ΑρχικήΑΡΧΙΚΗΕαρινή αιμοδοσία στην Τερπνή από Σύλλογο Τερπνιωτών Θεσνίκης

Εαρινή αιμοδοσία στην Τερπνή από Σύλλογο Τερπνιωτών Θεσνίκης

Εαρινή αιμοδοσία στην Τερπνή από τον Σύλλογο Τερπνιωτών Θεσσαλονίκης

Την Κυριακή 14 Απριλίου 2024 έχει προγραμματιστεί η καθιερωμένη εαρινή αιμοδοσία του Συλλόγου Τερπνιωτών Θεσσαλονίκης στην Τερπνή Σερρών από την κινητή ομάδα αιμοδοσίας του Νοσοκομείου Σερρών.

Καλούνται και φέτος όλοι οι αιμοδότες να ανταποκριθούν στο κάλεσμα του συλλόγου για να δώσουν για άλλη μια φορά ένα σημαντικό παρόν και να δείξουν ένα παράδειγμα αλτρουισμού και αλληλεγγύης προς τους συμπολίτες τους.

Ειδικότερα, όσοι χρησιμοποίησαν αυτή την αιμοδοσία και κατανόησαν καλά την αξία της έχουν ηθική υποχρέωση να αναπληρώσουν το αίμα που χρησιμοποιήθηκε.

Μπορείτε να γίνετε αιμοδότης μεταξύ των ηλικιών 18 και 65 ετών. Η όλη διαδικασία διαρκεί λιγότερο από πέντε λεπτά, το αίμα αναπληρώνεται στον οργανισμό σας σε 10 λεπτά.

Εθελοντική αιμοδοσία σημαίνει να δίνεις τη ζωή σου.

Χάρισε τον πολύτιμο χρόνο σου και τρέξε για να δώσεις ελπίδα και ζωή σε συνανθρώπους σου που πάσχουν από άγνωστο, συμμετέχοντας σε αυτή την εκδήλωση την Κυριακή 14 Απριλίου στην Τερπνή Σερρών.

Η εθελοντική αιμοδοσία είναι μια πράξη ανθρωπισμού, αλληλεγγύης και προσφοράς ζωής στους συνανθρώπους μας. Η αιμοδοσία είναι μια κουλτούρα…

Όποιος προσέλθει για εθελοντική αιμοδοσία πρέπει να έχει αστυνομική ταυτότητα και ΑΜΚΑ.

Πηγή του άρθρου “Εαρινή αιμοδοσία στην Τερπνή” ο Σύλλογος Τερπνιωτών Θεσσαλονίκης.

Γνωρίστε την Τερπνή – Σερρών. Η ιστορία της και Video με λήψη με από drone.

X. Panseraikos
X. Panseraikoshttps://panseraikos.gr
www.panseraikos.gr me ena r όπως Γιάνης με ένα ν. Ένα ιστολόγιο στον αέρα που σκοπός του είναι ΟΧΙ να καλύψει το «κενό» αλλά να βάλει ένα λιθαράκι στην πολιτιστική, αθλητική, Life - Hot ενημέρωση. Τα πάντα για Sports, culture, Art, Life, Hot και πολλά άλλα. Σέρρες Μακεδονία Ελλάς Serres Makedonia Ellas GR panserraikos Πανσερραϊκός
Δημοφιλή άρθρα

Αγώνες Πανσερραϊκού SL1

7η Αγωνιστική Play Out
Σάββατο 11 Μαΐου, 2024 20:00
6η Αγωνιστική Play Out
Σάββατο 27 Απριλίου, 2024 20:00
Πρόγραμμα, αποτελέσματα & βαθμολογία ΕΔΩ.

Τελευταία άρθρα