συναντιούνται σε κάθε αγώνα. Κάθε ομάδα έχει τη δική της ιστορία να γράψει, και κάθε παίκτης τη δική του ευκαιρία να αφήσει το στίγμα του σε αυτό το μεγάλο ευρωπαϊκό ποδοσφαιρικό στάδιο.

Με την προσδοκία και την ελπίδα στα ύψη, η μάχη για την κατάκτηση του Euro 2024 συνεχίζεται.

Βαθμολογία της φάσης των ομίλων Euro 2024.
X. Panseraikos
X. Panseraikoshttps://panseraikos.gr
www.panseraikos.gr me ena r όπως Γιάνης με ένα ν. Ένα ιστολόγιο στον αέρα που σκοπός του είναι ΟΧΙ να καλύψει το «κενό» αλλά να βάλει ένα λιθαράκι στην πολιτιστική, αθλητική, Life - Hot ενημέρωση. Τα πάντα για Sports, culture, Art, Life, Hot και πολλά άλλα. Σέρρες Μακεδονία Ελλάς Serres Makedonia Ellas GR panserraikos Πανσερραϊκός
Δημοφιλή άρθρα

UEFA Euro 2024
Αγώνες ημέρας

Βαθμολογίες, όλοι αγώνες.

Αγώνες Πανσερραϊκού SL1

Πρόγραμμα, αποτελέσματα & βαθμολογία ΕΔΩ.

Τελευταία άρθρα