Φώτο ΕΠΣ ΣΕΡΡΕΣ – ΚΙΛΚΙΣ ΠΑΙΔΩΝ 20-12-2017

Φώτο ΕΠΣ ΣΕΡΡΕΣ – ΚΙΛΚΙΣ ΠΑΙΔΩΝ 20-12-2017
Ο αγώνας έγινε στο γήπεδο της ΕΠΣ Σερρών την Τετάρτη 20 Δεκεμβρίου 2017 για τον δεύτερο όμιλο, 5η αγωνιστική, για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Προεπιλογής Νέων και Παίδων σεζόν 2017-18.
Διαιτητής του αγώνα ο Δημητριάδης Ανδρέας από την ΕΠΣ Μακεδονίας με πρώτο βοηθό τον Τσεχελίδη Ευστάθιο και δεύτερο τον Παπαδόπουλο Τριαντάφυλλο. Και οι δύο βοηθοί από την ΕΠΣ Μακεδονίας.
Αποτέλεσμα αγώνα 3-0. Αργότερα θα υπάρχει Link με όλα τα αποτελέσματα του δεύτερου και τρίτου ομίλου Παίδων και Νεών. Όλα τα αποτελέσματα ΕΔΩ.
Όποιος θέλει να πάρει φωτογραφίες, μπορεί να το κάνει ελεύθερα. Να ξέρετε ότι οι φωτογραφίες αυτές κάποια στιγμή θα «κατέβουν», γιαυτό ή τις κατεβάζετε στα αρχεία σας ή αν θέλετε Link της φωτογραφίας πρέπει να το πάρετε από το «ΟΛΕΣ οι φωτογραφίες του αγώνα και για κατέβασμα πατήστε ΕΔΩ», που υπάρχει στο τέλος της ανάρτησης.

"Ο Λεωνίδας"
Καφέ - Ουζερί - Μεζεδοπωλείο
Νιγρίτα  Τηλέφωνο: 2322 023744

 .  . 

ΟΛΕΣ οι φωτογραφίες του αγώνα και για κατέβασμα πατήστε ΕΔΩ

Snack Bar - Ψητοπωλείο “ο ΤΟΛΗΣ”

Νιγρίτα - Τηλεπαραγγελίες: What's Up 6989447710 & 2322770770     Περισσότερα ΕΔΩ

X. Panseraikos

www.panseraikos.gr me ena r όπως Γιάνης με ένα ν. Ένα ιστολόγιο στον αέρα που σκοπός του είναι ΟΧΙ να καλύψει το «κενό» αλλά να βάλει ένα λιθαράκι στην πολιτιστική, αθλητική, Life - Hot ενημέρωση. Τα πάντα για Sports, culture, Art, Life, Hot και πολλά άλλα. Σέρρες Μακεδονία Ελλάς Serres Makedonia Ellas GR panserraikos Πανσερραϊκός