ΑρχικήΑΡΧΙΚΗΑνοίγουν σήμερα οι ανοικτές αθλητικές εγκαταστάσεις

Ανοίγουν σήμερα οι ανοικτές αθλητικές εγκαταστάσεις

Ανοίγουν σήμερα οι ανοικτές αθλητικές εγκαταστάσεις

Φτάνοντας στο τέταρτο στάδιο επαναφοράς στην κανονικότητα μετά τα προβλήματα που δημιούργησε η πανδημία του κορωνοϊού, ανοίγουν σήμερα (Δευτέρα 25 Μαΐου 2020) οι οργανωμένες ανοικτές αθλητικές εγκαταστάσεις για τους πολίτες.
Βασικοί προϋπόθεση για να αθληθεί κάποιος είναι η συμπλήρωση του “Δελτίου καταγραφής αθλούμενου για την ασφαλή επιστροφή στην αθλητική δραστηριότητα” που θα βρείτε σε PDF σε Word και να τηρούνται οι οδηγίες “για ασφαλή άσκηση σε οργανωμένες αθλητικές εγκαταστάσεις” που υπάρχουν στην ιστοσελίδα της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού
Συγχρόνως ανοίγουν σήμερα τα καταστήματα εστίασης, τα κέντρα δημιουργικής απασχόλησης παιδιών και παιδιών με αναπηρίες, τα κέντρα διημέρευσης και ημερήσιας φροντίδας των ηλικιωμένων και επιτρέπετε η μετακίνηση προς και από τα νησιά.

Αναλυτικά το δελτίο τύπου που εκδόθηκε από το υπουργείο πολιτισμού και αθλητισμού αναφέρει:

Από την προσεχή Δευτέρα (25-5-20) οι αθλούμενοι πολίτες θα μπορούν να ξανακάνουν χρήση των οργανωμένων ανοικτών αθλητικών εγκαταστάσεων. Απαραίτητη προϋπόθεση για τη χρήση των αθλητικών εγκαταστάσεων από τους αθλούμενους πολίτες είναι η συμπλήρωση και επίδειξη του «Δελτίου καταγραφής αθλούμενου για την ασφαλή επιστροφή στην αθλητική δραστηριότητα».
Αναφερόμενος στο άνοιγμα των οργανωμένων ανοικτών αθλητικών εγκαταστάσεων για τους αθλούμενους πολίτες αλλά και τις οδηγίες που πρέπει να ακολουθήσουν βάσει του Υγειονομικού Πρωτοκόλλου που έχει εκπονήσει η Υγειονομική Επιστημονική Επιτροπής της ΓΓΑ σε συνεργασία με τον ΕΟΔΥ, ο Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού Γιώργος Μαυρωτάς, επισήμανε:

«Το σταδιακό άνοιγμα των αθλητικών εγκαταστάσεων συνεχίζεται. Μετά από τους αθλητές των εθνικών ομάδων και τους αθλητές των σωματείων έρχεται η σειρά των αθλούμενων πολιτών που θα μπορούν να κάνουν χρήση των οργανωμένων ανοικτών αθλητικών εγκαταστάσεων. Με νέους κανόνες και νέες συνήθειες. Με καταγραφή εισερχομένων-εξερχομένων στην εγκατάσταση, με περιορισμούς στη χωρητικότητα της εγκατάστασης για να τηρούνται οι αποστάσεις και ενδεχομένως με περιορισμούς στον χρόνο χρήσης ή με τηλεφωνική επικοινωνία και ραντεβού. Σκοπός αυτής της σταδιακής μετάβασης στις νέες συνθήκες είναι να ξαναρχίσουν σιγά-σιγά οι πολίτες να αθλούνται και στις οργανωμένες αθλητικές εγκαταστάσεις με ασφάλεια και εμπιστοσύνη.

Κλείνει το άρθρο “Ανοίγουν σήμερα οι ανοικτές αθλητικές εγκαταστάσεις” με την ενημέρωση ότι:

1). Παρατείνετε η αναστολή λειτουργίας των αθλητικών Ενώσεων και αθλητικών σωματείων έως και 31 Μαΐου 2020 μετά από απόφαση των αρμόδιων υπουργείων (ΦΕΚ, απόφαση ΔΙα/ΓΠ.οικ. 32008/23.5.2020).
2). Με απόφαση της σχετικής επιτροπής ανοίγουν από Δευτέρα 1 Ιουνίου 2020 τα δημοτικά σχολεία, νηπιαγωγεία, παιδικοί και βρεφικοί σταθμοί

X. Panseraikos
X. Panseraikoshttps://panseraikos.gr
www.panseraikos.gr me ena r όπως Γιάνης με ένα ν. Ένα ιστολόγιο στον αέρα που σκοπός του είναι ΟΧΙ να καλύψει το «κενό» αλλά να βάλει ένα λιθαράκι στην πολιτιστική, αθλητική, Life - Hot ενημέρωση. Τα πάντα για Sports, culture, Art, Life, Hot και πολλά άλλα. Σέρρες Μακεδονία Ελλάς Serres Makedonia Ellas GR panserraikos Πανσερραϊκός
Δημοφιλή άρθρα
- Advertisment -

Αγώνες Πανσερραϊκού SL1

2η Αγωνιστική Play Out
Σάββατο 30 Μαρτίου, 2024 15:00
1η Αγωνιστική Play Out
Σάββατο 16 Μαρτίου, 2024 20:00
Πρόγραμμα, αποτελέσματα & βαθμολογία ΕΔΩ.

Τελευταία άρθρα