Ανακοινώσεις, Αλλαγές , Έκτακτα

Ανακοινώσεις, Αλλαγές , Έκτακτα στο πρόγραμμα διεξαγωγής αγώνων θα μπορείτε να βρίσκεται σε αυτή τη σελίδα του www.panseraikos.gr. Θα υπάρχει συνεχή ανανέωση με διαγραφή τις ¨ληγμένες¨ ανακοινώσεις, αλλαγή κ.λ.π.   Στη σελίδα αυτή θα μπορείτε να βλέπετε και κάποια έκτακτα γεγονότα μέχρι να γραφτεί το σχετικό άρθρο. 

Ανακοινώσεις:

koronoios_panseraikos.gr_κορωνοϊός

Ο Δήμος Βισαλτίας – Σερρών ανακοινώνει:   1) 

 Η ΕΠΣ Μακεδονίας ανακοινώνει:  1)  

  Η ΕΠΣ Χαλκιδικής ανακοινώνει:  1)  

Το Δ.Σ της Football League ανακοίνωσε: 

γκολ_goal_allages_panseraikos_asteri_έκτακτα

Από το Δ.Σ της Super League ανακοινώθηκε ότι:  Ο αγώνας Ξάνθη – Ατρόμητος Αθ., της 1ης Αγωνιστικής των Play Out της Super League, θα διεξαχθεί αντί για το Σάββατο 6 Ιουνίου την Κυριακή 7 Ιουνίου και ώρα 18:45.   
4. Διάφορα.

Αλλαγές προγράμματος αγώνων:

1)  Από την ΕΠΣ Σερρών ανακοινώνεται ότι: Ο αγώνας  ……….. θα γίνει Σάββατο 30 Νοεμβρίου (15:00) αντί Κυριακής (Β Τοπικό – Β Όμιλος – 8η αγωνιστική).

2)  Ο αγώνας  …………….. θα γίνει Κυριακή 1 Δεκεμβρίου (15:00) αντί Σαββάτου. (Β Τοπικό – Β Όμιλος – 8η αγωνιστική).

  Από την ΕΠΣ Χαλκιδικής ανακοινώνεται ότι: 

Από την ΕΠΣ Μακεδονίας ανακοινώνεται ότι:   1)   

Διάφορα – Κύπελλο:  

Η ………….

Πρόταση από το διαχειριστή του site για να διαβάσετε

Αποτελέσματα Κυριακής 14-10 -2018Καυτά κορίτσια από τις εξέδρες διάφορων γηπέδων.   Μπορεί η μπάλα να παίζεται μέσα στο γήπεδο αλλά η μάχη της εξέδρας είναι ένας βασικός λόγος για να παρακολουθήσεις έναν αγώνα που σου είναι αδιάφορος είτε σε Εθνικό επίπεδο είτε σε παγκόσμιο επίπεδο. Η βαθμολόγια είναι δύσκολη γιαυτό απολαύστε τις φώτο.  (Κάντε κλικ στη φώτ0 για περισσότερες φωτογραφίες).

X. Panseraikos

www.panseraikos.gr me ena r όπως Γιάνης με ένα ν. Ένα ιστολόγιο στον αέρα που σκοπός του είναι ΟΧΙ να καλύψει το «κενό» αλλά να βάλει ένα λιθαράκι στην πολιτιστική, αθλητική, Life - Hot ενημέρωση. Τα πάντα για Sports, culture, Art, Life, Hot και πολλά άλλα. Σέρρες Μακεδονία Ελλάς Serres Makedonia Ellas GR panserraikos Πανσερραϊκός