ΑρχικήΑΡΧΙΚΗΥΠΟΔΟΧΗ ΤΗΣ ΕΙΚΟΝΑΣ «ΑΞΙΟΝ ΕΣΤΙ»

ΥΠΟΔΟΧΗ ΤΗΣ ΕΙΚΟΝΑΣ «ΑΞΙΟΝ ΕΣΤΙ»

ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΣΤΙΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΥΠΟΔΟΧΗΣ ΤΗΣ ΕΙΚΟΝΑΣ «ΑΞΙΟΝ ΕΣΤΙ»
Σήμερα Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου στις 7 μ.μ στην παλαίστρα Αγίου Αθανασίου Νιγρίτας πραγματοποιήθηκαν οι εκδηλώσεις εκκλησιαστικού και πολιτιστικού χαρακτήρα, στα πλαίσια της υποδοχής του αντιγράφου της εικόνας της εικόνας της Παναγίας «άξιον εστί» του Αγίου Όρους . Τις εκδηλώσεις διοργανώνει ο ιερός ναός Αγίου Αθανασίου Νιγρίτας, έχουν ξεκινήσει το Σάββατο 16 Σεπτεμβρίου και θα ολοκληρωθούν σήμερα με τον αρχιερατικό εσπερινό, το κουρμπάνι και τις πολιτιστικές εκδηλώσεις στο χώρου της παλαίστρας Αγίου Αθανασίου.

Στις παράλληλες πολιτιστικές εκδηλώσεις της υποδοχής της εικόνας «ΑΞΙΟΝ ΕΣΤΙ» χόρεψαν τα χορευτικά των συλλόγων του πολιτιστικού συλλόγου Τερπνής, του πολιτιστικού συλλόγου Δημητριτσίου, χορευτικά του δήμου Βισαλτίας και του πολιτιστικού συλλόγου ΣΑΡΙΣΣΑ.

Περισσότερες φωτογραφίες  ΕΔΩ    (Από psterpnis.blogspot.gr)

. . .

Οι φωτογραφίες είναι τραβηγμένες από το panseraikos,gr

X. Panseraikos
X. Panseraikoshttps://panseraikos.gr
www.panseraikos.gr me ena r όπως Γιάνης με ένα ν. Ένα ιστολόγιο στον αέρα που σκοπός του είναι ΟΧΙ να καλύψει το «κενό» αλλά να βάλει ένα λιθαράκι στην πολιτιστική, αθλητική, Life - Hot ενημέρωση. Τα πάντα για Sports, culture, Art, Life, Hot και πολλά άλλα. Σέρρες Μακεδονία Ελλάς Serres Makedonia Ellas GR panserraikos Πανσερραϊκός
Δημοφιλή άρθρα

Αγώνες Πανσερραϊκού SL1

6η Αγωνιστική Play Out
Σάββατο 27 Απριλίου, 2024 20:00
5η Αγωνιστική Play Out
Κυριακή 21 Απριλίου, 2024 15:00 location
Πρόγραμμα, αποτελέσματα & βαθμολογία ΕΔΩ.

Τελευταία άρθρα