ΑρχικήLIFE HOTΈλλη Κοκκίνου, ONIRAMA στην Πολιτεία των Ευχών 2023 Σέρρες

Έλλη Κοκκίνου, ONIRAMA στην Πολιτεία των Ευχών 2023 Σέρρες

«Μετά τα χρόνια της πανδημίας θα έχουμε την ευκαιρία να αναβιώσουμε το Έθιμο του ανάμματος της φωτιάς με τη συμμετοχή των πολιτιστικών συλλόγων καθώς και Σερραίων. Επίσης σε συνεργασία με τους δρομείς υγείας του Πανσερραϊκού το Σάββατο 16 Δεκεμβρίου θα πραγματοποιηθεί ο νυχτερινός Αγιοβασιλιάτικος αγώνας. Το Santa Claus Run 2023», τόνισε ο Πρόεδρος της Κ.Ε.ΔΗ.Σ.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι το πρόγραμμα της Πολιτείας των Ευχών 2023-2024 περιλαμβάνει:

Πολιτεία των ΕυχώνΘεατρικές παραστάσεις με γιγαντόκουκλες και μαριονέτες, Χριστουγεννιάτικες ποδηλατάδες, κάλαντα, σπιτάκια δραστηριοτήτων και εικονικής πραγματικότητας, εργαστήρια κατασκευής κούκλας, Photo booth, face painting , ανιματέρ, παραστάσεις με ακροβατικά και πολύ χιόνι, αφηγήσεις παραμυθιών από Σερραίους συγγραφείς, ενώ για δεύτερη χρονιά στην πόλη μας θα έρθουν και τα Playmobil.

Εκτός από το δωμάτιο εικονικής πραγματικότητας φέτος θα έρθει και το Πλανητάριο on the go για να ταξιδέψουν ΔΩΡΕΑΝ μικροί και μεγάλοι στον Χριστουγεννιάτικο γαλαξία.

Για μια ακόμη χρονιά κατόπιν συνεργασίας της Κ.Ε.ΔΗ.Σ. με τα ΕΛΤΑ το γραμματοκιβώτιο του Άη Βασίλη θα στηθεί μπροστά στο σπιτάκι της πλατείας Ελευθερίας, όπου τα παιδιά θα γράφουν τα γράμματά τους και θα τα ρίχνουν μέσα σε αυτό.

Η είσοδος σε όλες τις δράσεις της Πολιτείας θα είναι ελεύθερη και μικροί και μεγάλοι θα συμμετέχουν ΔΩΡΕΑΝ.

ΚΕΔΗΣ_kedis_panseraikosΠηγή του άρθρου “Έλλη Κοκκίνου, ONIRAMA στην Πολιτεία των Ευχών” η σελίδα “Πολιτεία ΤΩΝ ΕΥΧΩΝ – ΚΕΔΗΣ” όπου μπορείτε να ενημερώνεστε για όλες τις δράσεις – εκδηλώσεις.

Η τελετή λήξης θα γίνει την Παρασκευή 5 Ιανουαρίου 2024 με γνωστούς Σερραίους καλλιτέχνες.

X. Panseraikos
X. Panseraikoshttps://panseraikos.gr
www.panseraikos.gr me ena r όπως Γιάνης με ένα ν. Ένα ιστολόγιο στον αέρα που σκοπός του είναι ΟΧΙ να καλύψει το «κενό» αλλά να βάλει ένα λιθαράκι στην πολιτιστική, αθλητική, Life - Hot ενημέρωση. Τα πάντα για Sports, culture, Art, Life, Hot και πολλά άλλα. Σέρρες Μακεδονία Ελλάς Serres Makedonia Ellas GR panserraikos Πανσερραϊκός
Δημοφιλή άρθρα

Αγώνες Πανσερραϊκού SL1

7η Αγωνιστική Play Out
Σάββατο 11 Μαΐου, 2024 20:00 location
Πρόγραμμα, αποτελέσματα & βαθμολογία ΕΔΩ.

Τελευταία άρθρα