ΑρχικήΑΡΧΙΚΗΠρωταθλητής Χαλκιδικής 2019-20 ο Αετός Βαρβάρας

Πρωταθλητής Χαλκιδικής 2019-20 ο Αετός Βαρβάρας

Πρωταθλητής Χαλκιδικής 2019-20 ο Αετός Βαρβάρας

Μετά την απόφαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας (Ε.Π.Ο) για οριστική διακοπή των ερασιτεχνικών πρωταθλημάτων και ανάδειξη πρωταθλητών των πρωτοπόρων, η ΕΠΣ Χαλκιδικής ανακήρυξε τους πρωταθλητές των τοπικών πρωταθλημάτων και τον κυπελλούχο της ΕΠΣ.
Ακόμη αποφάσισε αναδιάρθρωση των πρωταθλημάτων της Α1 & Α ερασιτεχνικής κατηγορίας.

Η ανακοίνωση αναφέρει αυτολεξεί:

Η Ε.Π.Σ Χαλκιδικής ανακοινώνει, ότι σε Συνεδρίαση που πραγματοποίησε η Ε.Ε την Δευτέρα 11 Μαϊου 2020, με θέμα »Επικύρωση Βαθμολογίας» της Α1′ , Α’ και Β’ Ερασιτεχνικής Κατηγορίας για την αγωνιστική περίοδο 2019-2020 ανέδειξε τις πρωταθλήτριες ομάδες (σύμφωνα με τις σχετικές οδηγίες της Ε.Π.Ο.), οι οποίες είναι οι εξής :

Α1 Ερασιτεχνική Κατηγορία: Αετός Βαρβάρας.

Α Ερασιτεχνική Κατηγορία: Προποντίς Μαρμαρά.

Β Ερασιτεχνική Κατηγορία:
Β. Όμιλος: Αριστοτέλης Σταγείρων Στρατονίκης.
Ν. Όμιλος: Α.Ο Σημάντρων.

Επίσης στην ίδια συνεδρίαση (11-05-2020) αποφασίστηκε να γίνει »Αναδιάρθρωση» στην Α1′ και Α’ Ερασιτεχνική Κατηγορία σύμφωνα με την οποία δεν θα υποβιβαστεί καμία ομάδα και σε επόμενη ΕΠΣ Χαλκιδικήςσυνεδρίαση θα παρουσιαστεί η νέα μορφή του πρωταθλήματος της αγωνιστικής περιόδου 2020-2021.

Η Ε.Π.Σ Χαλκιδικής ανακοινώνει, ότι σε Συνεδρίαση που πραγματοποίησε η Ε.Ε την Δευτέρα 11 Μαΐου 2020, ύστερα από κλήρωση (σύμφωνα με τις σχετικές οδηγίες της Ε.Π.Ο.), ανέδειξε την ομάδα ¨Όλυνθος Ολύνθου¨ εκπρόσωπο της Ε.Π.Σ. Χαλκιδικής στο Κύπελλο Ελλάδος.

Ο Αετός Βαρβάρας για τη σεζόν 2020 – 21 θα αγωνίζεται στην Γ Εθνική.
Κλείνει το άρθρο “Πρωταθλητής Χαλκιδικής 2019-20 ο Αετός Βαρβάρας” με όλες τις ομάδες των τοπικών πρωταθλημάτων που ανεβαίνουν στη Γ Εθνική κατηγορία για τη σεζόν 2020-21 που θα τις βρείτε ΕΔΩ.

X. Panseraikos
X. Panseraikoshttps://panseraikos.gr
www.panseraikos.gr me ena r όπως Γιάνης με ένα ν. Ένα ιστολόγιο στον αέρα που σκοπός του είναι ΟΧΙ να καλύψει το «κενό» αλλά να βάλει ένα λιθαράκι στην πολιτιστική, αθλητική, Life - Hot ενημέρωση. Τα πάντα για Sports, culture, Art, Life, Hot και πολλά άλλα. Σέρρες Μακεδονία Ελλάς Serres Makedonia Ellas GR panserraikos Πανσερραϊκός
Δημοφιλή άρθρα

Αγώνες Πανσερραϊκού SL1

6η Αγωνιστική Play Out
Σάββατο 27 Απριλίου, 2024 20:00
5η Αγωνιστική Play Out
Κυριακή 21 Απριλίου, 2024 15:00 location
Πρόγραμμα, αποτελέσματα & βαθμολογία ΕΔΩ.

Τελευταία άρθρα