ΑρχικήΑΡΧΙΚΗΒράβευση επιτυχόντων σε διαγωνισμό ζωγραφικής & έκθεσης από Δ. Βισαλτίας

Βράβευση επιτυχόντων σε διαγωνισμό ζωγραφικής & έκθεσης από Δ. Βισαλτίας

Ο Διαγωνισμός Γραπτής Έκθεσης ή Δοκιμίου «200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση» αφορούσε δημότες και κατοίκους του Δήμου Βισαλτίας σε δύο κατηγορίες συμμετεχόντων:

Α) Μαθητές Γυμνασίου
Β) Μαθητές Λυκείου

Οι συμμετέχοντες στο διαγωνισμό είχαν την δυνατότητα να επιλέξουν από μία λίστα προτεινόμενων θεμάτων και τα κείμενα τους μεταξύ 300 και 400 λέξεων να διακρίνονται από πρωτοτυπία, λεκτική αρτιότητα και από την ικανότητα οργάνωσης και
τεκμηρίωσης της σκέψης τους. Η αξιολόγηση των γραπτών έγινε από τις κυρίες Μπάγκαλα Αναστασία και Ευαγγελία Μπάτσιου και τον Γραμματέα του Δ.Σ. Απόστολο Ντόλκο.

Τα παιδιά που διακρίθηκαν ανά κατηγορία είναι:
Α) Μαθητές Γυμνασίου
1ο βραβείο Laptop: Λωτίδου Ευαγγελία
2ο βραβείο Smartphone: Κουτούλα Γεωργία
3ο βραβείο Tablet: Φραντζανάς Δημήτριος
Αναμνηστικό δίπλωμα συμμετοχής έλαβαν οι: Ιωαννίδου Χρυσάνθη, Κογκαλίδης Αναστάσιος και Παντράκη Χριστίνα.

Β) Μαθητές Λυκείου
1ο βραβείο Laptop: Τέζα Φωτεινή
2ο βραβείο Smartphone: Ταχυδρόμου Μαρία-Παρθένα
3ο βραβείο Tablet: Βλάχου Ειρήνη Χρυσοβαλάντου
Αναμνηστικό δίπλωμα συμμετοχής έλαβαν οι: Αλεξούδης Αλέξανδρος και Καραγιάννης Πασχάλης.

Κλείνει το άρθρο “Βράβευση επιτυχόντων στο διαγωνισμό ζωγραφικής & έκθεσης από Δ. Βισαλτίας” με τους παρευρεθέντες στην εκδήλωση:

Δήμαρχος Βισαλτίας κ. Αθανάσιος Μασλαρινός, η Πρώην Υπουργός, Βουλευτής της ΝΔ κα Φωτεινή Αραμπατζή, ο Αντιδήμαρχος Πρόνοιας, Παιδείας, Πολιτισμού και Αθλητισμού, κ. Γιάννης Αδαμούδης, ο Αντιδήμαρχος Υποδομών, κ. Θοδωρής Βαδικόλιας, ο Αντιδήμαρχος Διοικητικών και Οικονομικών κ. Νίκος Πασχαλίδης, ο Αντιδήμαρχος Αγροτικής Ανάπτυξης και Οικονομίας κ. Λεωνίδας Ψαρράς, ο πρόεδρος του Δ.Σ. Βισαλτίας κ. Θωμάς Μπιμπλιάς, ο Πρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Βισαλτίας, κ. Θωμάς Μπακαλούδης, ο Γραμματέας του Δ.Σ. Βισαλτίας κ. Απόστολος Ντόλκος, ο πρόεδρος της Κοινότητας Τερπνής Αθανάσιος Μιχαλάκης, η αντιπρόεδρος της Κοινότητας Νιγρίτας κα Κατερίνα Χατζηστραβού, ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου, κ. Δημήτρης Παπαθανασίου, η Αντιπρόεδρος της ΔΕΥΑΒ, κα Αλεξάνδρα Καρρά, ο Διευθυντής του ΓΕ.Λ. Μαυροθάλασσας κ. Γεώργιος Τέζας, εκπαιδευτικοί και γονείς.

Οι φωτογραφίες είναι από το site του Δήμου και όταν “κατέβουν” θα τις βρείτε ΕΔΩ.
X. Panseraikos
X. Panseraikoshttps://panseraikos.gr
www.panseraikos.gr me ena r όπως Γιάνης με ένα ν. Ένα ιστολόγιο στον αέρα που σκοπός του είναι ΟΧΙ να καλύψει το «κενό» αλλά να βάλει ένα λιθαράκι στην πολιτιστική, αθλητική, Life - Hot ενημέρωση. Τα πάντα για Sports, culture, Art, Life, Hot και πολλά άλλα. Σέρρες Μακεδονία Ελλάς Serres Makedonia Ellas GR panserraikos Πανσερραϊκός
Δημοφιλή άρθρα

Αγώνες Πανσερραϊκού SL1

6η Αγωνιστική Play Out
Σάββατο 27 Απριλίου, 2024 20:00
5η Αγωνιστική Play Out
Κυριακή 21 Απριλίου, 2024 15:00 location
Πρόγραμμα, αποτελέσματα & βαθμολογία ΕΔΩ.

Τελευταία άρθρα