ΑΡΧΑΙΡΕΣΙΕΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΣΥΛ. ΤΕΡΠΝΗΣ

ΑΡΧΑΙΡΕΣΙΕΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΤΕΡΠΝΗΣ

   Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Τερπνής κάλεσε τα μέλη του το Σάββατο 16 Δεκεμβρίου 2018 σε γενική συνέλευση. Λόγω μη απαρτίας των μελών, η γενική συνέλευση επαναλήφθηκε και έγινε με τα παρόντα μέλη το Σάββατο 29 Δεκεμβρίου 2018 στις 6 μ.μ στην αίθουσα δεξιώσεων της Κοινότητας Τερπνής. 

  Το νέο Δ.Σ που προέκυψε από τις εκλογές του Πολιτιστικού συλλόγου Τερπνής για τη διετία 2019-2020, αποτελείται από τα παρακάτω άτομα.

"Ο Λεωνίδας"
Καφέ - Ουζερί - Μεζεδοπωλείο
Νιγρίτα  Τηλέφωνο: 2322 023744

 Αγκαθά Παρασκευή, Μιχαλάκης Αθανάσιος, Πέγου Ανοιξιά, Κασάπη Ευαγγελία, Μπασδάρα Αικατερίνη, Χαραλαμπίδου Αμαλία και Μπλάγκου Αθανασία.

Η κατανομή αξιωμάτων από το νέο Δ.Σ θα γίνει τις επόμενες ημέρες στα γραφεία του Συλλόγου.

Η δημιουργική ομάδα του panseraikos.gr εύχεται στο νέο συμβούλιο που προέκυψε από τις τελευταίες εκλογές καλό και δημιουργικό έργο , μια και αποτελείται στην πλειοψηφία του από νέα πρόσωπα που στελέχωσαν το σύλλογο και εγγυώνται τη συνέχεια και την καλή λειτουργία του Πολιτιστικού Συλλόγου Τερπνής.

Snack Bar - Ψητοπωλείο “ο ΤΟΛΗΣ”

Νιγρίτα - Τηλεπαραγγελίες: What's Up 6989447710 & 2322770770     Περισσότερα ΕΔΩ

X. Panseraikos

www.panseraikos.gr me ena r όπως Γιάνης με ένα ν. Ένα ιστολόγιο στον αέρα που σκοπός του είναι ΟΧΙ να καλύψει το «κενό» αλλά να βάλει ένα λιθαράκι στην πολιτιστική, αθλητική, Life - Hot ενημέρωση. Τα πάντα για Sports, culture, Art, Life, Hot και πολλά άλλα. Σέρρες Μακεδονία Ελλάς Serres Makedonia Ellas GR panserraikos Πανσερραϊκός