ΑρχικήΑΡΧΙΚΗΓιορτή τσίπουρου Τερπνής την Κυριακή 18-11-2018

Γιορτή τσίπουρου Τερπνής την Κυριακή 18-11-2018

Γιορτή τσίπουρου Τερπνής την Κυριακή 18-11-2018
   Ο Σύλλογος Τερπνιωτών Θεσσαλονίκης πραγματοποιεί την Κυριακή 18 Νοεμβρίου 2018 μπροστά από το κέντρο πολιτισμού Τούμπας τη δέκατη έβδομη (17η) γιορτή τσίπουρου. Το κέντρο πολιτισμού είναι στην οδό Κλεάνθους 57 – Τούμπα και η γιορτή θα αρχίσει στις 11:00 π.μ.
  Η Δ΄Δημοτική κοινότητα του Δήμου Θεσσαλονίκης έχει υπό την αιγίδα της την εκδήλωση.
  Η ανάρτηση του συλλόγου Τερπνιωτών αναφέρει.
Συμμετέχουν τα χορευτικά συγκροτήματα : του Συλλόγου Τερπνιωτών Θεσσαλονίκης, του Χορευτικού Συλλόγου Δ΄ Δημοτικής Κοινότητας του Δήμου Θεσσαλονίκης, του Λαογραφικού Χορευτικού Συλλόγου «ΑΝΤΑΜΩΜΑ», του Συλλόγου Φίλων Κρητικής Παράδοσης «ΞΑΣΤΕΡΙΑ» Θέρμης, του Συλλόγου Θρακιωτών Τριγώνου Έβρου Ν. Θεσ/νίκης και βέβαια θα ακολουθήσει παραδοσιακό γλέντι με ζουρνάδες και νταούλια.
Η Γιορτή του Τσίπουρου Τερπνής αποτελεί πλέον θεσμό που αγκαλιάστηκε όχι μόνο από τους Τερπνιώτες αλλά και τους φίλους μας, γιατί δίνεται η ευκαιρία να δοκιμάσουμε ΔΩΡΕΑΝ το φημισμένο τσίπουρο Τερπνής , να γευτούμε τους υπέροχους παραδοσιακούς τερπνιώτικους ουζομεζέδες ……..

Περισσότερα στην ιστοσελίδα του συλλόγου Τερπνιωτών.

Υ.Γ.  ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΝΑΒΟΛΗΣ 17ΗΣ ΓΙΟΡΤΗΣ ΤΣΙΠΟΥΡΟΥ ΑΠΟ 18/11 ΣΤΙΣ 25/11/2018.

X. Panseraikos
X. Panseraikoshttps://panseraikos.gr
www.panseraikos.gr me ena r όπως Γιάνης με ένα ν. Ένα ιστολόγιο στον αέρα που σκοπός του είναι ΟΧΙ να καλύψει το «κενό» αλλά να βάλει ένα λιθαράκι στην πολιτιστική, αθλητική, Life - Hot ενημέρωση. Τα πάντα για Sports, culture, Art, Life, Hot και πολλά άλλα. Σέρρες Μακεδονία Ελλάς Serres Makedonia Ellas GR panserraikos Πανσερραϊκός
Δημοφιλή άρθρα

Αγώνες Πανσερραϊκού SL1

6η Αγωνιστική Play Out
Σάββατο 27 Απριλίου, 2024 20:00
5η Αγωνιστική Play Out
Κυριακή 21 Απριλίου, 2024 15:00 location
Πρόγραμμα, αποτελέσματα & βαθμολογία ΕΔΩ.

Τελευταία άρθρα