ΑρχικήΑΡΧΙΚΗΔώδεκα Εθνικές ομάδες για τρεις θέσεις στο EURO 2024 Γερμανίας

Δώδεκα Εθνικές ομάδες για τρεις θέσεις στο EURO 2024 Γερμανίας

Δώδεκα Εθνικές ομάδες για τρεις θέσεις στο EURO 2024 της Γερμανίας

Δώδεκα Εθνικές Ομάδες μπαίνουν στη διαδικασία της δεύτερης ευκαιρίας για πρόκριση στο EURO 2024, δηλαδή αυτή των play offs, που θα εκχωρήσουν σε τρεις χώρες το δικαίωμα συμμετοχής στη διοργάνωση του προσεχούς καλοκαιριού στην Γερμανία.

Αυτή η αμετάκλητη ευκαιρία προσφέρεται στις ομάδες με βάση τις επιδόσεις τους στο προηγούμενο UEFA Nations League -στο οποίο υπενθυμίζεται ότι η Ελλάδα τερμάτισε πρώτη στον όμιλό της (με Κόσοβο, Κύπρο, Βόρ. Ιρλανδία)- και φυσικά ανάλογα με το πώς εξελίχθηκε η κατάσταση στα προκριματικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος, καθώς πολλές ομάδες που είχαν εξασφαλισμένη τη συμμετοχή τους στο play-offs τελικά κατάφεραν να προκριθούν απευθείας.

Η Ελλάδα θα ψάξει το ένα εισιτήριο που αντιστοιχεί στο γκρουπ των Εθνικών Ομάδων της League C, μαζί με τη σημερινή της αντίπαλο, το Καζακστάν, την Γεωργία και το Λουξεμβούργο. Αξίζει σε αυτό το σημείο να αναφερθεί ότι στο αρχικό σχήμα της συγκεκριμένης τετράδας Εθνικών Ομάδων δεν Βρισκόταν το Λουξεμβούργο, αλλά η Τουρκία, με την οποία μάλιστα επρόκειτο να παίξει η Εθνική απόψε!

Ωστόσο, η ομάδα του Βιντσέντσο Μοντέλα (Τουρκία) διέγραψε καταπληκτική πορεία στον 4ο όμιλο των European Qualifiers, τερμάτισε επικεφαλής μπροστά από Κροατία, Ουαλία, Αρμενία και Λετονία και πέτυχε να προκριθεί στο EURO 2024 … στο οποίο, αν προκριθεί η Εθνική, θα αντιμετωπίσει στην πρεμιέρα της την Ελλάδα!).

Αναλυτικά όλοι οι αγώνες των play offs του Nations League.

Διαδρομή Α
Ημιτελικοί: Πολωνία – Εσθονία, Ουαλία – Φινλανδία
Τελικός: Νικητής 2 – Νικητής 1

Διαδρομή Β
Ημιτελικοί: Ισραήλ – Ισλανδία, Βοσνία/Ερζεγοβίνη – Ουκρανία
Τελικός: Νικητής 2 – Νικητής 1

Διαδρομή Γ
Ημιτελικοί: Γεωργία – Λουξεμβούργο, Ελλάδα – Καζακστάν (21/3/2024 & 21:45)
Τελικός: Νικητής 1 – Νικητής 2

Οι νικητές των 3 τελικών θα προστεθούν στις 21 Εθνικές Ομάδες που έχουν προκριθεί στο EURO 2024 και είναι:
Γερμανία, Βέλγιο, Αγγλία, Ουγγαρία, Πορτογαλία, Γαλλία, Ισπανία, Τουρκία, Αυστρία, Ολλανδία, Ρουμανία, Δανία, Αλβανία, Σκωτία, Κροατία, Τσεχία, Ιταλία, Σερβία, Σλοβενία, Σλοβακία, Ελβετία.

Πηγή για το άρθρο “Δώδεκα Εθνικές ομάδες για τρεις θέσεις στο EURO 2024” η ΕΠΟ.

X. Panseraikos
X. Panseraikoshttps://panseraikos.gr
www.panseraikos.gr me ena r όπως Γιάνης με ένα ν. Ένα ιστολόγιο στον αέρα που σκοπός του είναι ΟΧΙ να καλύψει το «κενό» αλλά να βάλει ένα λιθαράκι στην πολιτιστική, αθλητική, Life - Hot ενημέρωση. Τα πάντα για Sports, culture, Art, Life, Hot και πολλά άλλα. Σέρρες Μακεδονία Ελλάς Serres Makedonia Ellas GR panserraikos Πανσερραϊκός
Δημοφιλή άρθρα
spot_img

Αγώνες Πανσερραϊκού SL1

7η Αγωνιστική Play Out
Σάββατο 11 Μαΐου, 2024 20:00
6η Αγωνιστική Play Out
Σάββατο 27 Απριλίου, 2024 20:00
Πρόγραμμα, αποτελέσματα & βαθμολογία ΕΔΩ.

Τελευταία άρθρα