Ανακοινώσεις, Αλλαγές , Έκτακτα

Ανακοινώσεις, Αλλαγές , Έκτακτα στο πρόγραμμα διεξαγωγής αγώνων θα μπορείτε να βρίσκεται σε αυτή τη σελίδα του www.panseraikos.gr. Θα υπάρχει συνεχή ανανέωση με διαγραφή τις ¨ληγμένες¨ ανακοινώσεις, αλλαγή κ.λ.π. Στη σελίδα αυτή θα μπορείτε να βλέπετε και κάποια έκτακτα γεγονότα μέχρι να γραφτεί το σχετικό άρθρο. 

Ανακοινώσεις:

koronoios_panseraikos.gr_κορωνοϊός

γκολ_goal_allages_panseraikos_asteri_έκτακταΟ Δήμος Βισαλτίας – Σερρών ανακοινώνει: 1) Από την Δημοτική Αρχή Βισαλτίας εκφράζεται η παράκληση η λαϊκή αγορά της Μαυροθάλασσας, αύριο Τετάρτη 18 Μαρτίου, να λειτουργήσει ΜΟΝΟ ΜΕ ΠΑΡΑΓΩΓΟΥΣ ΚΑΙ ΕΙΔΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ.
Παρακαλούνται οι επαγγελματίες να τηρήσουν αυστηρά τους κανόνες υγιεινής και οι δημότες να τηρήσουν την προτροπή “μένουμε σπίτι” και να αποφεύγουν τους ανοιχτούς χώρους στους οποίους υπάρχει συνωστισμός

 Η ΕΠΣ Μακεδονίας ανακοινώνει: 1) 

 Η ΕΠΣ Χαλκιδικής ανακοινώνει:  1) 

Το Δ.Σ της Football League ανακοίνωσε: 

Από το Δ.Σ της Super League ανακοινώθηκε ότι:  
4. Διάφορα.

Αλλαγές προγράμματος αγώνων:

1)  Από την ΕΠΣ Σερρών ανακοινώνεται ότι: Ο αγώνας ……….. θα γίνει Σάββατο 30 Νοεμβρίου (15:00) αντί Κυριακής (Β Τοπικό – Β Όμιλος – 8η αγωνιστική).

2)  Ο αγώνας  …………….. θα γίνει Κυριακή 1 Δεκεμβρίου (15:00) αντί Σαββάτου. (Β Τοπικό – Β Όμιλος – 8η αγωνιστική).

  Από την ΕΠΣ Χαλκιδικής ανακοινώνεται ότι: 

Από την ΕΠΣ Μακεδονίας ανακοινώνεται ότι:   1)  

Διάφορα – Κύπελλο:  

Η ………….

Πρόταση από το διαχειριστή του site για να διαβάσετε

Αποτελέσματα Κυριακής 14-10 -2018Καυτά κορίτσια από τις εξέδρες διάφορων γηπέδων. Μπορεί η μπάλα να παίζεται μέσα στο γήπεδο αλλά η μάχη της εξέδρας είναι ένας βασικός λόγος για να παρακολουθήσεις έναν αγώνα που σου είναι αδιάφορος είτε σε Εθνικό επίπεδο είτε σε παγκόσμιο επίπεδο. Η βαθμολόγια είναι δύσκολη γιαυτό απολαύστε τις φώτο.  (Κάντε κλικ στη φώτ0 για περισσότερες φωτογραφίες).

X. Panseraikos

www.panseraikos.gr me ena r όπως Γιάνης με ένα ν. Ένα ιστολόγιο στον αέρα που σκοπός του είναι ΟΧΙ να καλύψει το «κενό» αλλά να βάλει ένα λιθαράκι στην πολιτιστική, αθλητική, Life - Hot ενημέρωση. Τα πάντα για Sports, culture, Art, Life, Hot και πολλά άλλα. Σέρρες Μακεδονία Ελλάς Serres Makedonia Ellas GR panserraikos Πανσερραϊκός