ΑρχικήΑΡΧΙΚΗΣτους οχτώ των προημιτελικών η Βραζιλία

Στους οχτώ των προημιτελικών η Βραζιλία

Στους οχτώ των προημιτελικών η Βραζιλία
Με ένα φανταστικό ξέσπασμα της Βραζιλίας στα έξι πρώτα λεπτά του δευτέρου ημιχρόνου έκανε το 1-0 με το γκολ του Νεϊμάρ στο 51΄.
Ωραία κίνηση του Νεϊμάρ που κάνει πάσα με τακουνάκι στο Γουίλιαν ο οποίος με ωραία σέντρα σουτ βρίσκει το Νεϊμάρ στη μικρή περιοχή που μπαίνει με τη μπάλα στα δίκτυα και το σκορ 1-0.
Προπονητής της Βραζιλίας ο Τίτε.
Η Βραζιλία ξεκίνησε τον αγώνα με Αλισον (Τερματοφύλακας), Τιάγκο Σίλβα (Αρχηγός), Καζεμίρο, Κουτίνιο, Νεϊμάρ, Γκαμπριέλ Ζέσους, Παουλίνιο, Μιράντα, Φιλίπε Λουίς, Φάγκνερ, Κουτίνιο.
Ο Προπονητής του Μεχικού, Χουάν Κάρλος Οσόριο, κατέβασε στο γήπεδο τους Οτσόα (Τερματοφύλακας), Ραφαέλ Μάρκες (Αρχηγός), Σαλσέδο, Ερέρα, Γκουαρδάδο, Αλβάρες, Ερνάντες, Αγιάλα, Λοσάζο, Βέλα.
Το κερασάκι στην τούρτα στο 89΄ με Φερμίνο που μπήκε αλλαγή στο 86΄ στη θέση του Κουτίνιο.
Τελικό σφύριγμα του διαιτητή Gianluca ROCCHI (Ιταλία) που βρίσκει τη Βραζιλία να κερδίζει με 2-0 το Μεξικό και να περιμένει τον νικητή του βραδινού αγώνα Βέλγιο – Ιαπωνία (21:00) για να ξέρει με ποιόν θα αγωνιστεί στους οχτώ. Ο αγώνας για τη φάση των οκτώ θα γίνει στις 6 Ιουλίου 2018 και ώρα 21:00. Τα άλλα ζευγάρια των προημιτελικών ΕΔΩ.

X. Panseraikos
X. Panseraikoshttps://panseraikos.gr
www.panseraikos.gr me ena r όπως Γιάνης με ένα ν. Ένα ιστολόγιο στον αέρα που σκοπός του είναι ΟΧΙ να καλύψει το «κενό» αλλά να βάλει ένα λιθαράκι στην πολιτιστική, αθλητική, Life - Hot ενημέρωση. Τα πάντα για Sports, culture, Art, Life, Hot και πολλά άλλα. Σέρρες Μακεδονία Ελλάς Serres Makedonia Ellas GR panserraikos Πανσερραϊκός
Δημοφιλή άρθρα

Αγώνες Πανσερραϊκού SL1

6η Αγωνιστική Play Out
Σάββατο 27 Απριλίου, 2024 20:00
5η Αγωνιστική Play Out
Κυριακή 21 Απριλίου, 2024 15:00 location
Πρόγραμμα, αποτελέσματα & βαθμολογία ΕΔΩ.

Τελευταία άρθρα