ΑρχικήΑΡΧΙΚΗΦαμπρίς Κα τα επόμενα δύο χρόνια στην ομάδα του Πανσερραϊκού

Φαμπρίς Κα τα επόμενα δύο χρόνια στην ομάδα του Πανσερραϊκού

Φαμπρίς Κα τα επόμενα δύο χρόνια στον Πανσερραϊκό, ανακοινώθηκε επίσημα από την ΠΑΕ

Η μεταγραφική περίοδος στο ποδόσφαιρο είναι πάντα μια συναρπαστική εποχή για τους φιλάθλους, καθώς παρακολουθούν τις κινήσεις των αγαπημένων τους ομάδων.

Μια από τις πιο πρόσφατες και ενδιαφέρουσες κινήσεις είναι η απόκτηση του Καμερουνέζου μεσοεπιθετικού Φαμπρίς Κα από τον Πανσερραϊκό, μια ομάδα που έχει δείξει την αποφασιστικότητά της να ενισχυθεί ενόψει της νέας σεζόν.

Euro 2024 Πρόγραμμα, αποτελέσματα, βαθμολογίες (Κλικ στη φώτο)
Πλήρης οδηγός

Ο Φαμπρίς Κα, γεννημένος στις 9 Μαρτίου 1996, έχει ήδη μια εντυπωσιακή καριέρα, με συμμετοχές σε ομάδες όπως η ΑΕ Λεμεσού και ο Ολυμπιακός Λευκωσίας στην Κύπρο, καθώς και στην Πορτογαλία με τη φανέλα της Λεϊρία.

Με 128 συμμετοχές, 14 γκολ και 25 ασίστ, ο Κα έχει αποδείξει την αξία του στο γήπεδο, και τώρα είναι έτοιμος να φέρει την εμπειρία και το ταλέντο του στον Πανσερραϊκό.

Η συμφωνία του με τον Πανσερραϊκό είναι διετής, με τον Κα να υπογράφει συμβόλαιο μέχρι το 2026.
Αυτό δείχνει την εμπιστοσύνη που έχει η ομάδα στις ικανότητές του και την επιθυμία της να τον έχει ως βασικό παίκτη στο μέλλον της.

Ο Κα αναμένεται να παίξει κυρίως στο δεξί άκρο της επίθεσης, όπου οι ικανότητές του στο σκοράρισμα και στη δημιουργία θα είναι πολύτιμες για την ομάδα.

Η μεταγραφή του Φαμπρίς Κα στον Πανσερραϊκό είναι ένα σημαντικό βήμα για την ομάδα, καθώς ενισχύει το ρόστερ της με έναν παίκτη που έχει δείξει την ικανότητά του να ανταποκρίνεται σε υψηλό επίπεδο.

Οι φίλαθλοι του Πανσερραϊκού έχουν κάθε λόγο να αισιοδοξούν για την επόμενη σεζόν, καθώς η ομάδα τους ετοιμάζεται να ανταγωνιστεί με τον νέο της αστέρα.

Καλώς ήρθες στην οικογένεια των “λιονταριών”, Φαμπρίς!

Once ALion Always ALion (Μια Φορά Λιοντάρι Πάντα Λιοντάρι).

X. Panseraikos
X. Panseraikoshttps://panseraikos.gr
www.panseraikos.gr me ena r όπως Γιάνης με ένα ν. Ένα ιστολόγιο στον αέρα που σκοπός του είναι ΟΧΙ να καλύψει το «κενό» αλλά να βάλει ένα λιθαράκι στην πολιτιστική, αθλητική, Life - Hot ενημέρωση. Τα πάντα για Sports, culture, Art, Life, Hot και πολλά άλλα. Σέρρες Μακεδονία Ελλάς Serres Makedonia Ellas GR panserraikos Πανσερραϊκός
Δημοφιλή άρθρα

UEFA Euro 2024
Αγώνες ημέρας

Βαθμολογίες, όλοι αγώνες.

Αγώνες Πανσερραϊκού SL1

Πρόγραμμα, αποτελέσματα & βαθμολογία ΕΔΩ.

Τελευταία άρθρα