ΑρχικήΑΡΧΙΚΗΧουάν Σαλασάρ συμβόλαιο μέχρι το 2026 στον Πανσερραϊκό

Χουάν Σαλασάρ συμβόλαιο μέχρι το 2026 στον Πανσερραϊκό

Χουάν Καμίλο Σαλασάρ μέχρι το 2026 στην ομάδα του Πανσερραϊκού

Η μεταγραφή του Χουάν Καμίλο Σαλασάρ στον Πανσερραϊκό: Ένας νέος αστέρας στον ελληνικό ποδοσφαιρικό ουρανό.

Ο Χουάν Καμίλο Σαλασάρ, ο 27χρονος Κολομβιανός μεσοεπιθετικός, έχει γίνει το νέο πρόσωπο στον ελληνικό ποδοσφαιρικό χάρτη, μετά την πρόσφατη μεταγραφή του στον Πανσερραϊκό. Η μετακίνησή του από τον Ιωνικό στις Σέρρες έχει προκαλέσει αίσθηση και προσδοκίες, καθώς ο Σαλασάρ φέρει μαζί του μια εντυπωσιακή ποδοσφαιρική πορεία.

Γεννημένος στις 29 Ιουνίου 1997 στην Κολομβία, ο Σαλασάρ έχει καταφέρει να κάνει το όνομά του γνωστό στον ποδοσφαιρικό κόσμο με τις εμφανίσεις του στην Super League 2 με τον Ιωνικό, όπου σημείωσε 7 γκολ και 4 ασίστ σε 17 συμμετοχές. Πριν από αυτό, ο Σαλασάρ είχε αγωνιστεί στο Ελ Σαλβαδόρ με την FAS, κατακτώντας το πρωτάθλημα το 2023, ενώ στην Κολομβία φόρεσε τη φανέλα της Milionarios για αρκετά χρόνια, κερδίζοντας το Σούπερ Καπ Κολομβίας το 2018.

Euro 2024 Πρόγραμμα, αποτελέσματα, βαθμολογίες (Κλικ στη φώτο)
Πλήρης οδηγός

Η μεταγραφή του στον Πανσερραϊκό ανακοινώθηκε ανήμερα των γενεθλίων του (29/6/1997), με τον ίδιο να υπογράφει διετές συμβόλαιο που θα τον κρατήσει στην ομάδα μέχρι το 2026. Αυτή η κίνηση ενισχύει τον Πανσερραϊκό με έναν παίκτη που έχει αποδείξει την αξία του στο γήπεδο και έχει την εμπειρία από διεθνείς αγώνες.

Ο Σαλασάρ φέρνει μαζί του όχι μόνο ταλέντο και εμπειρία, αλλά και μια δυναμική παρουσία που αναμένεται να ενθουσιάσει τους φιλάθλους των “λιονταριών”. Με την προσθήκη του στο ρόστερ, ο Πανσερραϊκός δείχνει την πρόθεσή του να ενισχύσει την επιθετική του γραμμή και να ανταγωνιστεί με ακόμα μεγαλύτερη δύναμη στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Η προσδοκία είναι ότι ο Σαλασάρ θα συνεχίσει να αναπτύσσεται και να εξελίσσεται ως παίκτης, φέρνοντας νέες επιτυχίες στον Πανσερραϊκό και στο ελληνικό ποδόσφαιρο γενικότερα.

Με την υπογραφή του Σαλασάρ, οι φίλοι του ποδοσφαίρου αναμένουν με ανυπομονησία να δουν τον νέο αστέρα τους να λάμπει στα γήπεδα της Super League.

X. Panseraikos
X. Panseraikoshttps://panseraikos.gr
www.panseraikos.gr me ena r όπως Γιάνης με ένα ν. Ένα ιστολόγιο στον αέρα που σκοπός του είναι ΟΧΙ να καλύψει το «κενό» αλλά να βάλει ένα λιθαράκι στην πολιτιστική, αθλητική, Life - Hot ενημέρωση. Τα πάντα για Sports, culture, Art, Life, Hot και πολλά άλλα. Σέρρες Μακεδονία Ελλάς Serres Makedonia Ellas GR panserraikos Πανσερραϊκός
Δημοφιλή άρθρα

UEFA Euro 2024
Αγώνες ημέρας

Βαθμολογίες, όλοι αγώνες.

Αγώνες Πανσερραϊκού SL1

Πρόγραμμα, αποτελέσματα & βαθμολογία ΕΔΩ.

Τελευταία άρθρα