ΑρχικήΑΡΧΙΚΗΝέο επίδομα σε επιστήμονες στις αρχές του έτους

Νέο επίδομα σε επιστήμονες στις αρχές του έτους

Νέο επίδομα στους επιστήμονες στις αρχές του νέου έτους

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα iefimerida,gr τον Ιανουάριο του 2021 θα δοθεί οικονομική ενίσχυση σε οκτώ κατηγορίες επιστημόνων. Το επίδομα θα ανέρχεται στο ποσό των τετρακοσίων Ευρώ.

Η ανάρτηση για το νέο επίδομα στην παραπάνω ιστοσελίδα αναφέρει:

Ένα επίδομα, με τη μορφή της έκτακτης ενίσχυσης, θα λάβουν εντός του Ιανουαρίου χιλιάδες επιστήμονες.

Η πλατφόρμα για το επίδομα αναμένεται να ανοίξει στις αρχές Ιανουαρίου και ο στόχος είναι η ενίσχυση να δοθεί το αργότερο στα τέλη του μηνός.
Ο υπουργός Εργασίας Γιάννης Βρούτσης, που επιβεβαίωσε χθες την είδηση μιλώντας στο MEGA, υποστήριξε ότι προηγήθηκαν επαφές με τους προέδρους των εννέα επιστημονικών φορέων και συμφωνήθηκε το πλαίσιο.

Έκτακτο επίδομα 400 ευρώ: Οι 10 κατηγορίες δικαιούχων

Το επίδομα θα είναι ύψους 400 ευρώ και θα δοθεί σε περίπου 100.000 επιστήμονες.
Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δικαιούχοι του επιδόματος θα είναι: γιατροί, οδοντίατροι, κτηνίατροι, μηχανικοί, δικηγόροι, συμβολαιογράφοι, δικαστικοί επιμελητές, γεωτεχνικοί, λογιστές και οικονομολόγοι.

Για τις οκτώ πρώτες κατηγορίες το επίδομα θα δοθεί από τον ΟΑΕΔ, ενώ οι λογιστές και οικονομολόγοι θα ενισχυθούν μέσω άλλης «διαδρομής».

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δικαιούχοι θα πρέπει να υποβάλλουν δήλωση με τα εισοδήματα που έλαβαν στο διάστημα έξαρσης της πανδημίας (Απρίλιος – Δεκέμβριος) και σε περίπτωση κατάθεσης ψευδών στοιχείων θα βεβαιώνεται βαρύτατο πρόστιμο.

X. Panseraikos
X. Panseraikoshttps://panseraikos.gr
www.panseraikos.gr me ena r όπως Γιάνης με ένα ν. Ένα ιστολόγιο στον αέρα που σκοπός του είναι ΟΧΙ να καλύψει το «κενό» αλλά να βάλει ένα λιθαράκι στην πολιτιστική, αθλητική, Life - Hot ενημέρωση. Τα πάντα για Sports, culture, Art, Life, Hot και πολλά άλλα. Σέρρες Μακεδονία Ελλάς Serres Makedonia Ellas GR panserraikos Πανσερραϊκός
Δημοφιλή άρθρα

Αγώνες Πανσερραϊκού SL1

6η Αγωνιστική Play Out
Σάββατο 27 Απριλίου, 2024 20:00
5η Αγωνιστική Play Out
Κυριακή 21 Απριλίου, 2024 15:00 location
Πρόγραμμα, αποτελέσματα & βαθμολογία ΕΔΩ.

Τελευταία άρθρα