ΑρχικήΑΡΧΙΚΗΕιδική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Βισαλτίας

Ειδική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Βισαλτίας

Ειδική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Βισαλτίας

Τη Δευτέρα στις 13 Μαΐου 2024 συνεδριάζει το Δ.Σ του Δήμου για λογοδοσία της Δημοτικής Αρχής σύμφωνα με τη σχετική εγκύκλιο του Υπουργείου Εσωτερικών.

Περισσότερα στη σχετική πρόσκληση που υπογράφει ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Ορέστης Π. Τσέλιος.
Η πρόσκληση απευθύνετε στην κ. Δήμαρχο Βισαλτίας, στους Δημοτικούς Συμβούλους Δήμου Βισαλτίας, στους Συμβούλους των Δημοτικών Κοινοτήτων και στους Προέδρους των Δημοτικών Κοινοτήτων.

ΘΕΜΑ: “Πρόσκληση σε ειδική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου για λογοδοσία της Δημοτικής Αρχής για το 2ο δίμηνο 2024”.

Καλείσθε να συμμετάσχετε στην ΔΙΑ ΖΩΣΗΣ ΕΙΔΙΚΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΛΟΓΟΔΟΣΙΑΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 67 και 67Α του Ν.3852/2010, όπως ισχύουν, η οποία θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα του Δημοτικού Μεγάρου “ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΚΑΣΙΑΚΟΓΙΑΣ” στην πόλη της Νιγρίτας, στις 13 Μαΐου 2024 ημέρα Δευτέρα και ώρα 20:00.

Έως την Πέμπτη 9 Μαΐου 2024, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι ,οι Πρόεδροι των Συμβουλίων των Δημοτικών Κοινοτήτων και οι Πρόεδροι των Δημοτικών Κοινοτήτων μπορούν να καταθέσουν εγγράφως στο προεδρείο του Δημοτικού Συμβουλίου (email: g.kolokytha@dimosvisaltias.gr ) έως ένα (1) θέμα ο καθένας το οποίο αφορά στο έργο της Δημοτικής Αρχής.

Η διαδικασία που θα ακολουθήσει για την διεξαγωγή αυτής της συνεδρίασης περιγράφεται στην εγκύκλιο του Υπουργείου Εσωτερικών : 98 Α.Π.8182/26.01.2024 (ΑΔΑ9ΝΚ846ΜΤΛ6 – Π6Λ).

X. Panseraikos
X. Panseraikoshttps://panseraikos.gr
www.panseraikos.gr me ena r όπως Γιάνης με ένα ν. Ένα ιστολόγιο στον αέρα που σκοπός του είναι ΟΧΙ να καλύψει το «κενό» αλλά να βάλει ένα λιθαράκι στην πολιτιστική, αθλητική, Life - Hot ενημέρωση. Τα πάντα για Sports, culture, Art, Life, Hot και πολλά άλλα. Σέρρες Μακεδονία Ελλάς Serres Makedonia Ellas GR panserraikos Πανσερραϊκός
Δημοφιλή άρθρα

Αγώνες Πανσερραϊκού SL1

7η Αγωνιστική Play Out
Σάββατο 11 Μαΐου, 2024 20:00 location
Πρόγραμμα, αποτελέσματα & βαθμολογία ΕΔΩ.

Τελευταία άρθρα