ΑρχικήΑΡΧΙΚΗΠροβλήματα από τη βροχόπτωση στην Δ.Ε Αχινού

Προβλήματα από τη βροχόπτωση στην Δ.Ε Αχινού

Προβλήματα από τη βροχόπτωση στην Δ.Ε Αχινού – Δ. Βισαλτίας

Με δελτίο τύπου που εξέδωσε προ ολίγου ο Δήμος Βισαλτίας ενημερώνει για τα προβλήματα από τη βροχόπτωση που έχουν δημιουργηθεί στην Δ.Ε Αχινού και προτρέπει τον κόσμο να μην κυκλοφορούν στις περιοχές που αναφέρονται παρακάτω.

Αναλυτικά το δελτίο τύπου αναφέρει:

ΣΟΒΑΡΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΑΠΌ ΤΗΝ ΕΝΤΟΝΗ ΒΡΟΧΟΠΤΩΣΗ ΣΤΗΝ Δ.Ε. ΑΧΙΝΟΥ / ΠΛΗΜΜΥΡΗΣΑΝ ΣΠΙΤΙΑ – ΧΩΡΑΦΙΑ – ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ – ΠΛΑΤΕΙΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΟΔΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ

Μεγάλης έκτασης προβλήματα προκάλεσαν τα έντονα καιρικά φαινόμενα των τελευταίων ωρών σε ολόκληρη την έκταση της Δημοτικής Ενότητας Αχινού.
Δρόμοι, χωράφια, σπίτια, καταστήματα και πλατείες πλημμύρισαν από τον μεγάλο όγκο νερού που έπεσε στην περιοχή.

Προβλήματα από τη βροχόπτωσηΤο Τμήμα Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Βισαλτίας κάλεσε τους δημότες να μην κυκλοφορούν στο οδικό δίκτυο από την διασταύρωση Πατρικίου – Θερμών – Φλαμπούρου μέχρι και το Λιοντάρι της Αμφίπολης, καθώς λόγω των έντονων βροχοπτώσεων η στάθμη του νερού έχει ανέβει στο δρόμο.

Από την πρώτη στιγμή έσπευσαν στην περιοχή, για την άντληση των υδάτων, 5 οχήματα από το Πυροσβεστικό Κλιμάκιο Νιγρίτας και την Π.Υ. Σερρών, με τον προϊστάμενο του Π.Κ. Νιγρίτας, Χρήστο Δάρατζη και τον Διοικητή της Π.Υ. Σερρών Σωτήρη Δημητράκη να βρίσκονται επί ποδός.

Στις περιοχές που επλήγησαν βρίσκονται από την πρώτη στιγμή ο Δήμαρχος Βισαλτίας Αθανάσιος Μασλαρινός, ο Υπεύθυνος Πολιτικής Προστασίας, Θεόδωρος Βαδικόλιας και οι πρόεδροι των Τοπικών Κοινοτήτων.
X. Panseraikos
X. Panseraikoshttps://panseraikos.gr
www.panseraikos.gr me ena r όπως Γιάνης με ένα ν. Ένα ιστολόγιο στον αέρα που σκοπός του είναι ΟΧΙ να καλύψει το «κενό» αλλά να βάλει ένα λιθαράκι στην πολιτιστική, αθλητική, Life - Hot ενημέρωση. Τα πάντα για Sports, culture, Art, Life, Hot και πολλά άλλα. Σέρρες Μακεδονία Ελλάς Serres Makedonia Ellas GR panserraikos Πανσερραϊκός
Δημοφιλή άρθρα

Αγώνες Πανσερραϊκού SL1

6η Αγωνιστική Play Out
Σάββατο 27 Απριλίου, 2024 20:00
5η Αγωνιστική Play Out
Κυριακή 21 Απριλίου, 2024 15:00 location
Πρόγραμμα, αποτελέσματα & βαθμολογία ΕΔΩ.

Τελευταία άρθρα