ΑρχικήΑΡΧΙΚΗΑΡΧΑΙΡΕΣΙΕΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΣΥΛ. ΤΕΡΠΝΗΣ

ΑΡΧΑΙΡΕΣΙΕΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΣΥΛ. ΤΕΡΠΝΗΣ

ΑΡΧΑΙΡΕΣΙΕΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΤΕΡΠΝΗΣ

   Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Τερπνής κάλεσε τα μέλη του το Σάββατο 16 Δεκεμβρίου 2018 σε γενική συνέλευση. Λόγω μη απαρτίας των μελών, η γενική συνέλευση επαναλήφθηκε και έγινε με τα παρόντα μέλη το Σάββατο 29 Δεκεμβρίου 2018 στις 6 μ.μ στην αίθουσα δεξιώσεων της Κοινότητας Τερπνής. 

  Το νέο Δ.Σ που προέκυψε από τις εκλογές του Πολιτιστικού συλλόγου Τερπνής για τη διετία 2019-2020, αποτελείται από τα παρακάτω άτομα.

 Αγκαθά Παρασκευή, Μιχαλάκης Αθανάσιος, Πέγου Ανοιξιά, Κασάπη Ευαγγελία, Μπασδάρα Αικατερίνη, Χαραλαμπίδου Αμαλία και Μπλάγκου Αθανασία.

Η κατανομή αξιωμάτων από το νέο Δ.Σ θα γίνει τις επόμενες ημέρες στα γραφεία του Συλλόγου.

Η δημιουργική ομάδα του panseraikos.gr εύχεται στο νέο συμβούλιο που προέκυψε από τις τελευταίες εκλογές καλό και δημιουργικό έργο , μια και αποτελείται στην πλειοψηφία του από νέα πρόσωπα που στελέχωσαν το σύλλογο και εγγυώνται τη συνέχεια και την καλή λειτουργία του Πολιτιστικού Συλλόγου Τερπνής.

X. Panseraikos
X. Panseraikoshttps://panseraikos.gr
www.panseraikos.gr me ena r όπως Γιάνης με ένα ν. Ένα ιστολόγιο στον αέρα που σκοπός του είναι ΟΧΙ να καλύψει το «κενό» αλλά να βάλει ένα λιθαράκι στην πολιτιστική, αθλητική, Life - Hot ενημέρωση. Τα πάντα για Sports, culture, Art, Life, Hot και πολλά άλλα. Σέρρες Μακεδονία Ελλάς Serres Makedonia Ellas GR panserraikos Πανσερραϊκός
Δημοφιλή άρθρα

Αγώνες Πανσερραϊκού SL1

6η Αγωνιστική Play Out
Σάββατο 27 Απριλίου, 2024 20:00
5η Αγωνιστική Play Out
Κυριακή 21 Απριλίου, 2024 15:00 location
Πρόγραμμα, αποτελέσματα & βαθμολογία ΕΔΩ.

Τελευταία άρθρα