ΑρχικήΑΡΧΙΚΗΚανονικά φέτος η 17η ΟΝΕΙΡΟΥΠΟΛΗ στη Δράμα

Κανονικά φέτος η 17η ΟΝΕΙΡΟΥΠΟΛΗ στη Δράμα

Κανονικά φέτος η 17η ΟΝΕΙΡΟΥΠΟΛΗ στη Δράμα

Το δελτίο τύπου του δήμου Δράμας για τη μεγάλη χριστουγεννιάτικη γιορτή για μικρούς και μεγάλους, αναφέρει ότι θα γίνει κανονικά φέτος η 17η ΟΝΕΙΡΟΥΠΟΛΗ:

Ο Δήμος Δράμας – Αντιδημαρχία Πολιτισμού διοργανώνει την 17η ΟΝΕΙΡΟΥΠΟΛΗ από 05 Δεκεμβρίου έως 02 Ιανουαρίου.

Για 17η φορά στην πόλη μας οργανώνεται το μεγαλύτερο χριστουγεννιάτικο χωριό της Ελλάδος, με μία σύνθεση δράσεων όπως: τέχνες, μουσική, χειροτεχνία, χορός, εικαστικά, φωτογραφία, κινηματογράφος, γαστρονομία και άλλες πολλές παράλληλες εκδηλώσεις, που θα συνθέσουν, όπως κάθε φορά, ένα μοναδικό σκηνικό.

Πάμε όλοι μαζί και φέτος να οργανώσουμε, με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, την ΟΝΕΙΡΟΥΠΟΛΗ.

Στον «δρόμο» για την 17η ΟΝΕΙΡΟΥΠΟΛΗ, θα αγκαλιάσουμε τους συλλόγους, τους καλλιτέχνες και όχι μόνο, δίνοντας τους την ευκαιρία έκφρασης και δημιουργίας. Επενδύοντας στην εξωστρέφεια, αγκαλιάζουμε δυναμικά πολλές προσπάθειες συλλόγων, νέων καλλιτεχνών και φορέων τόσο από την πόλη όσο και από την περιφέρεια και την υπόλοιπη Ελλάδα.

Με μεθοδικότητα, στρατηγική και πολύ δουλειά, θα γίνει προσπάθεια να οργανωθεί φέτος η καλύτερη ΟΝΕΙΡΟΥΠΟΛΗ όλων των εποχών. Σημαντικό βήμα προς αυτή την κατεύθυνση είναι η συνεργασία τεσσάρων από τις επτά Δημοτικές Παρατάξεις.

Η ΟΝΕΙΡΟΥΠΟΛΗ, έχει αποδειχθεί πως είναι σύμμαχος των ανθρώπινων σχέσεων, του παιδικού παιχνιδιού, του παραμυθιού και της μαγείας των Χριστουγέννων καθώς προάγει την κριτική σκέψη, τον οραματισμό και σαφώς συμβάλλει στη προβολή της πόλης μας σαν κεντρικός χειμερινός πολιτιστικός προορισμός.

Σας καλούμε λοιπόν, να μας στείλετε τις προτάσεις σας, τις ιδέες σας, την συμμετοχή σας έως τις 20 Οκτωβρίου 2021, στο e-mail: ekali@dimosdramas.gr

G. Panseraikos
G. Panseraikoshttps://panseraikos.gr/
www.panseraikos.gr me ena r όπως Γιάνης με ένα ν. Ένα νέο ιστολόγιο στον αέρα που σκοπός του είναι ΟΧΙ να καλύψει το «κενό» αλλά να βάλει ένα λιθαράκι στην πολιτιστική, αθλητική, Life - Hot ενημέρωση. Τα πάντα για Sports, culture, Art, Life, Hot και πολλά άλλα. Σέρρες Μακεδονία Ελλάς Serres Makedonia Ellas GR panserraikos Πανσερραϊκός
Δημοφιλή άρθρα
- Advertisment -

Αγώνες Πανσερραϊκού SL1

2η Αγωνιστική Play Out
Σάββατο 30 Μαρτίου, 2024 15:00
1η Αγωνιστική Play Out
Σάββατο 16 Μαρτίου, 2024 20:00
Πρόγραμμα, αποτελέσματα & βαθμολογία ΕΔΩ.

Τελευταία άρθρα