ΑρχικήΑΡΧΙΚΗΑποστολή του Πανσερραϊκού για τον αγώνα κυπέλλου με ΠΑΟΚ

Αποστολή του Πανσερραϊκού για τον αγώνα κυπέλλου με ΠΑΟΚ

Αποστολή του Πανσερραϊκού για τον αγώνα κυπέλλου Ελλάδας με ΠΑΟΚ (17 Ιανουαρίου 2024)

Λύση της συνεργασίας με τον Παναγιώτη Τσαγκαλίδη

Οι γεμάτες αγωνιστικές υποχρεώσεις ημέρες συνεχίζονται για τον Πανσερραϊκό, οποίος δίνει τον πέμπτο του αγώνα με σε δύο εβδομάδες και το… καλό θα συνεχιστεί και τις επόμενες ημέρες. Με μία τελευταία προπόνηση το πρωί της Τρίτης, οι κόκκινοι ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους για τον αγώνα Κυπέλλου Ελλάδας Betsson.

Για την 1η αγωνιστική της φάσης των “8”, ο Πανσερραϊκός αντιμετωπίζει στο Δημοτικό γήπεδο Σερρών τον ΠΑΟΚ (Τετάρτη 17/01/2024, 17:00).

Ο Πάμπλο Γκαρσία ενόψει και του αγώνα του Σαββάτου με τον ΠΑΣ Γιάννινα αναμένεται να δώσει χρόνο συμμετοχής και σε άλλους ποδοσφαιριστές του.

Ο προπονητής πήρε 21 ποδοσφαιριστές στην αποστολή και αυτοί είναι οι: Κατσίκας, Τσομπανίδης, Μπεργκστρέμ, Αυλωνίτης, Διαμαντής, Πεταυράκης, Πηλέας, Ντάνκερλουι, Θυμιάνης, Μορέϊρα, Οικονόμου, Στάικος, Σοφιανός, Μούργος, Τομάς, Ουάρντα, Γούλερι, Χεφτέ, Μασκανάκης, Παπαβασιλείου, Μπαϊροβιτς.

Εκτός αποστολής έμειναν οι διεθνείς Μασαρίποφ και Ουεντραόγκο που έδωσαν τους πρώτους τους αγώνες σε Κύπελλο Ασίας και Κύπελλο Αφρικής, ο τραυματίας Χατζηστραβός που έχει υποστεί θλάση και οι Γκοτζαμανίδης, Δεληγιαννίδης, Άλεξιτς, Ανάκογλου.

Όλα τα αποτελέσματα του κυπέλλου ΕΔΩ.

Η ομάδα των Σερρών για να φτάσει στους οκτώ (8) απέκλεισε:

1η φάση έως 4η φάση: Χωρίς αγώνα
5η φάση: (Μικρασιατικός)
Μικρασιατικός – Πανσερραϊκός  0-2
6η Φάση: (Αστέρας Τρίπολης)
1η αγωνιστική: Αστέρας Τρίπολης – Πανσερραϊκός  0-2
2η αγωνιστική: Πανσερραϊκός – Αστέρας Τρίπολης  1-1

Διαιτητές κυπέλλου για 16 έως 18/1/2024.

Κλείνει το άρθρο “Αποστολή Πανσερραϊκού για τον αγώνα κυπέλλου” με την ανακοίνωση της ΠΑΕ για Τσαγκαλίδη.

Η ΠΑΕ Πανσερραϊκός ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Παναγιώτη Τσαγκαλίδη και του εύχεται καλή συνέχεια.

Πηγή: panserraikοsfc.

X. Panseraikos
X. Panseraikoshttps://panseraikos.gr
www.panseraikos.gr me ena r όπως Γιάνης με ένα ν. Ένα ιστολόγιο στον αέρα που σκοπός του είναι ΟΧΙ να καλύψει το «κενό» αλλά να βάλει ένα λιθαράκι στην πολιτιστική, αθλητική, Life - Hot ενημέρωση. Τα πάντα για Sports, culture, Art, Life, Hot και πολλά άλλα. Σέρρες Μακεδονία Ελλάς Serres Makedonia Ellas GR panserraikos Πανσερραϊκός
Δημοφιλή άρθρα
spot_img
spot_img

Αγώνες Πανσερραϊκού SL1

7η Αγωνιστική Play Out
Σάββατο 11 Μαΐου, 2024 20:00
6η Αγωνιστική Play Out
Σάββατο 27 Απριλίου, 2024 20:00
Πρόγραμμα, αποτελέσματα & βαθμολογία ΕΔΩ.

Τελευταία άρθρα