ΑρχικήΑΡΧΙΚΗΠροβιβασμός και υποβιβασμός ομάδων SuperLeague2 Playoff-out

Προβιβασμός και υποβιβασμός ομάδων SuperLeague2 Playoff-out

Οι ομάδες θα συμμετέχουν στα playoffs & Playouts διατηρώντας το ήμισυ των βαθμών που κατέκτησαν στην Κανονική Περίοδο Α΄Φάση. Σε περίπτωση όπου μετά την διαίρεση προκύψει δεκαδικός αριθμός η βαθμολογία στρογγυλοποιείται στον αμέσως επόμενο ακέραιο.
Παράδειγμα:
Κανονική διάρκεια (Α φάση) 50 βαθμούς στα playoffs & Playouts με 25 βαθμούς, κανονική διάρκεια (Α φάση) 49 βαθμούς στα playoffs & Playouts (Β φάση) με 25 βαθμούς.

Βαθμολογίες 2023–24 Super League 2.

4. Tα Playoffs και για τους δύο ομίλους ( A΄ και Β΄ Όμιλο) θα διεξαχθούν σε δέκα (10) αγωνιστικές ημέρες ήτοι σε δύο (2) γύρους των πέντε (5) αγωνιστικών για το έκαστος, όπου σε κάθε γύρο όλες οι ομάδες θα αγωνιστούν έναντι όλων των
άλλων βάσει κλήρωσης.

Πρωταθλήτρια, θα ανακηρύσσεται η ομάδα (εξ αυτών που συμμετέχουν στα playoffs) από κάθε όμιλο (Α΄ και Β΄ Όμιλο) που μετά την ολοκλήρωση των ρlayoffs θα έχει την υψηλότερη βαθμολογία.
Η Πρωταθλήτρια του Α΄ Ομίλου θα αγωνίζεται στην Super League 1 για την αγωνιστική περίοδο 2024-25 και η Πρωταθλήτρια του Β΄ Ομίλου θα αγωνίζεται στην Super League 1 για την αγωνιστική περίοδο 2024-25.

5. Οι ομάδες που θα καταλάβουν τις θέσεις 6,7,8,9,10 και 11 και στους δύο ομίλους (Α΄ και Β΄ Όμιλο) θα συμμετέχουν σε αγώνες Playouts.
Tα Playouts και για τους δύο ομίλους ( A΄ και Β΄ Όμιλο) θα διεξαχθούν σε δέκα (10) αγωνιστικές ημέρες ήτοι σε δύο (2) γύρους των πέντε (5) αγωνιστικών έκαστος, όπου σε κάθε γύρο όλες οι ομάδες θα αγωνιστούν έναντι όλων των άλλων βάσει κλήρωσης.

ΔΣ της SL2 Τρίτη 19 Μαρτίου 2024 & 14:30.

Οι ομάδες όπου μετά την λήξη των playouts θα καταλάβουν τις θέσεις 9, 10 και 11 από κάθε όμιλο (Α΄ ΟΜΙΛΟ και Β΄ ΟΜΙΛΟ) στον βαθμολογικό πίνακα, υποβιβάζονται στην Γ΄ Εθνική Κατηγορία όπου και θα αγωνίζονται για την περίοδο 2024-25.

Συνεπώς μετά την λήξη της αγωνιστικής περιόδου 2023-24 οι ομάδες που συνολικά υποβιβάζονται στην Γ΄ Εθνική Κατηγορία είναι εννέα (9), πέντε(5) από τον (Α΄ ΟΜΙΛΟ ) και τέσσερις (4) από τον (Β΄ ΟΜΙΛΟ).

Κλείνει το άρθρο “Προβιβασμός και υποβιβασμός ομάδων από Super League 2” με την ενημέρωση ότι όλη την προκήρυξη της Super League 2 για τη σεζόν 2023-24 θα τη βρείτε ΕΔΩ.

X. Panseraikos
X. Panseraikoshttps://panseraikos.gr
www.panseraikos.gr me ena r όπως Γιάνης με ένα ν. Ένα ιστολόγιο στον αέρα που σκοπός του είναι ΟΧΙ να καλύψει το «κενό» αλλά να βάλει ένα λιθαράκι στην πολιτιστική, αθλητική, Life - Hot ενημέρωση. Τα πάντα για Sports, culture, Art, Life, Hot και πολλά άλλα. Σέρρες Μακεδονία Ελλάς Serres Makedonia Ellas GR panserraikos Πανσερραϊκός
Δημοφιλή άρθρα

Αγώνες Πανσερραϊκού SL1

7η Αγωνιστική Play Out
Σάββατο 11 Μαΐου, 2024 20:00
6η Αγωνιστική Play Out
Σάββατο 27 Απριλίου, 2024 20:00
Πρόγραμμα, αποτελέσματα & βαθμολογία ΕΔΩ.

Τελευταία άρθρα