Κλήρωση ημιτελικών κυπέλλου Μακεδονίας 2018-19

Κλήρωση ημιτελικών κυπέλλου Μακεδονίας 2018-19.
   Έγινε η κλήρωση για τα ημιτελικά του 48ου κυπέλλου της ΕΠΣ Μακεδονίας με μία ομάδα από τη Γ Εθνική (Μακεδονικός) και τρεις από την Α1 κατγορία της ΕΠΣ Μακεδονίας.

  Οι τέσσερις ομάδες του ημιτελικού είναι: Μακεδονικός, Ποσειδώνας Μηχανιώνας, Θερμαϊκός Θέρμης και Ηρακλής Αμπελοκήπων.
 Η κλήρωση έβγαλε:
Πρώτος αγώνας ημιτελικού θα γίνει την Τετάρτη 6 Μαρτίου και ώρα 16:00 ανάμεσα σε
Μακεδονικός – Θερμαϊκός Θέρμης
Ηρακλής Αμπελοκήπων – Ποσειδώνας Μηχανιώνας
   Δεύτερος αγώνας του ημιτελικού του 48ου κυπέλλου θα γίνει την Τετάρτη 20 Μαρτίου 2019 & 15:30.
Σε περίπτωση ισοβαθμίας δεν έχουμε “ομάδα που προκρίνεται, τότε τα τέρματα που πέτυχε η κάθε ομάδα στον «εκτός έδρας» αγώνα της υπολογίζονται διπλά.

Η ομάδα που από αυτό τον υπολογισμό συγκεντρώσει το μεγαλύτερο αριθμό τερμάτων προκρίνεται στην επόμενη φάση του κυπέλλου.
Αν οι δύο ομάδες σημειώσουν τον ίδιο αριθμό τερμάτων στον εντός έδρας και στον εκτός έδρας αγώνα, τότε ο δεύτερος αγώνας μετά την κανονική λήξη του παρατείνεται κατά δύο δεκαπεντάλεπτα ημίχρονα.
Αν ο αριθμός των τερμάτων που θα επιτύχουν οι δύο ομάδες κατά τη διάρκεια αυτής της ημίωρης παράτασης είναι ο ίδιος, τότε τα τέρματα που σημείωσε η «εκτός έδρας» ομάδα υπολογίζονται διπλά και θα προκριθεί η φιλοξενούμενη ομάδα.
Αν όμως κατά την πιο πάνω ημίωρη παράταση δεν σημειωθεί τέρμα, τότε η νικήτρια ομάδα θα αναδειχθεί με εκτέλεση πέναλτι“.
Ο προγραμματισμός για τον τελικό του κυπέλλου είναι η Τετάρτη 10 Απριλίου 2019 και εναλλακτικά “παίζει” η Τετάρτη 17/04/2019.

Snack Bar - Ψητοπωλείο “ο ΤΟΛΗΣ”

Νιγρίτα - Τηλεπαραγγελίες: What's Up 6989447710 & 2322770770     Περισσότερα ΕΔΩ

     Πηγή για το άρθρο “Κλήρωση ημιτελικών κυπέλλου Μακεδονίας 2018-19″ η ΕΠΣ Μακεδονίας.

"Ο Λεωνίδας"
Καφέ - Ουζερί - Μεζεδοπωλείο
Νιγρίτα  Τηλέφωνο: 2322 023744

X. Panseraikos

www.panseraikos.gr me ena r όπως Γιάνης με ένα ν. Ένα ιστολόγιο στον αέρα που σκοπός του είναι ΟΧΙ να καλύψει το «κενό» αλλά να βάλει ένα λιθαράκι στην πολιτιστική, αθλητική, Life - Hot ενημέρωση. Τα πάντα για Sports, culture, Art, Life, Hot και πολλά άλλα. Σέρρες Μακεδονία Ελλάς Serres Makedonia Ellas GR panserraikos Πανσερραϊκός