ΥΠΟΔΟΧΗ ΤΗΣ ΕΙΚΟΝΑΣ «ΑΞΙΟΝ ΕΣΤΙ»

ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΣΤΙΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΥΠΟΔΟΧΗΣ ΤΗΣ ΕΙΚΟΝΑΣ «ΑΞΙΟΝ ΕΣΤΙ»
Σήμερα Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου στις 7 μ.μ στην παλαίστρα Αγίου Αθανασίου Νιγρίτας πραγματοποιήθηκαν οι εκδηλώσεις εκκλησιαστικού και πολιτιστικού χαρακτήρα, στα πλαίσια της υποδοχής του αντιγράφου της εικόνας της εικόνας της Παναγίας «άξιον εστί» του Αγίου Όρους . Τις εκδηλώσεις διοργανώνει ο ιερός ναός Αγίου Αθανασίου Νιγρίτας, έχουν ξεκινήσει το Σάββατο 16 Σεπτεμβρίου και θα ολοκληρωθούν σήμερα με τον αρχιερατικό εσπερινό, το κουρμπάνι και τις πολιτιστικές εκδηλώσεις στο χώρου της παλαίστρας Αγίου Αθανασίου.

Στις παράλληλες πολιτιστικές εκδηλώσεις της υποδοχής της εικόνας «ΑΞΙΟΝ ΕΣΤΙ» χόρεψαν τα χορευτικά των συλλόγων του πολιτιστικού συλλόγου Τερπνής, του πολιτιστικού συλλόγου Δημητριτσίου, χορευτικά του δήμου Βισαλτίας και του πολιτιστικού συλλόγου ΣΑΡΙΣΣΑ.

"Ο Λεωνίδας"
Καφέ - Ουζερί - Μεζεδοπωλείο
Νιγρίτα  Τηλέφωνο: 2322 023744

Περισσότερες φωτογραφίες  ΕΔΩ    (Από psterpnis.blogspot.gr)

. . .

Οι φωτογραφίες είναι τραβηγμένες από το panseraikos,gr

Snack Bar - Ψητοπωλείο “ο ΤΟΛΗΣ”

Νιγρίτα - Τηλεπαραγγελίες: What's Up 6989447710 & 2322770770     Περισσότερα ΕΔΩ

X. Panseraikos

www.panseraikos.gr me ena r όπως Γιάνης με ένα ν. Ένα ιστολόγιο στον αέρα που σκοπός του είναι ΟΧΙ να καλύψει το «κενό» αλλά να βάλει ένα λιθαράκι στην πολιτιστική, αθλητική, Life - Hot ενημέρωση. Τα πάντα για Sports, culture, Art, Life, Hot και πολλά άλλα. Σέρρες Μακεδονία Ελλάς Serres Makedonia Ellas GR panserraikos Πανσερραϊκός